Guns'n'Roses

Izgleda da ce i Fortus otici iz Gunsa... haha, sad im je ostao jos samo jedan gitarista ukoliko je i Finck otisao... ovo postaje zanimljivo :D
Mozda t znaci da ce se stara ekpa ponovo okupiti cim svi ovi polako odlaze :P

Izgleda da ce i Fortus otici iz Gunsa... haha, sad im je ostao jos samo jedan gitarista ukoliko je i Finck otisao... ovo postaje zanimljivo :D
Mozda t znaci da ce se stara ekpa ponovo okupiti cim svi ovi polako odlaze :P

eh da se stara ekipa okupi to bi bilo neshto nalepshe :heart: ajd mi owde naprawimo gunse lol xD moj naj ortak je pljunut slash hehe a odlichno swira zadiwljuje me jedan ortak isti axl dalje? xD LoL

evo ja ću vam biti Dizzy Reed.
Ne ličim na njega,ali sviram dovoljno dobro.

ma ajde bre, licis na Dizzyja taman koliko i ja na GIlbyija ;) e hocem ostvarno da obradimo neku njihovu pesmu? prvo nam trebaju svi clanovi,pa ce bubnjar da odsvira (otkuca) bubnjeve i postavi to na net,pa to skine basista,pa nasnimi bass na to,pa uploaduje,pa skine klavijatura/ritam gitara,pa vokal,pa solo gitara....sta mislite? samo da nadjemo sve clanove..

ma ajde bre, licis na Dizzyja taman koliko i ja na GIlbyija ;) e hocem ostvarno da obradimo neku njihovu pesmu? prvo nam trebaju svi clanovi,pa ce bubnjar da odsvira (otkuca) bubnjeve i postavi to na net,pa to skine basista,pa nasnimi bass na to,pa uploaduje,pa skine klavijatura/ritam gitara,pa vokal,pa solo gitara....sta mislite? samo da nadjemo sve clanove..

e pa widish to bi bila perfektna ideja :mrgreen:

mmmmmmmmm:mrgreen:

Prilozi

• 59142_169648394_185246.jpg
    59142_169648394_185246.jpg
    37,4 KB · Pregleda: 5
  • 59142_49469856_Axl%2520Rose.jpg
    59142_49469856_Axl%2520Rose.jpg
    24,8 KB · Pregleda: 5

Back