N
NoNameGirl
Gost
Hvala na misljenju, iako je musko misljenje
))

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jel si ti to probao,pa znas da ja foliram da je slinavo,ili je to mozda u tvojim fantazijama nesto jako lepo??dragi decko,tvoja fantazija je nesto savim drugo od stvarnosti!!!ebo korisnichko ime:ccc
a mojenez nije slinav!?
ccc
folirantkinjo![]()
Anonymous:OK samo nemoj da podrigujes posle ...
Pipi81:Ja je nikad nisam progutala ali mi jeste decko svrsavao u usta. Nije nista strasno, a to lozi i mene i njega![]()
NoNameGirl:Imam skoro 19 godina i letos sam to prvi put uradila svom decku i zakljucila da volim. Medjutim neke drugarice mi kazu da je to stetno, a neke da im se gadi.
Kakvo je vase iskustvo i koga uopste o tome da pitam?
d1:a ti si znaci dosla ovde da te neko ubedi sta da radis, a sta ne.... (mojne to da radis, ti treba da zivis sa sobom, a ne ja niti bilo ko odavde)NoNameGirl:Hm ne verujem da ce od toga da porastu, ali dovoljne su i ovakve. U svakom slucaju niko me nije ubedio da to ne radim
tesko da ce se neki muskarac buniti jer osecaj pri tome je neverovatan, narocito ako isisas sve sto se moze isisati pa jos malo... a ako posle toga nece da te poljubi, ebi ga.... sta da ti kazem....(kreten?)
A kada on bude poludeo, hoces li ti traziti novog deka? Ako budes to cinila dovedi nam do znanja pa da dodjemo na "inreviu"...MedenaCurica:Pipi81:Ja je nikad nisam progutala ali mi jeste decko svrsavao u usta. Nije nista strasno, a to lozi i mene i njega![]()
pa da! i jos kad pocnem jezikom da je razmazujem i oblizujem se, on hoce da izludi)