Gutanje sperme?

• Začetnik teme Začetnik teme NoNameGirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gutanje sperme nije nista zabranjeno, nije ni prosto to je jednostavno jedan od nacina da zadovoljis voljenog muskarca i na taj nacin. Ja znam koliko mu to znaci, ali ne preterujem i ne cinim to svaki put.

Suzzana:
Gutanje sperme nije nista zabranjeno, nije ni prosto to je jednostavno jedan od nacina da zadovoljis voljenog muskarca i na taj nacin. Ja znam koliko mu to znaci, ali ne preterujem i ne cinim to svaki put.

ono jel krstish sa nechim...ili pijesh glat!!?
kakav je okus a?

d1:
NoNameGirl:
Hm ne verujem da ce od toga da porastu, ali dovoljne su i ovakve. U svakom slucaju niko me nije ubedio da to ne radim
a ti si znaci dosla ovde da te neko ubedi sta da radis, a sta ne.... (mojne to da radis, ti treba da zivis sa sobom, a ne ja niti bilo ko odavde)

tesko da ce se neki muskarac buniti jer osecaj pri tome je neverovatan, narocito ako isisas sve sto se moze isisati pa jos malo... a ako posle toga nece da te poljubi, ebi ga.... sta da ti kazem....(kreten?)

Ne bih ti znao reci da li je to zdravo ili nije, ali ja volim da gledam koko zensku prskam po usnama i dok ona to cini ja se stvarno uzbudjujem vise nego kad ona to proguta.
Savet: Ucini to radi tebe a nikako radi nekoga..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back