GnR GiRl
Primećen član
- Poruka
- 704
Ijao ali ja ne moguuu xD jache je od meneeeeee XD
nego da ne spamujemo 

nego da ne spamujemo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nego da ne spamujemo 

tkacio: 

Loshe znash 
a po tome kako su krenuli werowatno tje postitji weliki uspeh jel stwarno dobro zwuchi ((:Koliko ja znam oni su već nekoliko puta odložili izdavanje tog albuma... I opet će...
ti si bash hejterka... vidi se da te ni ne interesuje kako zvuche.. stoga idi i slushaj Velvet Revolver i tjao.. a mi cemo nove Gunse
uostalom videtjesh koliko tje nova postava Gunsa imati bolje pesme i bolje proci od VR-a (gde ti je slash.... )![]()
Nisam hejterka ako imam svoje mišljenje, biće mi drago ako Chinese Democracy uspe.... Ja sam samo konstatovala da su nekoliko puta odlagali, ako nadju bolju zamenu od Slasha, slušaću ih... A ipak mislim da je to malo teže...
)некада,али то не значи да нече бити добри,хајде да(ако не можемо да прихватимо)занемаримо чињеницу да су нови Ганси у ствари Аxl и да их волимо (или не) због музике коју стварају,и да заборавимо предрасуде.........Nisam hejterka ako imam svoje mišljenje, biće mi drago ako Chinese Democracy uspe.... Ja sam samo konstatovala da su nekoliko puta odlagali, ako nadju bolju zamenu od Slasha, slušaću ih... A ipak mislim da je to malo teže...

al to ne znachi da on tebi mora da se swidi...msm ono i da ti se ne swidi to je ok to je twoje mishljenje...ne samo tebi nego swima...
Realno nije Slash neki super mega giga gitarista... mislim ne znam ja to, ne umem da procenjujem ko je bolji gitarista, a ko losiji, ali znam da npr za Bucketheada (nije vise u gunsima ali je bio) svi kazu da je jedan od najboljih gitarista i definitivno bolji od Slasha, a i za Fincka govore da je bolji. Slash je po meni mozda naj cool gitarista, ali mislim da nije najbolji![]()
)
a na dobar pochetak shto je najtezhe stworiti lako se nadowezati...bar lakshe nego stworiti 
bogami, slash nije tako dobar gitarista u tehnickom smislu kao BH, ali su zato njegove pesme mnogo lepse i dirljivije.
i najvaznije je to sto je on zasenio cak i frontmena grupe, sto mislim da nijednom gitaristi nije poslo za rukom pre ni posle njega...i to je po meni najbitnije za grupu![]()
Samo sam hteo reci da ne prave ljudi od Slasha Boga i da ima boljih gitarista od njega.
Al da nije istog tog Slasha..Gunsi nikad ne bi bili ono shto jesu niti postigli ono shto su postiglia na dobar pochetak shto je najtezhe stworiti lako se nadowezati...bar lakshe nego stworiti
![]()