GnR GiRl
Primećen član
- Poruka
- 704
...Don't damn me when I speak of peace of mind,
'cause silence isn't golden when I'm holding it inside...
o jea
don't damn me odlichna pesma !!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Don't damn me when I speak of peace of mind,
don't damn me odlichna pesma !!!!
Don't Damn Me - obožavam je!...Don't damn me when I speak of peace of mind,

U septembru im pocinje turneja... bilo bi do jaja kada bi im slucajno palo na pamet da dodju u Srbiju xD Inace rade i na novom albumu 
Ma pesma je odlicna, ali ima mnogo boljih... Nego kad smo vec kod Duffa... jel slusa neko njegov bend Loaded? Po meni najbolji bend koji je nastao posle raspada stare postave gunsa... Nisu nesto poznati, ali Dark Days album je ekstra... Imam par njihovih koncerata, i uzivo su do jaja... bolji bend o velveta i snakepita po meniU septembru im pocinje turneja... bilo bi do jaja kada bi im slucajno palo na pamet da dodju u Srbiju xD Inace rade i na novom albumu
![]()

nisam ni ja........a i ne mogu.......spor mi net jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjj,....................al ocu dafaaaaaaaa

hahahaha ja cu pogledam kasnije![]()

nemogu da verujem.nemogu da lepo verujem
ljudi el istina da je izzy napis'o solo za sweet child o' mine,i dao dragom mi slashu da odsvira!!!?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Koliko ja znam taj solo je Slash napisao jos pre nego sto je dosao u gunse, kada je bio u bendu sa Adlerom... Nisam siguran, mozda gresim... ali takvu informaciju ja imam[/QUOTEja ma chula da je on to iz zaje.bancije napisao i akd je to odswirao axlu njemu se swidelo i reko je da netje da prawi pesmu bez tog uwoda. . .
![]()
pa da.....ono pred kraj....pre nego "where do we go.....blabla"
ali ja sam to juce procitala.................ma neverujem da je izzy..............mada...........ne!!!!
u nekim novincugama od pre 100.........dobro....ne bash sto,ali u nekim bajatim novinama!!!!!
swashta mozhe da se izdeshawa kod tebe xD
Heheheheheh gde li si to nasla....
ja sve sto nadjem nadjem na netu i to nije tacno a kamoli u novinama![]()

Hhehehe odakle ti novine iz 80-tih majke ti![]()