Guns'n'Roses

civil war je samo jedna u nizu gnr pesama sa ilusiion albuma(kao breakdown,estranged,locomotive,so fine) koja nije bila isforsirana a mogle je imati veliki komercijalni uspeh.zato mislim da su gnr napravili kiks sa duplim albumom,jer je bolje bilo da izdaju u narednih 3-5 godina 3 albuma(jer su vecina pesama sa uyi mogle da budu hitovi).

ralekg:
Axl rose je milion puta dosad proglasavan za jednog od najboljih frontmena svih vremena,jer njegov glas,njegovi skandali,njegova pojava na bini i sve ostalo sto ga je pratilo su gnr napravili velikim bendom(mada tu nista ne umanjujem znacaj slash-a,izzy-a i ostalih).sticajem okolnosti gnr i rock muziku slusam od svoje 8 godine tj. od 1989,i svi znaju da je bend tada bio pred raspadom zbog sukoba axl-a i slash-a(jer slash nije hteo da odsvira estranged i november rain,kao i pre toga sweet child of mine).
Kazes da je Axl najvise zasluzan? :roll: pa ne znam.. i Slash ima tu velikog udela.. ostali clanovi benda su poznati ja mislim samo bas fanovima, a njih dvojica svima.. tako da mislim da su obojica podjednako zasluzni.. OK, mozda Axl malo vise.. ali vrlo malo.. doduse on je zasluzan za sve sto se desilo u bendu :cry: i sa bendom na zalost :cry: a nisam znala to za Axla :D drago mi je :D :oops: ej jesi bio na njihovom certu? :cry: :D
ralekg:
Sto se novog benda tice nisam rekao da je bolji od starog nego da je vise heavy,a normalno da ti se neke stare stvari nece svideti(jer i axlov glas vise nije isti),a i to sto si cula mogla je biti samo live verzija,ali su zato nove stvari odlicne.
da, bila je live verzija.. :da: pa tim jos gore :da: :cry: uostalom tu nije bio problem samo u axl-ovom glasu (koji nije onakav kakav je bio :cry: bleda senka) vec u celoj svirci :da: a cula sam i jednu novu pesmu.. i nije mi se svidela.. :roll: a cini mi se da sam tk na kraju pesme cula da su to GnR i bila shockirana.. nisam sigurna.. u svakom slucaju mi se nisu svideli :ne: nisu cak ni senka starih :ne: !
ralekg:
civil war je samo jedna u nizu gnr pesama sa ilusiion albuma(kao breakdown,estranged,locomotive,so fine) koja nije bila isforsirana a mogle je imati veliki komercijalni uspeh.zato mislim da su gnr napravili kiks sa duplim albumom,jer je bolje bilo da izdaju u narednih 3-5 godina 3 albuma(jer su vecina pesama sa uyi mogle da budu hitovi).
to jeste :roll: tu su sve pesme takve da su mogle da budu hitovi.. ali ipak to su albumi kod kojih vec GnR malo popusta.. ipak moras priznati da svi znaju vecinu pesama sa UUI albuma, a ne sa prethodnih.. zar to ne govori o uspehu albuma? i njegovoj dovoljnoj komercijalizaciji? jeste da bi to bilo drugacije da su razvukli na vise albuma.. ali proslost se ne moze promeniti.. a i ko zna ko bi ostao na tim albumima.. mozda bi onda jos uvek bili zajedno da su to uradili? a mozda i ne? zasto se zamarati necim i pricati o necemu na sta ne mozemo da uticemo i sta ne mozemo da menjamo :wink:
Veliki POZ za tebe!
i ostale POZ :D

bio sam u budimpesti 1992,sa caletovim burazerom,na nep stadionu,koji je bio rasprodat(oko 80000 ljudi je bilo tamo).Koncert je poceo sa nighttrai,i tad je krenula kisa.Prvo cime sam bio fasciniran je to je axl bas nizak,a sve ostalo je bilo ekstra.
pisacu sutra,sad sam na brzaka dosao

ralekg:
bio sam u budimpesti 1992,sa caletovim burazerom,na nep stadionu,koji je bio rasprodat(oko 80000 ljudi je bilo tamo).Koncert je poceo sa nighttrai,i tad je krenula kisa.Prvo cime sam bio fasciniran je to je axl bas nizak,a sve ostalo je bilo ekstra.
jao blago tebi! pa da.. kao i obicno.. uvek pocinju sa njom :wink: Axl nizak :lol: pa i lici.. ali vesto to prikrivaju :lol:
Cujemo se!

