Gutanje sperme?

• Začetnik teme Začetnik teme NoNameGirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pazi a kako ondaK,(ovo K je namenjeno onima koji se sablazznjavaju slova K),dok mushkarac oralno zadovoljava zzenu...
sve njene sokove popije bez plazme keksa ili recimo pishotica....?

kako BRe to a?

mislim nije u redu...

8)

josh neshto GUTLJAVKO ((((((((((:))))))))))

Nema nista lose u tome !!! Neki naucnici sprmu nazivaju mlekom zivota.Pa sperma je izvor zivota, cak neki tvrde da produzava zivot i podmladjuje! Neznam dali je to naucno dokazano ,ali zato je dokazano da "mleko zivota"(sperma) ucvrscujr zenske grudi ! Vas partner samo treba dobro da vas isprska po grudima ,a vi (ili on) da to lepo razmazete...

NoNameGirl:
Imam skoro 19 godina i letos sam to prvi put uradila svom decku i zakljucila da volim. Medjutim neke drugarice mi kazu da je to stetno, a neke da im se gadi.
Kakvo je vase iskustvo i koga uopste o tome da pitam?

ma da nishi ti bila zedna tada, mislim bilo je leto vrutjine i te fore... :roll: .. mozda ti je bila potrebna tecnosht pa si zakljucila da ti prija.. :lol:

d1:
NoNameGirl:
Hm ne verujem da ce od toga da porastu, ali dovoljne su i ovakve. U svakom slucaju niko me nije ubedio da to ne radim
a ti si znaci dosla ovde da te neko ubedi sta da radis, a sta ne.... (mojne to da radis, ti treba da zivis sa sobom, a ne ja niti bilo ko odavde)

tesko da ce se neki muskarac buniti jer osecaj pri tome je neverovatan, narocito ako isisas sve sto se moze isisati pa jos malo... a ako posle toga nece da te poljubi, ebi ga.... sta da ti kazem....(kreten?)
:P :P :wink:

ma samo naprjed. ako se tebi to svidja sta ima koga da pitas
a ti samo zakljuci jeli stetno ili nije. Ustvari koliko dobro poznajes decka.
Samo nastavi i dalje, ja jos nisam cuo da je neko umro zato sto je proguto spermu :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back