GnR GiRl
Primećen član
- Poruka
- 704
Gansi ce najpre da dodju u Loznicko Polje,kad vam kazem![]()
To to XD samo za teb a i ja tju dodjem xDDDD tamo kod groblja tje da postave stejdz i cepaj !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gansi ce najpre da dodju u Loznicko Polje,kad vam kazem![]()

hahahah, ala ste se uziveli xD
masta... xD
Nemoj tako...mashta radi svashta...ak dodju na Exit od terase su mi 3 metra lol XD a ne znam ni ja gde sam chula da tje mozhd navrnu al ajd
Ne zezaj da zivis na tvrdjavi?! xD
mozhda ostane tu da zhivimo sretjno do kraja zhivota u rushevinama tvrdjave ahh kako romantichno XDDa bre xD tamo medj onim govnima od cigala sa cigusima znash kak je ufff nmzhe bolje mesto za zhivot josh sam i net uvela tamo ! xD I sad tje tam sa mnom Axl dotj onako samo za menemozhda ostane tu da zhivimo sretjno do kraja zhivota u rushevinama tvrdjave ahh kako romantichno XD

A doticni Stankovic ovo nije posecivao 100 godina i presao je na Blind Guardian i Eluveitie hahaNeverovatno kako je 2003-ce ovu temu otvorio covek koji ima samo 8 postova a tema do sada vec 155 strana nakupila![]()
A doticni Stankovic ovo nije posecivao 100 godina i presao je na Blind Guardian i Eluveitie haha
ma **** se gunsima za srbiju
....Zapravo Stefane,ochekujem od tebe odg na ovo pitanje...hotje li ovi snimati koji spot sa Chinese?
Pa snima se, mozda je cak i snimljen spot za Better samo jos nije pusteno na tv-u![]()
......pretekoh naseg dragog gernach-a
Ja bih voleo da naprave novi spot nesto u fazonu kao sto je spot za patience, ali ne za better ne ide mi uz tu pesmu takav spot...
I evo jedan intervju Duff-a... Car
http://www.rollingstone.com/rockdai...ns-n-roses-punk-band-loaded-and-steven-adler/
ma meni se ovaj njihov novi album i ne svidja nesto puno samo mi je ona njihova pesma chinese democracy dobra.......
Koliko ces puta to ponoviti?

a ti ak nadjesh koji link za Better postavi (:

sa' cu da ga zlostavljam
ja sam vazda sklona tome