Guns'n'Roses

LJUDI U SHOKU SAM !!!!!:shock: skinem ja sa neta koncert od gnr rock in rio 2001 :cry: pochnu owi da swiraju . . .:(:cry: onaj pe.der badhed kak god se pisalo ne mozhe 3 akorda da spoji !!!!!Krenu oni welcome to the jungle a Axl:cry::cry::cry: omg u nechem srebrnom se pojawi x(((((((((( jao majko :cry: publika ludi samo ne znam na shta. . .:sad2: na shta su gunsi spali majko moja :sad2::sad2::cry::cry::cry: shit :( znala sam ja da su owi nowi loshi al ne bash owoliko :sad2::sad2:

LJUDI U SHOKU SAM !!!!!:shock: skinem ja sa neta koncert od gnr rock in rio 2001 :cry: pochnu owi da swiraju . . .:(:cry: onaj pe.der badhed kak god se pisalo ne mozhe 3 akorda da spoji !!!!!Krenu oni welcome to the jungle a Axl:cry::cry::cry: omg u nechem srebrnom se pojawi x(((((((((( jao majko :cry: publika ludi samo ne znam na shta. . .:sad2: na shta su gunsi spali majko moja :sad2::sad2::cry::cry::cry: shit :( znala sam ja da su owi nowi loshi al ne bash owoliko :sad2::sad2:

Buchethead... a ne badhed...
inache on ti je jedan od slobodno mogu da kazhem najboljih svetskih gitarista .... ako neverujesh skini njegovu diskografiju... koja je oooooooooooooogrnomna.. pa tje se uveriti.. i netjesh pljuvati po njemu ;)

inache vredi pogledati solo nightrain-a koji sviraju buckethead i slash

pa ybg.......al slash je slash(nisam pristrasna keve mi).................mada...........kad vec pricate o dolasku novih gansa,,,,,,pre bi ishla na velvete,il snejkpit99(iako ni toga neeeema).............al ybg.......

Buchethead... a ne badhed...
inache on ti je jedan od slobodno mogu da kazhem najboljih svetskih gitarista .... ako neverujesh skini njegovu diskografiju... koja je oooooooooooooogrnomna.. pa tje se uveriti.. i netjesh pljuvati po njemu ;)

inache vredi pogledati solo nightrain-a koji sviraju buckethead i slash

mozhda on i jeste dobar puca mi ona stwar za njega nek crkne ali uwek tje taj biti u slashowoj senci i nikad se netje dokazati ko on niti tje izatji iz njegowe senke i zato mu nije mesto u gnr choweche josh jedan rtd iz new benda i on mortaju swirati neke stwari shto slash sam mozhe i mozhe se popishati na to a ne owi rttdi uglawnom zamrzela sam axla debila ne znam shto i nikad nisam mislila da tju owow retji ali mrzim ga :( sjebo je swe :(

hehehe..........doshlo vreme za menjanje avatara,a teodora?!

lepo sam ja to sve kazla pre.........a da.........tad me nije bilo odje.......nishta...........

ppotpisujem axl-ovski deo...........ali ga ne mrzim...........jer nikog ne mrzim uopshte pa ni njega........ali ga sad samo mnogo manje volem

Pa pogledaj neki koncert iz 2006 godine.... to iz 2001 je bilo uzasno, ali koncerti iz 2006 i 2007 su odlicni...
A Buckethead je odlican gitarista, jedan od najboljih na svetu...

Pa pogledaj neki koncert iz 2006 godine.... to iz 2001 je bilo uzasno, ali koncerti iz 2006 i 2007 su odlicni...
A Buckethead je odlican gitarista, jedan od najboljih na svetu...

pusti je... ne vredi prichati o tome s njom....
ona ti je ona varijanta "kad nema slash-a to nisu gunsi... i sve ostalo je sranj.e ma koliko to dobro zvuchalo" ;)

hehehe..........doshlo vreme za menjanje avatara,a teodora?!

lepo sam ja to sve kazla pre.........a da.........tad me nije bilo odje.......nishta...........

ppotpisujem axl-ovski deo...........ali ga ne mrzim...........jer nikog ne mrzim uopshte pa ni njega........ali ga sad samo mnogo manje volem

hmmm pa ne bih rekla znam sebe danas ga mrzim al to tje da prodje do sutra jel ipoak je to ''moj'' axl koga wolim najwishe na swetu :mrgreen::mrgreen:

Pa da li si slusala nesto iz 2006/07 godine?
Da li si cula neku demo pesmu?

Ako hoces da kazes da gitara lose zvuci i Axlov glas, onda definitivno nesto nije uredu sa tobom ;)
Mozes da kazem da su lose pesme, ali glas nikako ;)

taj wishe ne zna ni da pewa jeste da ga wolim al jbte ja ti goworim o 2001 ne 2006 chowek bukwalno shaputje u mikrofon ne da mu je glas propao nego je to uzhas !!!!a gitarista . . .kazhem ti mozhda gari dobro swira ali tje zauwek da bude u senci slasha. ..

taj wishe ne zna ni da pewa jeste da ga wolim al jbte ja ti goworim o 2001 ne 2006 chowek bukwalno shaputje u mikrofon ne da mu je glas propao nego je to uzhas !!!!a gitarista . . .kazhem ti mozhda gari dobro swira ali tje zauwek da bude u senci slasha. ..

Buckethead nije u bendu vec godinama tako da ni nema razloga da bude u senci Slashu, a i Buckethead je dosta toga uneo u u new gnr sto se meni mnogo svidja... i ako govoris o 2001 a ne o 2006, mozes da kazes samo da tada nije mogao da peva... jer sada odlicno peva, zato ti ja kazem da skines neki noviji koncert i poslusas :)

Buckethead nije u bendu vec godinama tako da ni nema razloga da bude u senci Slashu, a i Buckethead je dosta toga uneo u u new gnr sto se meni mnogo svidja... i ako govoris o 2001 a ne o 2006, mozes da kazes samo da tada nije mogao da peva... jer sada odlicno peva, zato ti ja kazem da skines neki noviji koncert i poslusas :)

whatever. . . .

Back