W.A.S.P.
Poznat
- Poruka
- 9.005
khm,khm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

čista logika, ako su odložili predhodnih deset puta, ne znam što i sada ne bi učinili isto...inače, prihvatam svaku opkladu![]()
Ma meni je najgore kad s eneko proda zbog para. . .a pogotovu tako dobra grupa kao gunsi sto su bili. . .
Ne znam kakvi ce biti ovi novi gunsi. . .ali uvek imamo stare pesme da slusamo i uzivamo u njima![]()
Cista logika... da li si ti cuo ili video negde da je Axl rekao datum kada ce izaci album?
Mislim nije ni sada rekao... ali definitivno sada izlazi, jer onda je svako najavljivao kada ce album izaci... sada izdavacka kuca...
Kako su se prodali zbog para?
I zaista ne znam zasto prozivate Axl-a... realno ako vam se ne slusa sta on sada pravi, kako izgleda nemojte da ga slusate...
Mislim da ce to biti razocaranje! Najbolje im je bilo da su se zaustavili na illusion2 al ***. ma nisu gunsi sto su nekad bili kao kad je tu bio lik sa mog avatara!
Daj boze da ovaj album bude vredeo nesto, ali mi mirise da ce to biti razocaranje decenije....daj boze da gresim, al....
Cista logika... da li si ti cuo ili video negde da je Axl rekao datum kada ce izaci album?
Mislim nije ni sada rekao... ali definitivno sada izlazi, jer onda je svako najavljivao kada ce album izaci... sada izdavacka kuca...
I zaista ne znam zasto prozivate Axl-a... realno ako vam se ne slusa sta on sada pravi, kako izgleda nemojte da ga slusate...

Pa pogledaj ovog novog axl-a molim te. . gde je onaj roker sa predivnim glasom, stilom i sve. . .mislim i on sada ima predivan glas ali ako je postao reper sada znaci da ce i pesme da mu budu mozda rep. . ne znam ja. . sto kaze gnr girl daj boze da bude nesto vredno, da se ne osramote. . kakve su pre legende bili stavrno bi bilo zalosno kad bi sada izbacili neki shit od albuma. . ali necemo da sudimo sada, cekacemo da izadje album i onda cemo videti sve i tada cemo da diskotujemo![]()

Izvini, ali naprica se ti lepo gluposti...
Axl nije postao reper.. to sto je furao takav stil 2002 godine, ne znaci da je reper... kao drugo reper repuje. Da li je i jednu novu pesmu Axl repovao, recitovao ili kako god se to nazivalo? A ti izgleda cenis muzicara po tome kako se oblaci, a ne kakvu muziku ima. Sta sad peva narodnjake jer se oblaci kolko tolko fensi???
Shit od albuma ne moze da izadje... tebi se verovatno nece svideti album, ali ne mozes da kazes da je shit. Sad sto pesme imaju neke efekte i ostale stvari ne znaci da je shit... vecini ce se to svideti, nekima nece.. *** covek radi sta voli... znaci ne prodaje zbog para.... Da radi muziku samo zbog para izdavao bi albume jednom godisnje nesto sto bi bilo slicno starim gunsima i punio se parama... A koliko sama znas ulozio je preko 10 miliona za taj jebeni album... I sta mislis zasto ga do sada nije izdao? Zato sto zeli da album bude odlican.
Kao sto je i Slash sa Snakepitom i Velvetom radio drugaciju muziku nego u ganisma, kao i Duff sa Loadedom i Velvetom kao i Izzy... svako je nastavio da radi ono sto voli... Sad ***, tebi se ne svidja sta Axl pravi sada, tvoj problem. Meni se ne svidja bas nesto Velvet Revolver, da li sam ja u nekom postu izvredjao Slasha, Matta, Duffa.. zbog toga? Ono sto mi se ne svidja necu slusati, a necu ni pljuvati Slasha i ostale kako su se prodali, oni su i dalje odlicni muzicari. Nije Axl pre bio odlican muzicar i sad je sranje zato sto vise ne pravi onakvu muziku. Mada ima i dosta pesama koje zvuce kao i stari Gunsi..
Toliko od mene![]()

