T
trachara
Gost

sto jes' jes'
ovako i ja skakucem kad mi se piski
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam koza.trachara:e kad su koze
obuces dekoltiranu tri broja manju bluzu i odneses sta ima da odneses
(nadam se da ce neko sad da ima nesto protiv, aman ljudi nismo se danima svadjali!)
i gde si ti aman zaman zeno ceo dan?
Šta mi se ti sad podmećeš smajlijem?trachara:
sto jes' jes'
ovako i ja skakucem kad mi se piski
Ljubi je batica, nju-nju-nju 8-)Struja:Само за господина trade
Поштовани квржичасти надам се да ћеш се осетити боље и удобније у овом нашем скромном форумском дворишту, пошто сам се умилостивила и испунила ти жељу.
Молим те, буди удобан у својој слободи да пронађеш низ правописних грешака у мом покушају.
С поштовањем,
Струја
®:mislim da sam te pitao kad će pefac da se upiški. Možda si mi nešto o tome pisala, a ja ne umijem da čitam nekvržičasti.
džebiga, ako je struja mogla da tumara po računaru i tastaturi, meni da ugodi, da ne bih tražio prevodioca s nekvržičastog... što ste ti, ili ma kojeNovaIsta:duso, ako si nestrpljiv da gutas, dobices. ne spermu, naravno.
sto se mene tice mozes samo da se uhvatis za vr' opanakadragancemb:ako ti seljak nabije u bulju 220w ima da se pusis, a posle cu te poprskam da te ugasim.
ćega, ba 220?dragancemb:ako ti seljak nabije u bulju 220w ima da se pusis, a posle cu te poprskam da te ugasim.