Hetfield girl
Ističe se
- Poruka
- 2.598
joj....joj
Nisam znala da muzika koju slusas ili tvoj omiljeni bend tebe cine (ne)dzangrizavom ili kakvom vec osobom.....
Nikada za sebe necu reci "ja sam rokerka"....muziku slusam zbog sebe, a ne zato sto mi je stalo da se razlikujem od vecine mojih prijatelja....U ormaru nemam nista sto oblace rokeri....zaboga, moj modni i muzicki ukus ne moraju da imaju veze.....ne "crnim" oci, a ni nokte....vecina mojih prijatelja slusa popularnu muziku.....i nekada cak i uspeju, i kada se ja jako tome protivim, da me nateraju da odem u diskoteku...Nisam ni IN, a ni OUT....
Ne pijem, ne pusim, ne drogiram se.....a to radi vecina muzickih grupa koje slusam...i sta..mozda sam ja sada manji fan od tebe......ne verujem.....jer, ti si u svojim postovima pokazao zasto slusas ovu muziku...
Uglavnom se slazem s ovim ali isto tako ne mora da znaci da on slusa muziku samo zbog poziranja! Sta ima veze ako mu se svidja kako gunsi zive i oblace se,ne mora da znaci da je svako ko se tako oblaci pozer!!! Sem toga gernach slusa i grand a da je pozer verovatno bi ih ko vecina ljudi stalno pljuvao. Sta fali ako si jedinstven i drugaciji od drugih,ne mora svako da bude uklopljen u masu!

,sto rek'o stiven king-svrsis kad ga vidis(ne za njega,nego ako ste citali kuca na jezeru)..je druga stvar,ali ako neko ima sluha,i osecaja za gitaru,nije ni potrebno da bude savrsen...a to sto okida pogresne zice,pre bih rekla da je posledica ko-zna-kolikih kolicina kojekakvih psihoaktivnih supstanci i alkohola

xD ) i svashta neshto vezhe za ovu temu...