chitam postove od gore, i dosta postova sam hteo da citiram i da kazhem neshto, ali je to Stefan uradio bash kao sto sam hteo... apsolutno isto mishljenje i u potpunosti se slazhem, svaka chast, ima nas koji isto mislimo!!!
Veliki pozdrav za tebe![]()
Axl nije postao reper.. to sto je furao takav stil 2002 godine, ne znaci da je reper... kao drugo reper repuje. Da li je i jednu novu pesmu Axl repovao, recitovao ili kako god se to nazivalo? A ti izgleda cenis muzicara po tome kako se oblaci, a ne kakvu muziku ima. Sta sad peva narodnjake jer se oblaci kolko tolko fensi???
Shit od albuma ne moze da izadje... tebi se verovatno nece svideti album, ali ne mozes da kazes da je shit. Sad sto pesme imaju neke efekte i ostale stvari ne znaci da je shit... vecini ce se to svideti, nekima nece.. *** covek radi sta voli... znaci ne prodaje zbog para.... Da radi muziku samo zbog para izdavao bi albume jednom godisnje nesto sto bi bilo slicno starim gunsima i punio se parama... A koliko sama znas ulozio je preko 10 miliona za taj jebeni album... I sta mislis zasto ga do sada nije izdao? Zato sto zeli da album bude odlican.
Kao sto je i Slash sa Snakepitom i Velvetom radio drugaciju muziku nego u ganisma, kao i Duff sa Loadedom i Velvetom kao i Izzy... svako je nastavio da radi ono sto voli... Sad ***, tebi se ne svidja sta Axl pravi sada, tvoj problem. Meni se ne svidja bas nesto Velvet Revolver, da li sam ja u nekom postu izvredjao Slasha, Matta, Duffa.. zbog toga? Ono sto mi se ne svidja necu slusati, a necu ni pljuvati Slasha i ostale kako su se prodali, oni su i dalje odlicni muzicari. Nije Axl pre bio odlican muzicar i sad je sranje zato sto vise ne pravi onakvu muziku. Mada ima i dosta pesama koje zvuce kao i stari Gunsi..
Toliko od mene![]()
sve to sto zboris je lepo i tacno, ali postoji jedna stvar koju je axl izgleda zauvek izgubio, a one budale je izgleda ni nemaju-INSPIRACIJA!
muzicari su pravili za mesec dana pa i manje odlicne albume, i nisu ni izbliza toliko para potrosili...coveku fali inspiration pa pokusava to parama da nadomesti.
ali videcemo...

Ne treba njemu inspiracija... covek ima pesama za 3-4 albuma, samo nisu skroz sredjene... a i da si toliki fan znao bi da je neke pesme(npr. november rain, takodje i za taj spot potrosio gomilu para, pa na kraju nije hteo ni da je izda jer mu se nije svidela skroz pesma, pa hteo spot ponovo da snima jer ga je ostavila Stefani, hteo je da je izbaci iz spota itd. i jos mnogo pesama) za stare gunse pisao po 10 godina pa su postali hitoviSta fali da i sada pravi toliko godina pesme... svako ko zeli da saceka sacekace
![]()
nisam ja jebeni zaludjenik, samo volim njihove pesme.
i nemoj da lupas da je pisao pesme po 10 godina.
koje?

