Guns'n'Roses

Ne kazem ja da je Slash los, vise volim njegovu muziku da slusam nego od Bucketheda... kao sto rekoh po misljenjima drugih ljud Bh je bolji, ja zaista ne umem to da odredim, po meni su i dalje Slashove solaze najbolje :) Samo sam hteo reci da ne prave ljudi od Slasha Boga i da ima boljih gitarista od njega.

Evo i prvi put se donekle slazem sa gnr girl :P

pa to i ja kazem, buckethead je daleko bolji, tehnicki.
i da, procitao sam da je BH snimio 28 (!) albuma za godinu dana!:eek:

pa to i ja kazem, buckethead je daleko bolji, tehnicki.
i da, procitao sam da je BH snimio 28 (!) albuma za godinu dana!:eek:

Buckethead je, mogu slobodno reci, jedan od najboljih svetskih gitarista uopshte... snima brdo albuma godishnje... sto za sebe, sto za druge... ima gomilu albuma sto je snimio samo u npr 200-300 primeraka i prodao na nekom svom koncertu i to je to... ima brdo dobrih pesama.. kao i jaaako lepih i melodichnih solazha ;)
Slash je mala beba sto se tiche sviranja naspram njega...
ali da Slash ima melodichne i lepe solazhe ima i tu nema sta da se pricha... i naravno obozhavam njegov nachin sviranja...

Buckethead je, mogu slobodno reci, jedan od najboljih svetskih gitarista uopshte... snima brdo albuma godishnje... sto za sebe, sto za druge... ima gomilu albuma sto je snimio samo u npr 200-300 primeraka i prodao na nekom svom koncertu i to je to... ima brdo dobrih pesama.. kao i jaaako lepih i melodichnih solazha ;)
ali da Slash ima melodichne i lepe solazhe ima i tu nema sta da se pricha... i naravno obozhavam njegov nachin sviranja...

KONACNO MISLJENJE STRUCNJAKA:super:

hej fanovi G'N'R
pojavio se album "Chinese Democracy"
evo i spiska pesama

01. Better (5:12)
02. Chinese Democracy (5:00)
03. IRS (4:41)
04. Madagascar (5:52)
05. Rhiad And the Bedouins (3:46)
06. This I Love (6:24)
07. If the World (4:59)
08. The Blues (4:53)
09. There Was a Time (6:50)
10. Catcher In the Rye (5:40)
11. Oh My God (3:40)
12. Silkworms (3:27)

Prilozi

• gnrcd.jpg
    gnrcd.jpg
    16,1 KB · Pregleda: 3
Poslednja izmena:
Kazi mi jednu legendarnu solazu Bucketheada,tipa Slashovih u Sweet child,nighttrain,novemeber rain,estranged

Koji bre Buckethead,jedva sam cekao da ode iz benda.

hej fanovi G'N'R
pojavio se album "Chinese Democracy"
evo i spiska pesama

01. Better (5:12)
02. Chinese Democracy (5:00)
03. IRS (4:41)
04. Madagascar (5:52)
05. Rhiad And the Bedouins (3:46)
06. This I Love (6:24)
07. If the World (4:59)
08. The Blues (4:53)
09. There Was a Time (6:50)
10. Catcher In the Rye (5:40)
11. Oh My God (3:40)
12. Silkworms (3:27)

hahahhahhahah nadam se da se zajebavash.. ali ne bih rekao

album ce se pojaviti 23.11.
a spisak pesama ce biti

1. Chinese Democracy
2. Scraped
3. Shackler's Revange
4. Street Of Dreams (The Blues)
5. If The World
6. Better
7. This I Love
8. There Was A Time
9. Riad
10. Sorry
11. I.R.S
12. Catcher
13. Madagascar
14. Prostitute

Kazi mi jednu legendarnu solazu Bucketheada,tipa Slashovih u Sweet child,nighttrain,novemeber rain,estranged

Koji bre Buckethead,jedva sam cekao da ode iz benda.

prvo.. Buchethead nije lik koji se kurchi i nije od onih napadnih da po svaku cenu proda album i tako to... on je vishe underground lik koji svira, vetj sam pomenuo kako....

