''Angus Young''
Aktivan član
- Poruka
- 1.740
Narafno da je danas...evo mi ga Billy Idol peva sweet sixteen na uvcesa' cu da ga zlostavljam
ja sam vazda sklona tome
nego...palim ja u ckolu jos malo...jadna moja usesa
srecan ti rodjendan......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Narafno da je danas...evo mi ga Billy Idol peva sweet sixteen na uvcesa' cu da ga zlostavljam
ja sam vazda sklona tome
nego...palim ja u ckolu jos malo...jadna moja usesa
Storbringer je prestigao Chinese Democracy na UK Rock charts, za najprodavanije albume....a Storbringer je star 35 godina, morao sam ovo da podelim sa vama....![]()
![]()
storMbringer
''Chinese Democracy'' ми се не свиђа уопште... Када сам први пут чуо једну песму са дотичног албума на радиу, нисам могао да верујем, звучало је као нека дечија песмица... Мада нисам ни очекивао нешто специјално. ''St. Anger'' је генијалан албум наспрам овог.
Guns su sasvim OK ''bili'' , prvi album im je EXTRA, pa onda onaj pravi pankerski INCIDENT, a posle čist promašaj, use Your Ilusion-Bljak. Posle je Axl ispao budala i rasturio solidan bend
Decko ti nemas blage veze o cemu pricas, zar ne?
Ne razumem ljude,koji kukaju o apetite for destruction.
Taj album je zaista bio vrh,ali nece ljudi celog zivota da sviraju jedno te isto.
Meni je use your illusion 1 i 2 sta vise mnogo bolji album od apetitet.
Sto se tice chinese democracy,album je ubica.
Ovaj novi gitarista je producirao novi album motley crue,i meni je u jacem fazonu nego Finck