Guns'n'Roses

Ju ju ju...znachi pesma je prelepaaaaaa !!!!!!!:heart: Mnogo mi se like...diwna je :mrgreen: ....nije bash kao Don't cry...msm ona je jedna jedina....al pesma je wrh stwarno odslushala sam je celu iako secka ko prsla XD al je super :mrgreen: ....to je taj glas (:

realno, svi ovi koji ne slusaju novu posavu jer nema slasha, su budale.
u studiju svako moze da odradi soloe na gitari i tako to vrhunski, pogotovo sad sa svom modernom teh.
a za uzivo je vec druga prica.

i da, ako neko zna da mi kaze da li je slash smishljao solaze sve?
u gunsima.

realno, svi ovi koji ne slusaju novu posavu jer nema slasha, su budale.
u studiju svako moze da odradi soloe na gitari i tako to vrhunski, pogotovo sad sa svom modernom teh.
a za uzivo je vec druga prica.

i da, ako neko zna da mi kaze da li je slash smishljao solaze sve?
u gunsima.

Swe to stoji al ono znam po sebi...nisam htela da chujem za new Gunse jel sam ono bila u nekom tripu da tje se stari okupiti shta znam ishli su mi na lewo jaje owi nowi i josh kad sam preslushawala nowe Gunse gledala certe ono odbojnost al sad kako su izbacili owu prawu Chinese ono nisu loshi jb.g prilagoditjemo im se :D i i dalje stojim iza toga da ni jedan gitarista netje btii kao Slash i da ni jedan studijo to netje odraditi kao Slash.Ne kazhem da owa new ekipa da su loshi,chak shta wishe cepaju al Slash je Slash....:mrgreen:

AL SI NEDOKAZNA.........to je za onaj pocetak.......instrumental na pocetku,shto te **** u mozak.....

a solo na koji ja mislim je ono pred kraj,pre nego shto krene:
Where do we go
Where do we go now
Where do we go
Sweet child o' mine

Pa...znam da je pesma nastala kad se Slash zezao na podu i vezbao gitaru,dosao Izzy i pitao g asta radi,a ovaj mu rekao "just ******* around":lol:
I onda je Izzy uleteo s akordima,Duff i Adler sa svojim...
Nigde nisam nasla ko ga je napisao,ali predpostavljam da je Slash(:

Back