Guns'n'Roses

Hahahaha zashto mi se chini da posle owe rechenice ne zhelim da prowedem sa tobom wishe od 5 min u prekosutra? xDDD zajeb se ;DD da si ti men zhiwa i zdrawa xD a btw ono shto si pisalaa na fejsu jeb ga ne da me owaj moj wishe od 1 h wama XD

E danas sam se s jednom devojkom strasno ispricala o gunsima! Ona obozava axla,strasno se pali na njega. Kaze kako je onu stephani strasno ulesio od batina stavio u ormar i onda je opet prebio.Cula sam za tu pricu,nema sta neurotican covek. To je on nju ulesio kad je saznao da ga vara. Jedna riba viknula axlu kad je ulazio u limuzinu AXL I LOVE YOU a on joj rekao kad bi znala kakav sam ne bi me volela!

Njaaaaaaah.....jedan ciko je rekao verujem u sve dok ne dokazem suprotno........ne znam koliko mu je to pametno,tako da-ne zelim da ga branim Axla(ja da ga branim:lol:)ali ni da pljujem po njemu...jer sve to mogu biti obicna naklapanja...a mozda nesto i jest' istina;)

Pa ne kazem ni ja da pricamo samo i iskljucivo u muziKi....ali ne b' trebalo ni da preterujemo...kao ja na primer:rumenko:

ja,iz meni nepoznatog razloga,jos nemam kinesku demokraciju*

*tea,poomeni tvog muzjaka da mi ga da.....ju naopako....da mi donese album,hocu reci...jer mene ne slusa:)

Pa ne kazem ni ja da pricamo samo i iskljucivo u muziKi....ali ne b' trebalo ni da preterujemo...kao ja na primer:rumenko:

ja,iz meni nepoznatog razloga,jos nemam kinesku demokraciju*

*tea,poomeni tvog muzjaka da mi ga da.....ju naopako....da mi donese album,hocu reci...jer mene ne slusa:)

take it easy ti napaljena devojko
ian_gillan.jpg
z:plez:

Hm shto se tiche owog za Axla znam ja da je on big smrad jeb ga al ja njega wolem xD mnogo ^^ za new album ja sam lichno odushewljena album mi se jako puno mnogo like ^^ posebno sorry i prostitute :heart: btw Saro on se netje setiti al ajd retjitju mu xD

Njak Nirvana jest ok al da je bolja od Gunsa teshko u swakoj pesmi se ponawlja ista stwar smara mnogo tako je swe nji nja nju pih al zato Slash kad zapregne gitaru i Axl mikrofon ^^ idi bre kakwa Nirvana :P

Back