GnR GiRl
Primećen član
- Poruka
- 704
Gansi ce najpre da dodju u Loznicko Polje,kad vam kazem![]()
To to XD samo za teb a i ja tju dodjem xDDDD tamo kod groblja tje da postave stejdz i cepaj !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gansi ce najpre da dodju u Loznicko Polje,kad vam kazem![]()
hahahah, ala ste se uziveli xD
masta... xD
Nemoj tako...mashta radi svashta...ak dodju na Exit od terase su mi 3 metra lol XD a ne znam ni ja gde sam chula da tje mozhd navrnu al ajd
Ne zezaj da zivis na tvrdjavi?! xD
Da bre xD tamo medj onim govnima od cigala sa cigusima znash kak je ufff nmzhe bolje mesto za zhivot josh sam i net uvela tamo ! xD I sad tje tam sa mnom Axl dotj onako samo za menemozhda ostane tu da zhivimo sretjno do kraja zhivota u rushevinama tvrdjave ahh kako romantichno XD
Neverovatno kako je 2003-ce ovu temu otvorio covek koji ima samo 8 postova a tema do sada vec 155 strana nakupila![]()
A doticni Stankovic ovo nije posecivao 100 godina i presao je na Blind Guardian i Eluveitie haha
ma **** se gunsima za srbiju
Pa snima se, mozda je cak i snimljen spot za Better samo jos nije pusteno na tv-u![]()
Ja bih voleo da naprave novi spot nesto u fazonu kao sto je spot za patience, ali ne za better ne ide mi uz tu pesmu takav spot...
I evo jedan intervju Duff-a... Car
http://www.rollingstone.com/rockdai...ns-n-roses-punk-band-loaded-and-steven-adler/
ma meni se ovaj njihov novi album i ne svidja nesto puno samo mi je ona njihova pesma chinese democracy dobra.......
Koliko ces puta to ponoviti?