Night Prowler
Domaćin
- Poruka
- 3.051
Ja sam čuo da je dobar gitarista, al nisam slušao njegov solo rad...buckethead je supak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam čuo da je dobar gitarista, al nisam slušao njegov solo rad...buckethead je supak
Sto rekla "dzejmsova mala" on je tehnicki dobar![]()
sve priche su isprichane na ovoj temi po 16 puta i vishe i uglavnom se vrti jedno te isto... jedino sto stefan, i ja ponekad, ubaci neka deshavanja i novosti sa mygnr 4uma i to je to, uglavnom...
Nemoj tako. Gernach ovu temu uvek osvezi ponekim tekstom pesme ili nekom glupom recenicom![]()
![]()
![]()
Kad smo vec kod novosti imate Axlov novi intervju ovde: http://www.billboard.com/bbcom/specials/axl-speaks/interview.shtml
Ja ga bas i nisam gotivila,lik je pederast a ni glas me nije zadivio....
Oni treba da imaju nekog cool pevaca,s cool genom kao sto su Slash i Duff
Ja ga bas i nisam gotivila,lik je pederast a ni glas me nije zadivio....
Oni treba da imaju nekog cool pevaca,s cool genom kao sto su Slash i Duff
ma niko tu bre nije cool,to su sve obicne picketine koje se udrogiraju i naliju i izigravaju ludilo.a da nisu uspeli svi bi im lupali sljage na ulici(pogotovo onom slashu)
al su svejedno legende i carevi (kad su nadrogirani)
Hmmm... nemam pojma, ali meni je tu najvise cool (neracunajuci Duffa) bio Scott... Lik do jaja peva i bas ume da digne publiku na noge. Mislim da njegovim odlaskom VR nikad nece biti ni prosecan bend, ne vidim ni jednog dobrog i cool pevaca na njegovom mestu...
VR je dosta dobar bend,snaci ce se oni i bez Scotta.
Kad bi se kojim slucajem(naravno cista masta) opet udruzili sa Axlom przili bi kao pre dvadesetak godina! Cool rifovi revolvera + Axlov nenadmasan duh = savrsenstvo
ma mene taj scot iz vr veoma nervira tu neshto glumi axl a ustvari nije mu ni blizu bas volim sto je izasao iz benda...
Ma sta se vise gube,sto se lepo ne udruze pa da i mi uzivamo kao oni ljudi nekad!
A mozda bas ne bi bila propast, otkud znas!
Cuj,naravno da slusam stare albume i uzivam ali mi je mnogo dobro i ovo novo!
Chinese democracy mi se bas svidja,tako kvalitetne solaze dugo nisam cula. I revolveri otkidaju!