Lalalala. . . ajde da gledamo swe sa malo optimizma xD album tje da bude do jaja swe tje oni to da urade super zato ga toliko dugo i chekamo bla bla...Axl je Axl...tntntn...bitje to dobro XD

Toliko od mene![]()
Hehe... nego jesi li video listu pesama koje ce biti na albumu? Malo su izmenjena imena nekih pesama
"Chinese Democracy" track listing:
01. Chinese Democracy
02. Scraped
03. Shackler's Revenge
04. Street Of Dreams (ovo je koliko sam razumeo "The Blues")
05. If The World
06. Better
07. This I Love
08. There Was A Time
09. Riad N' The Bedovins ( to mu dodje "Riyadh And The Bedouins")
10. Sorry
11. I.R.S.
12. Catcher (Catcher in the Rye)
13. Madagascar
14. Prostitute
To mu dodje 3 pesme koje jos nisamo culi xD U svakom slucaju ovo sto smo culi mi se svidja... ekstra, ekstra, jos samo da izadje 23.,24.,25. (koj god) novembra i bice ludnica xD

odgledah tek sada koncert novih Gunsa u Riu, i posto su tu svirali samo stare pesme,onda nove necu komentarisati,nego cu komentarisati nove Gunse kao grupu (mada sam cuo da ij je jedan gitarista napustio,sto mi je iskreno zao jer su svi bili odlicni) ajmo redom.....e ovako.........................odgledah tek sada koncert novih Gunsa u Riu, i posto su tu svirali samo stare pesme,onda nove necu komentarisati,nego cu komentarisati nove Gunse kao grupu (mada sam cuo da ij je jedan gitarista napustio,sto mi je iskreno zao jer su svi bili odlicni) ajmo redom.....
Axl-i dalje odlicno peva,malo ga 'ebe onaj prelazak sa normalnog na falseto,ali to mu se i na ranijim koncertima desavalo,i to je sasvim normalno,kada neko peva falseto......evo i oblacenje da prokomentarisem xD bolje je od onog iz 2002., nesto ne volim ono kad se presvlaci vise puta,ali i to je pre radio....jedino koga kontam da je razocaran njime su napaljene curice kose su ocekivale da on i posle 20 godina bude mrsav i nosu uske pantalone i bokserice.......covek i dalje trci po bini,igra u svom prepoznatljivom stilu, plani svojom harizmom i pojavom....i duhovit je
imena ostalih clanova sam zaboravio,pa cu ih opisato po izlgedu a neko neka me dopuni
gitarista sa bradom,i nekom keceljom ili sta je vec, je po meni apsolutni naslednik Slasha,ali ne po izgledu vec po harizmi!!! Znaci kad ga gledam kako svira i zabole ga za sve u publici,i sto svi ocekuju novos Slasha,kad se zaleti u publiku za Nightrain,kako svira gitaru, sirovo,a ipak prijatno za usi....lik je po meni legenda i za njega ce mi biti najvise zao ako je on napustio bend!
istetovirani gitarista sto lici na Izzyja-prvo i prvo,vrhunsko sviranje, mnogo virtuozije od Izzyja,mada za Gunse je meni nekako bitniji stav nego virtuoznost,a ovaj i to ima...malo mi vuce na nekog punkera po tome kako udara po gitari,ali kad je krenuo po solazama, promenio sam misljenjejako lepo svira,i samouveren
gitarista s nekom kapom,u it's so easy svira gitaru u obliku stopala---njega sam nekako najmanje primetio od sve trojice, svira lepo,ali nekako mi je naspram ove dvojice slabijimada moguce da je takav utisak jer je najcesce svirao samo ritam gitaru....
basista-dobar, ne mnogo upadljiv,ali sasvim dobar,i ume da se ponasa na sceni....
klavijaturistu nisam nesto zapazio (mislim video sam ga ali jako malo)
bubnjar----svira perfektno,ALI lik je dosao u duksu, sa slusalicama na usima,kao da svira u sobi....nekako nije u guns fazonu
ostale necu komentarisati,ne jer mislim da su losi,nego jer ih nisam dovoljno cuo i video....
sviranje na nivou,iako je zvuk sa tog koncerta ocajan,ali to NIJE do benda...
eto ako se setim jos necega dodacu![]()

je Ron Thal Bumblefoot, fenomenalan gitarista, virtuoza.. pogledaj josh koji koncert da vidish kako svira