Guns'n'Roses

Ajde mir tamo. The Damned su uz Siouxsie bili jedan od prvih punk bendova koji su presli u nesto sto smo se tada zvalo post punk, a danas se zove gothic. Neki cak Phantasmagoriu smatraju za prvu pravu gothic plocu ikad izdanu. Ja lisno se sa tim ne slazem ali ok :)

Dont_Break_The_Oath:
Moon Child:
New Rose:
Ljudi breeee pa

@Oath-Otkad se tebi svidja the Damned?Pa to je punk,ODVRATNI punk,znas :roll: :roll:

Hajde preslusaj album "Phantasmagoria" pa mi reci da li je taj album u punk fazonu?
Koliko sam ja cuo ceo album je toliko nabijen klavijaturama da tu punku i nije bilo mesta.

Buduci da svi vi rokeri niste zainteresovani za MC5 u Beogradu iako su oni jedna od najvecih rock grupa svih vremena, besmisleno je da vam kazem da ce njihovoj u osvezenoj postavi, a stoga jer nisu svi zivi, u Beogradu nastupiti i Dick Manitoba (Dictators) i
Gilby Clarke (Guns 'n' Roses). Tek toliko da ne kazete da niste znali.

Gwydion:
Buduci da svi vi rokeri niste zainteresovani za MC5 u Beogradu iako su oni jedna od najvecih rock grupa svih vremena, besmisleno je da vam kazem da ce njihovoj u osvezenoj postavi, a stoga jer nisu svi zivi, u Beogradu nastupiti i * Manitoba (Dictators) i
Gilby Clarke (Guns 'n' Roses). Tek toliko da ne kazete da niste znali.

Hvala na obavestenju...ali Gilby doduse nije originalni clan Gunsa, a o umecu da i ne govorimo 8)

Night Prowler:
Bubimpesta --- 22. Jun
i 25. Jun Malakasa, Greece

ja ne idem :lol: :lol: :lol:
Cekam ih u BG-u

Inetesuje me sta li sviraju osim Contraband-a
Verovatno Guns-e

Sumnjam da sviraju Gunse, pretpostavljam da ce biti malo kraci koncert ( nece trajati 3 sata ), vec ce kasniti i onda onih svojih 13ak pesama i onda malo obrade Pink Floyda, Hendrixa itd. i onda pali narode kuci hvala na 40 evrica svakome sto je dao itd...
IDEM :D

Majesty Of The Nightsky:
A sta je sa tim sto u pesmi One In The Million pominju rasizam? Mislim u fazonu je**ni crnci itd.Nisu fer.
Ma nisu rasisti, pa Slash je melez, majka mu je crnkinja. U toj pesmi vredjaju i policajce i mnoge druge :P
Citala sam kako je nastao text, Axl ga je pisao kad su dosli u LA i kad nisu imali pare za 'leba sto bi se reklo...

Moon Child:
Majesty Of The Nightsky:
A sta je sa tim sto u pesmi One In The Million pominju rasizam? Mislim u fazonu je**ni crnci itd.Nisu fer.
Ma nisu rasisti, pa Slash je melez, majka mu je crnkinja. U toj pesmi vredjaju i policajce i mnoge druge :P
Citala sam kako je nastao text, Axl ga je pisao kad su dosli u LA i kad nisu imali pare za 'leba sto bi se reklo...
Police and niggers
That's right
Get out of my way
...i Slash je odbijao da svira ovu pesmu tako da se nigde nije mogla cuti uzivo na koncertima.

Ej, znate onu pesmu "Down here on the farm"? Tekst je :lol: nemam reci. A tek "I used to love her" :shock: covece, neko je imao lepe misli dok je to pisao.
Ne znam, meni se cini da imaju nekoliko lepih pesama, ovo ostalo sve izivljavanje, bes, buka, aaah :? Nije za mene. Je l' zna neko da li je "Since I don't have you" originalno njihova pesma ili neka obrada? Pitam zato sto me strasno podseca na one stvari iz pedesetih. Ma znate vi to sigurno... :wink:

Back