There Was A Time... Buckethead solazha ;)

inache preslushaj Too Many Humans od BH.. ambijentalna muzika.. znachi opushtena.. non-stop svira neshto... odlichna stvar
dalje. malo jache stvari....
Soothslayer !!! ovo obavezno,
solazhe u pesmi Bird With A Hole In The Stomach !!
i po meni neprejebivu Nottingham Lace !!!

pozz ;)

hahahhahhahah nadam se da se zajebavash.. ali ne bih rekao

album ce se pojaviti 23.11.
a spisak pesama ce biti

1. Chinese Democracy
2. Scraped
3. Shackler's Revange
4. Street Of Dreams (The Blues)
5. If The World
6. Better
7. This I Love
8. There Was A Time
9. Riad
10. Sorry
11. I.R.S
12. Catcher
13. Madagascar
14. Prostitute

U pravu si. Nenamerna greška. Ovo su demo verzije pesama, mada su to napisali tek oko 9.00 jutros, te se izvinjavam, ali u svakom slučaju zanimljivo za preslušati.

Poslednja izmena:
prvo.. Buchethead nije lik koji se kurchi i nije od onih napadnih da po svaku cenu proda album i tako to... on je vishe underground lik koji svira, vetj sam pomenuo kako....

There Was A Time... Buckethead solazha ;)

inache preslushaj Too Many Humans od BH.. ambijentalna muzika.. znachi opushtena.. non-stop svira neshto... odlichna stvar
dalje. malo jache stvari....
Soothslayer !!! ovo obavezno,
solazhe u pesmi Bird With A Hole In The Stomach !!
i po meni neprejebivu Nottingham Lace !!!

pozz ;)

Uff Soothslayer mislim da mi je to jedna od omiljenih pesama xD Bas mi je krivo sto je on napustio gunse, po meni on je mnogo uticao na Axl-a i ovu vrstu muzike koju sada sviraju gunsi... ma lik je car xD

U pravu si. Nenamerna greška. Ovo su demo verzije pesama, mada su to napisali tek oko 9.00 jutros, te se izvinjavam, ali u svakom slučaju zanimljivo za preslušati.

ne znam odakle te informacije vadish.. to sto si ti postavio jesu demo verzije.. i davno je to pisano da ce takav album biti... ali ovo sto sam napisao tj taj spisak imam neshto vishe od 2 nedelje... tako da ne znam ko je i gde pisao u 9.00h :D
al nije ni bitno :)
pozdrav

pa sa trekera odakle sve hmm...nabavljam. Ovo je postovano oko 5.30 jutros (ne pitaj me zašto sam bio budan tako rano) kada sam svukao te demo pesme. Tek oko 9.00 na trekeru su objavili da su demo pesme u pitanju, a ja sam pomislio da je nov album okačen, jer je prvo tako bilo napisano. U svakom slučaju, ako te zanima kako zvuče, prošvrljaj po trekerima (verovatno se do sada pojavilo i na javnim ). Fajl je velik oko 85 MB, kvaliteta 192kbps. Još jednom se izvinjavam ako sam uneo zabunu, ali eto, poleteo sam. Pozdrav i tebi
evo, ima ga na Isohuntu
http://isohunt.com/torrent_details/52842082/guns+n+roses?tab=summary

pa sa trekera odakle sve hmm...nabavljam. Ovo je postovano oko 5.30 jutros (ne pitaj me zašto sam bio budan tako rano) kada sam svukao te demo pesme. Tek oko 9.00 na trekeru su objavili da su demo pesme u pitanju, a ja sam pomislio da je nov album okačen, jer je prvo tako bilo napisano. U svakom slučaju, ako te zanima kako zvuče, prošvrljaj po trekerima (verovatno se do sada pojavilo i na javnim ). Fajl je velik oko 85 MB, kvaliteta 192kbps. Još jednom se izvinjavam ako sam uneo zabunu, ali eto, poleteo sam. Pozdrav i tebi
evo, ima ga na Isohuntu
http://isohunt.com/torrent_details/52842082/guns+n+roses?tab=summary

ne interesuje me kako zvuchi...
pre jedno 2 godine mozda i vise sam chuo chinese democracy neku od demo verzija.. i pre godinu/godinu mozda i vise i po sam chuo i ostale pesme koje su nabrojane tu i koje nisu... i do sada sam se naslushao raznih demo snimaka pesama koje ce biti na albumu i koje nece biti.. koje ce ko zna kad i da li biti ;) ... tako da vrlo dobro znam sve to...

Back