Guns'n'Roses

Steta sto nije stara druzina ali sta ces :D
Ma videcemo sve kad izadje novi album :)

Pa pazi i meni je krivo sto nema Duffa, Slasha, Izzya, ali *** shvatite da ih nikada neci vise ni biti (mozda se jedino Izzy vrati, mada ne verujem ni to) I slazem se da bez Slasha nije to ono sto je bilo (Slash i Axl su srce benda :) ) Ali hocu samo reci da Finck, Bumblefoot, Stitson i ostali nisu za bacanje i da i ova trenutna postava odlicna. I da treba preslusati novi album i nove pesme i pogledati novi neki koncert...
Realno Velvet Revolver nije nista za ovu ekipu gunsa... Iskreno od dva albuma, mozete da mi kazete bar 3-4 dobre pesme?

Pa pazi i meni je krivo sto nema Duffa, Slasha, Izzya, ali *** shvatite da ih nikada neci vise ni biti (mozda se jedino Izzy vrati, mada ne verujem ni to) I slazem se da bez Slasha nije to ono sto je bilo (Slash i Axl su srce benda :) ) Ali hocu samo reci da Finck, Bumblefoot, Stitson i ostali nisu za bacanje i da i ova trenutna postava odlicna.

Pa da :D
vazno je da su nastavili, da nisu propali :)
Stvarno mislim da nece biti los ovaj album :)

Zasto uopste racunas Tracii Gunsa kao clana... covek nije ni jednu pesmu uradio sa gunsima.

I po tom tvom ti onda nebi trebala da volis ni Use your Illusion ni Spaghetti jer nije bilo Adlera na tim albumima, znaci nije ona originalna ekipa... Pa eto ljudi su im tada pruzili sansu i slusali ih iako nije bilo Izzyja i Adlera... zasto ne poslusati onda i ovu ekpipu? Vecini su omiljene pesme November Rain, Don't Cry, tu ne svira Adler (svirao je samo na civil war-u sa illusiona) i plus je tu jos novi clan bio Dizzy... to onda nisu bili isto PRAVI gunsi... Ili su pravi gunsi Axl i Slash, a ostali mogu da se menjaju?

ti mene ocigledno ne kontash.........ja ne kazem da mrzim nove ganse ili shta su vec........kazem samo da za mene nije isto i nikked ih ne mogu voleti onoliko koliko volim stare............i oke nema izzija,ali ebg!i da poslushacu ih.....
omiljene pesme su mi Live and let die,14 years,civil war,coma,one ina milion..........
e sad shto su zeppelini prestali s radom kad je bonzo umro-znali su ljudi da vishe nije isto.......nikad se pre toga nisu menjali.......a ovi su nekako navikli,trpeli su promene i pre i o5 bili na vrhu!:cool:

ti mene ocigledno ne kontash.........ja ne kazem da mrzim nove ganse ili shta su vec........kazem samo da za mene nije isto i nikked ih ne mogu voleti onoliko koliko volim stare............i oke nema izzija,ali ebg!i da poslushacu ih.....
omiljene pesme su mi Live and let die,14 years,civil war,coma,one ina milion..........
e sad shto su zeppelini prestali s radom kad je bonzo umro-znali su ljudi da vishe nije isto.......nikad se pre toga nisu menjali.......a ovi su nekako navikli,trpeli su promene i pre i o5 bili na vrhu!:cool:

Jedno je kada clan umre, a drugo kada clanovi dobrovoljno odu :)

No, nema veze... razumem te...

gunsi su i dalje na vrhu :)

Poslednja izmena:
ne......nego je.......malo da tako kazem ispao iz fazona.......fala bogu ne skroz,nego mi samo vishe ne kupuje majice i "cedeje"s koncertima kad mu cefne,nego kad kazem"a mog'o si mi uzeti blablablabla",on kaze........."e da znash vala,joj koliko ih dugo nisam slushao/gledao"

Back