Guns'n'Roses

''Chinese Democracy'' ми се не свиђа уопште... Када сам први пут чуо једну песму са дотичног албума на радиу, нисам могао да верујем, звучало је као нека дечија песмица... Мада нисам ни очекивао нешто специјално. ''St. Anger'' је генијалан албум наспрам овог.

''Chinese Democracy'' ми се не свиђа уопште... Када сам први пут чуо једну песму са дотичног албума на радиу, нисам могао да верујем, звучало је као нека дечија песмица... Мада нисам ни очекивао нешто специјално. ''St. Anger'' је генијалан албум наспрам овог.

delimo isto misljenje.....:super:

Ajd malo da ozivim temu...
Novi gitarista Dj Ashba, to verovatno znaci da gnr krece turneju uskoro :))) Nemam pojma kako svira ovaj novi, ali kako izgleda nadam se da bolje svira. :D Samo znam da ima neke veze sa Motley Crueom. Uglavnom dok ga ne cujem nemam sta da kazem za njega... :DKontam da nista pametno nisam rekao ili nesto sto niste znali, ali dosadno mi, a i eto tema da se vrati na prvu stranu :P :D :D

Pa nema svrhe da se tema vraca na prvu stranu...jer odavno ovde niko nista zdravo nije rekao:neutral:

@Slgr:lepo bi bilo da prvo odslusas album,pa onda kazes misljenje...i ja sam ga odslusala,iskreno ocekivajuci golem promasaj...ali sve u svemu i nije taaaako lose..mada...mekano(a zna se da sto je mekano,nije dobro:lol:)

Ne razumem ljude,koji kukaju o apetite for destruction.
Taj album je zaista bio vrh,ali nece ljudi celog zivota da sviraju jedno te isto.
Meni je use your illusion 1 i 2 sta vise mnogo bolji album od apetitet.
Sto se tice chinese democracy,album je ubica.

Ovaj novi gitarista je producirao novi album motley crue,i meni je u jacem fazonu nego Finck

Ne razumem ljude,koji kukaju o apetite for destruction.
Taj album je zaista bio vrh,ali nece ljudi celog zivota da sviraju jedno te isto.
Meni je use your illusion 1 i 2 sta vise mnogo bolji album od apetitet.
Sto se tice chinese democracy,album je ubica.

Ovaj novi gitarista je producirao novi album motley crue,i meni je u jacem fazonu nego Finck

Hvala Bogu, slazem se skroz...Jedva cekam da krenu na turneju :)))

''Appetite'' је закон. Жесток, сиров, пуно псовки и свега што треба да има прави хард-рок са примесама метала и панка... После тога су се смлачили и постали помпезни...

Back