Gutanje sperme?

• Začetnik teme Začetnik teme NoNameGirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Escobar:
NoNameGirl:
Imam skoro 19 godina i letos sam to prvi put uradila svom decku i zakljucila da volim. Medjutim neke drugarice mi kazu da je to stetno, a neke da im se gadi.
Kakvo je vase iskustvo i koga uopste o tome da pitam?
Ma gutaj samo nije stetno veruj mi!Ako lekari ne brane,zasto verujes ovim cobanima.
Da je stetno, ja sada ne bih kuckala ovaj komentar...a evo me, ziva i zdrava, i obozavam da osetim kako mi ta topla i lepljiva tecnost klizi niz jezik i grlo...osecaj je fenomenalan

Pa dobro sta bi sad....hocemo li mi doznati jel neki muskarac probao svoju spermu :roll: :roll: ??
Ako vec oni nece da kazu, ajte vi cure :lol: :lol: :o ...
Sigurno ste sve raznoraznim trikovima, kao i ja, pokusavale da ih privolite :wink: :twisted:
I koji su im odgovori, tj. opravdanja :?: :!:
Moj me samo odguruje kad hocu da ga poljubim....hahaha.....i slozi onu facu - ma `ajde, znas koliko to mrzim..... hahaha.... i sve vrti glavom kao no no.... i ja uvek puknem od smeha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!

Ja probo, sto da ne probam, ako mogu druge, mogu i ja (moje, valjda...), a moja dama, bas i ne voli da guta :( , al moze u usta, al ako bas mora (i ako zasluzim) :roll: .Razumem je (kolko musko moze da razume zensko), pa je ne forsiram. Al sto sam imo bivsu... :shock: :shock: :shock: UBICA!! Pa to joj je bila nagrada ako bude dobra... Ako se naljutim, samo joj ne dam, a ona :evil: :evil: ... Al ni ovako nije lose, ipak moju damu najvise volim, what ever... 8) 8)
P.S. Ko razume, shvatice...

adali:
NOclasic:
Nisam citao raspravu od pocetka, vec od pozadi :?
Ne znam da li ste raspravljali koliko je muskaraca probalo svoju spermu? :twisted:
Vraticu se da popricamo :wink: Devojke da li vas i ovo interesuje?
uuuuuuuu,breeeee ! Pa ti svugde zabadas nos ! :shock: :lol: :shock: :lol:

:wink: Eh, da ja samo nos zabadam... volim ja i jos po necim da bocnem!!! Nego da li te zanima jesam li ja probao svoju belu tekucinu :shock: Vidis mene interesuje: da li si ti...? Da te cujemmmmmm :wink:

NOclasic:
adali:
NOclasic:
Ne znam da li ste raspravljali koliko je muskaraca probalo svoju spermu? :twisted:

:wink: Eh, da ja samo nos zabadam... volim ja i jos po necim da bocnem!!! Nego da li te zanima jesam li ja probao svoju belu tekucinu :shock: Vidis mene interesuje: da li si ti...? Da te cujemmmmmm :wink:
Naravno da jesam-sta tu ima cudno,a???? :roll: :wink:

Ljubii smo se nakon sto sam gutala, on je prvi hteo da me poljubi, dakle probao je ali svasta smo mi probali tako da mi to nije nista cudno.

Vise mi je cudno pitanje - da li su musk. probali svoju spermu, ali to nije nista koliko je cudno da mozda - nisu (!?) Mislim sto ne bi.
Pa, nemam bas obicaj da gutam, probala, mozda cu opet, ako mi dodje.

Valjda nisam omasila temu, aaa nisam mogla da citam od pocetka sve postove.

adali:
NOclasic:
adali:
NOclasic:

Nista tu nema cudno. Eto i ja sam (mislim svoju) probao :wink: . Ali prvi put, na veoma cudan nacin! :twisted:

NOclasic:
adali:
NOclasic:
adali:
NOclasic:

Nista tu nema cudno. Eto i ja sam (mislim svoju) probao :wink: . Ali prvi put, na veoma cudan nacin! :twisted:
Na veoma cudan nacin??? :shock: :?:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back