G
Gos
Gost
Decko koji jede kranjsku kobasicu je latentni *****.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Suzzana:Gutanje sperme nije nista zabranjeno, nije ni prosto to je jednostavno jedan od nacina da zadovoljis voljenog muskarca i na taj nacin. Ja znam koliko mu to znaci, ali ne preterujem i ne cinim to svaki put.
Anonymous:[quote="ebo korisnichko ime]
kakav je okus a?
e bas si facaebo korisnichko ime:pa otjesh tebi da svrshim u usta pa ondaK...
bre!
d1:e bas si facaebo korisnichko ime:pa otjesh tebi da svrshim u usta pa ondaK...
bre!
Lilu:cccccc............
jos jedan majmun zbog koga cu ja za uvek da budem za zabranu postovanja od strane anonimnih osobaebo korisnichko ime:d1:e bas si facaebo korisnichko ime:pa otjesh tebi da svrshim u usta pa ondaK...
bre!
e ne znam kojoj grupi sisara pripadash...
ali za tebe sam BRE!
otjesh tebi da svrshim a?
![]()
pa koliko sam puta sam sebi popusio i nisam ostao u drugom stanju ovo je stvarno bez veze sto pricate svarcenegeru su svasta uradili da bi ostao u drugom stanju.....!!!!!Groucho Marx:Lady Scorpio:Devojko ne ponasaj se kao krava i neveruj laicima.
E, sto volim koleginice skorpione... I jos kad kazu ono sto ja mislim:wink:
d1:a ti si znaci dosla ovde da te neko ubedi sta da radis, a sta ne.... (mojne to da radis, ti treba da zivis sa sobom, a ne ja niti bilo ko odavde)NoNameGirl:Hm ne verujem da ce od toga da porastu, ali dovoljne su i ovakve. U svakom slucaju niko me nije ubedio da to ne radim
tesko da ce se neki muskarac buniti jer osecaj pri tome je neverovatan, narocito ako isisas sve sto se moze isisati pa jos malo... a ako posle toga nece da te poljubi, ebi ga.... sta da ti kazem....(kreten?)