Nisam imao prilike da preslusam novi album GNR (.tj Axl Rose ), kakvo je vase misjlenje o njemu?
Da znam da li da nabavljam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozzz za sve fanove Guns-a,the best su...Omiljene pesme i šta mislite o njima???
![]()

Nisam imao prilike da preslusam novi album GNR (.tj Axl Rose ), kakvo je vase misjlenje o njemu?
:frown:

Samo vi pisite,ali niko nema GN'R ogrlicu![]()

ostale su im isto ok... al' ove 2 su mi najlepse...Samo vi pisite,ali niko nema GN'R ogrlicu![]()

Ok da predjemo na hmm You Can't Put Your Arms Around A Memori kako Duff extra pewa !!!! dakle komentari?![]()

Izgleda da ce i Fortus otici iz Gunsa... haha, sad im je ostao jos samo jedan gitarista ukoliko je i Finck otisao... ovo postaje zanimljivo
Mozda t znaci da ce se stara ekpa ponovo okupiti cim svi ovi polako odlaze![]()
ajd mi owde naprawimo gunse lol xD moj naj ortak je pljunut slash hehe a odlichno swira zadiwljuje me jedan ortak isti axl dalje? xD LoLeh da se stara ekipa okupi to bi bilo neshto nalepsheajd mi owde naprawimo gunse lol xD moj naj ortak je pljunut slash hehe a odlichno swira zadiwljuje me jedan ortak isti axl dalje? xD LoL
Pa...drugačije je...Par pesama,"Better" i "There was a time".
Ostatku kompanije ide daleko bolje u VR.
pih, ja ne licim ni na jednog,ali bih fino odsvirao to sve...evo bicu Izzy,ako imate Slasha,samo moracu mnooogo da stanjim kosu![]()
ala serem xDok imamo axla slasha izzyja ajdmo dalje xD ja saam menadzer benda LoL !!!!!ala serem xD

evo ja ću vam biti Dizzy Reed.
Ne ličim na njega,ali sviram dovoljno dobro.
ma ajde bre, licis na Dizzyja taman koliko i ja na GIlbyijae hocem ostvarno da obradimo neku njihovu pesmu? prvo nam trebaju svi clanovi,pa ce bubnjar da odsvira (otkuca) bubnjeve i postavi to na net,pa to skine basista,pa nasnimi bass na to,pa uploaduje,pa skine klavijatura/ritam gitara,pa vokal,pa solo gitara....sta mislite? samo da nadjemo sve clanove..

Hah, uhapsili jutros Adlera zbog posedovanja droge xD