Guns'n'Roses

Moj ovako

01. Sweet Child O' Mine
02. Estranged
03. You Could Be Mine
04. Nightrain
05. Civil War
06. Don't Cry (alt.)
07. Rocket Queen
08. The Blues
09. Breakdown
10. Yesterdays

Mada veoma cesto mi se menja top... ali prve tri pesme su mi uvek bile naj :)

- perfect crime
- november rain
- i used to love her
- pardise sity
- dont you cry
- yesterdays
- sweet child of mine
- cats in the cradle and a silver spoon
- you could be mine
- reskless life

ajd mi molim te daj vezriju cats in the cradle and a silver spoon koju gunsi pevaju, posto sam milion% siguran de je nikada nisu preradili, ni studijski ni uzivo...niti su ikada izdali na nekom albumu... ne postoji tako nesto od gunsa...

ako mislis na ou verziju to nisu gunsi... slusaj samo glas... to sigurno nije Axl, a i znam jer sam gledao spot za tu pesmu gde je isti taj glas, a naravno nisu gunsi
To je Ugly Kid Joe koliko znam, ali molim te ako imas ti pesmu gde gunsi to izvode (mada ne postoji tako nesto) daj link ili mi posalji nekako :)

Poslednja izmena:
ajd mi molim te daj vezriju cats in the cradle and a silver spoon koju gunsi pevaju, posto sam milion% siguran de je nikada nisu preradili, ni studijski ni uzivo...niti su ikada izdali na nekom albumu... ne postoji tako nesto od gunsa...

ako mislis na ou verziju to nisu gunsi... slusaj samo glas... to sigurno nije Axl, a i znam jer sam gledao spot za tu pesmu gde je isti taj glas, a naravno nisu gunsi

Nije po nekom redu ali su hitovi

Welcome to the Jungle
Sweet Child o' Mine
Pretty Tied Up
Don't Cry
Patience
You Could Be Mine
Rocket Queen
Civil War
Live and Let Die
Knocking on Heavens Door

i Wild Horses u Japanu kada su odsvirali, to je rule no:1 i jos 9859 pesama od njih ima koje su cool

1.Don't Cry
2.Sweet Child O Mine
3.Novembar Rain
4.Patience
5.Estranged
6.Civil War
7.You Could Be Mine
8.Nightrain
9.Knockin On Heaven Door
10.It So Easy

A jel treba samo objavljene pesme ili...? Ma sve pesme volim ali kad vec samo 10 mesta ima...A da spomenem i Paradise City,Garden Of eden,Yesterdays,Welcome to the jungle,One in Milion,Rocket Queen,Out Ta Get me,Anything Goes O BOZE MA SVE IH VOLIM...e da i Live and let die...i Get in the ring.....14 years,Pretty Tied Up........kako volim Gunseee to je cudo jedno....

pa jeste..malo je malo 10 al ajd..............shta bi:JEL IMA KO ONU EMISIJU SAS PREVODOM?????????????izvn'te shto vicem:rumenko:

Ono sa metallicom? Imam samo kao DVD sa hrvatskim prevodom...ali ne znam sta ti znaci jer ne mogu nikako da ti dam, jedino postom da ti posaljem :)
Mada emisija ta nista nije posebno imas mnogo boljih dokumentaraca, intervjua i emisija ;)

Back