Guns'n'Roses

Ja ga bas i nisam gotivila,lik je pederast a ni glas me nije zadivio....
Oni treba da imaju nekog cool pevaca,s cool genom kao sto su Slash i Duff

ma niko tu bre nije cool,to su sve obicne picketine koje se udrogiraju i naliju i izigravaju ludilo.a da nisu uspeli svi bi im lupali sljage na ulici(pogotovo onom slashu)
al su svejedno legende i carevi (kad su nadrogirani)

Poslednja izmena:
Ja ga bas i nisam gotivila,lik je pederast a ni glas me nije zadivio....
Oni treba da imaju nekog cool pevaca,s cool genom kao sto su Slash i Duff

Hmmm... nemam pojma, ali meni je tu najvise cool (neracunajuci Duffa) bio Scott... Lik do jaja peva i bas ume da digne publiku na noge. Mislim da njegovim odlaskom VR nikad nece biti ni prosecan bend, ne vidim ni jednog dobrog i cool pevaca na njegovom mestu...

Hmmm... nemam pojma, ali meni je tu najvise cool (neracunajuci Duffa) bio Scott... Lik do jaja peva i bas ume da digne publiku na noge. Mislim da njegovim odlaskom VR nikad nece biti ni prosecan bend, ne vidim ni jednog dobrog i cool pevaca na njegovom mestu...

VR je dosta dobar bend,snaci ce se oni i bez Scotta.
Kad bi se kojim slucajem(naravno cista masta) opet udruzili sa Axlom przili bi kao pre dvadesetak godina! Cool rifovi revolvera + Axlov nenadmasan duh = savrsenstvo

VR je dosta dobar bend,snaci ce se oni i bez Scotta.
Kad bi se kojim slucajem(naravno cista masta) opet udruzili sa Axlom przili bi kao pre dvadesetak godina! Cool rifovi revolvera + Axlov nenadmasan duh = savrsenstvo

Ne vidim da se nesto snalaze posto ne mogu ni pevaca da nadju. Zadnji koji se pominjao kao moguci pevac je Lenny Kravitz (sto je naravno ne moguce) ili Sebastian Bach. Zaista nemam pretstavu ko bi mogao da im bude novi pevac...

Nego ako ste procitali onaj Axlov intervju moguce je poljavljivanje ponovo Izzy-a na turneji gusna ili mozda cak Duffa :D

Poslednja izmena:
ma mene taj scot iz vr veoma nervira tu neshto glumi axl a ustvari nije mu ni blizu bas volim sto je izasao iz benda...

Koga glumi? Axla? Hahah, po cemu si to zakljucio?
I meni je na neki nacin drago sto je izasao, jer su se samim time STP ponovo okupili :)

Ma sta se vise gube,sto se lepo ne udruze pa da i mi uzivamo kao oni ljudi nekad!

Zasto svi insistiraju da se oni ponovo okupe? Otkud znas da bi tako bilo ponovo kao nekad, mozda bi bila totalna propast... zasto jednostavno ne uzivas u ovome sto sad prave, a ako ti se ne svidja... *** slusaj stare albume i uzivaj :)

Poslednja izmena:
A mozda bas ne bi bila propast, otkud znas!
Cuj,naravno da slusam stare albume i uzivam ali mi je mnogo dobro i ovo novo!
Chinese democracy mi se bas svidja,tako kvalitetne solaze dugo nisam cula. I revolveri otkidaju!

ljudi vratite se na stare dobre ganse ne slusajte ove velvet revolvere......bilo bi najbolje kad bi se axl,slash duff.matt,i izzy ili gilby ponovo okupili i bilo sve po starom ali to nije moguce jer se sles i axl ne komunisciraju jos od 97 godine....

A mozda bas ne bi bila propast, otkud znas!
Cuj,naravno da slusam stare albume i uzivam ali mi je mnogo dobro i ovo novo!
Chinese democracy mi se bas svidja,tako kvalitetne solaze dugo nisam cula. I revolveri otkidaju!

Rekao sam mozda bi bila propast, nisam rekao bila bi... realno verovatno ne bi,s amo sam rekao mozda
Pa eto ako uzivas dok slusas i stare albume i nov album i revolvere ne vidim razlog zasto bi se okupili. Ovako imas vise dobrih bendova za slusanje :)

Back