Jaooooo ljudi blago vama, blago tebi covece koji si bio na koncertu!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da Axl je nizak veoma ali energican covek ( podrazumeva se - bio ).
Meni je Duff skroz prirastao za srce ne znam zasto valjda jer je ... ne znam covece ja ga tako obozavam!!!!
E, pa ne znam, cula sam Kseniju Mijatovic, ona obozava Gunse, kaze da je bila na koncertu u Nemackoj, recimo...`94. ali kaze da je bilo ocajno... Ali, tad su vec poceli sa raspadanjem.
Jao boze kako ja volim njih to nije normalno.
Imam osecaj da kad bi dosli u BG da bih se onesvestila od srece/euforije i da bih sve propustila.
COVECE KAKO JA NJIH OBOZAVAM :D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

New Rose:
Jaooooo ljudi blago vama, blago tebi covece koji si bio na koncertu!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da Axl je nizak veoma ali energican covek ( podrazumeva se - bio ).
Meni je Duff skroz prirastao za srce ne znam zasto valjda jer je ... ne znam covece ja ga tako obozavam!!!!
E, pa ne znam, cula sam Kseniju Mijatovic, ona obozava Gunse, kaze da je bila na koncertu u Nemackoj, recimo...`94. ali kaze da je bilo ocajno... Ali, tad su vec poceli sa raspadanjem.
Jao boze kako ja volim njih to nije normalno.
Imam osecaj da kad bi dosli u BG da bih se onesvestila od srece/euforije i da bih sve propustila.
COVECE KAKO JA NJIH OBOZAVAM :D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sejm vit mi iliti same with me :D doduse ja i kada bi samo Slasha videla, bilo bi isto :oops:
POZ
sto te nije bilo? :wink:

Eeeeeeeeeee jao ja bas obozavam OBOZAVAM OBOZAVAM
OBOZAVAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAA ja sam luda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ah ma bila na moru.... :) pocrnela malkice i takooooooooo!!! KAKOOOO SAM SRECNA COVECE!!!!!!!!!!!
Zato sto nisam, tj. Gunse sam dobijala na kasicicu na moruuu i sad kad sam se vratila sam sedela jedno 5 sati uz komp i slusala i jaoooooooo kako sam srecnaaaaaaaa!!!!
Eeeeeeeeeeee...
Da, inace na more sam isla sa drustvom iz Laze ;)

New Rose:
Eeeeeeeeeee jao ja bas obozavam OBOZAVAM OBOZAVAM
OBOZAVAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAA ja sam luda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ah ma bila na moru.... :) pocrnela malkice i takooooooooo!!! KAKOOOO SAM SRECNA COVECE!!!!!!!!!!!
Zato sto nisam, tj. Gunse sam dobijala na kasicicu na moruuu i sad kad sam se vratila sam sedela jedno 5 sati uz komp i slusala i jaoooooooo kako sam srecnaaaaaaaa!!!!
Eeeeeeeeeeee...
Da, inace na more sam isla sa drustvom iz Laze ;)
:D :D :D ja sam ih na moru stalno slusala na diskmenu :D
za ono drustvo :p hihihihi.. onda vam je bas bilo veselo :wink:
ej kad ce tribute ponovo da svira? :roll:

Eeeeeh,
bilo nam je sto bi oni tamo dole rekli banja totalna!
Luckasto drustvo-gitara, daire i truba i gomila raspevano drustvo-sta je vise potrebno?
E ja se jos nisam cula sa tim deckom za tribute posto sam i dalje malkice osamucena od mora, ali znam da ce bubnjar grupe - eto - svirati krajem avgusta, to je onaj tribute to Bon Jovi.
Znacu sutra prekosutra za Gunse.
MMMMMMMMmm.............Gunsiiiiiiiii :)
E mortishaaa znam da je glupo pitanje ali da nemas ti slucajno veoma kovrdzavo cupavu kosu? Oh boze ja sam mentol. :D
POZ

New Rose:
Eeeeeh,
bilo nam je sto bi oni tamo dole rekli banja totalna!
Luckasto drustvo-gitara, daire i truba i gomila raspevano drustvo-sta je vise potrebno?
E ja se jos nisam cula sa tim deckom za tribute posto sam i dalje malkice osamucena od mora, ali znam da ce bubnjar grupe - eto - svirati krajem avgusta, to je onaj tribute to Bon Jovi.
Znacu sutra prekosutra za Gunse.
MMMMMMMMmm.............Gunsiiiiiiiii :)
E mortishaaa znam da je glupo pitanje ali da nemas ti slucajno veoma kovrdzavo cupavu kosu? Oh boze ja sam mentol. :D
POZ
javi obavezno :D :D :D
ne, nemam :cry: imacu za maturu :D ali nemam prirodno takvu :cry: sto? :shock:
Mora da ti je bilo odlicno na moru :wink:

Ma gluposti to za kosu, mislim na svoje pitanje da je glupost, ma to je jer stalno vidjam neku devojku sa takvom kosom u gradu a STALNO ima majicu Gunsa STALNO, i stalno se u stvari mota po centru. Nemam pojma u stvari zasto mi to pade na pamet.
Uff, sto se tice Tribute to Guns n` Roses skoro nece biti nicega koliko ja znam oni su svi prezauzeti ili ucenjem ili odmaranjem ili necim trecim.
Tribute to Bon Jovi ce biti krajem avgusta najkasnije pocetkom septembra.
A cekaj pa ti si koje godiste? `90 ili `86?
POZ!

New Rose:
Ma gluposti to za kosu, mislim na svoje pitanje da je glupost, ma to je jer stalno vidjam neku devojku sa takvom kosom u gradu a STALNO ima majicu Gunsa STALNO, i stalno se u stvari mota po centru. Nemam pojma u stvari zasto mi to pade na pamet.
Uff, sto se tice Tribute to Guns n` Roses skoro nece biti nicega koliko ja znam oni su svi prezauzeti ili ucenjem ili odmaranjem ili necim trecim.
Tribute to Bon Jovi ce biti krajem avgusta najkasnije pocetkom septembra.
A cekaj pa ti si koje godiste? `90 ili `86?
POZ!
:lol: :lol: ne nosim ja majce sa bendovima :wink: nema veze :wink:
e bedak.. kad bude javi :D cekaj ti si ,u kontaktu' sa Bad obsession? :roll:
ni jedno ni drugo :shock: :lol: '87
ti? :roll:

Aaaaah ti si poranila u skolicu :)
hehe. Godinu dana te vise muceeeeeee, tj. AAAAAA pa ti ces prva i da zavrsisssss... hhhmmmmmm...logika.
Ah, ma, ne znam ni zasto sam te ono pitala za tu devojku. Bezveze.
Da ja sam inace `88, pa i jesam u kontaktu sa Bad Obsessionom (mada se oni vise ne zovu tako sad su samo tribute to gnr). Steta sto nece skoro biti koncerta...

New Rose:
Aaaaah ti si poranila u skolicu :)
hehe. Godinu dana te vise muceeeeeee, tj. AAAAAA pa ti ces prva i da zavrsisssss... hhhmmmmmm...logika.
Ah, ma, ne znam ni zasto sam te ono pitala za tu devojku. Bezveze.
Da ja sam inace `88, pa i jesam u kontaktu sa Bad Obsessionom (mada se oni vise ne zovu tako sad su samo tribute to gnr). Steta sto nece skoro biti koncerta...
:wink: a u kojoj si skoli :lol:
a zar se oni drugi ne zovu tako :roll:

DON'T WORRY BE HAPPY/HIPPY :D 8)

Koliko ja znam u Bgu postoji jedan tribute to gnr i to je Bad Obsession koji se vec neko vreme ne zove tako ( kako sam se izrazila, strasno... ), tj. sad se zovu samo tribute to gnr.
Ja sam u muzickoj :)

ralekg:

Coveche BLAGO TEBI!!!!! :shock: :D :D :D :D :D 8) 8) 8)
sta bih dala za jedan njihov koncert.... :(

Black_Swan:
ralekg:

Coveche BLAGO TEBI!!!!! :shock: :D :D :D :D :D 8) 8) 8)
sta bih dala za jedan njihov koncert.... :(
nisi jedina :cry:

E, pa medicinska... Hmm... jel znas Radeta, ima dugu kosu i imao je bradicu?
Hmmm... znam za DO to je nesto bilo u februaru, ako se secam...
Nemam pojma iskreno koji je tad pevac bio ja ih pratim tek 2 meseca, ali znam da devojke otkidaju na obojicu.

E, pa medicinska... Hmm... jel znas Radeta, ima dugu kosu i imao je bradicu?
Hmmm... znam za DO to je nesto bilo u februaru, ako se secam...
Nemam pojma iskreno koji je tad pevac bio ja ih pratim tek 2 meseca, ali znam da devojke otkidaju na obojicu.

Back