infidel
Domaćin
- Poruka
- 3.051
vicente:zato sto sam znao da ce nesto da zesere...
ko s/e/r/e?
meni ovde bas mirise, sem ako da osoba ne p/i/s/a parfem i p/r/d/i puder, samim tim i g/o/v/n/a lepo mirisu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vicente:zato sto sam znao da ce nesto da zesere...
infidel:vicente:zato sto sam znao da ce nesto da zesere...
ko s/e/r/e?
meni ovde bas mirise, sem ako da osoba ne p/i/s/a parfem i p/r/d/i puder, samim tim i g/o/v/n/a lepo mirisu
pa to pricam (8vicente:novi gunsi nikako ne mogu da prijatno iznenade..
pod 2. -> jer komercijala ne prija fanovima starih (8 (ono sto cuh..)
definitivno ne prija, zato i mislim da ce biti veeeliko razocaranje
inace, pise se surely
vicente:infidel:vicente:zato sto sam znao da ce nesto da zesere...
ko s/e/r/e?
vrlo moguće, ali to mi vuče na kič, a kič ne volim....

Nadya:onda ste savrseno jedno za drugo, predlazem veridbu! :wink:![]()
![]()

mortishaaa:znaci :shock: pokusavate nesto![]()
![]()
ralekg:Sta ste se raspricali o komercijali,pa nijedan album gunsa nema veze sa komercijalom.to sto uyi imaju par baladica,ne znaci da je album komercijalan,jer kod axl-a nista nije komercijalno.Nove stvari koje sam ja cuo su do jaja,i jedva cekam da napokon izadje novi album.
mortishaaa:ja znam u bg-u (8
eja znam da u felixu ima postera i zastava... 8) bas za Gunse ne znam 8) nemam pojma... videla sam NIRVANU... 8) bili bi i Gunsi onda, zar ne?New Rose:mortishaaa:ja znam u bg-u (8
CEEEEEKAAAAAAJ CEKAJJJJJJJ.... GDE???
Aaaaaaa molim te reci miiiiiiiiii, i reci mi sta to ima da se uzme, jer CDovi i majice mi ne trebaju ( toga imam zaista mnogo ), nego knjige o njima, zastave, posteri, knjige sa pesmama (pogotovo bas i klavijature mi trebaju)daj pleeeeassse reciiii!!!
Mooooooooliiiiiiiiim teeeeeeeeeeeeeeee...
Kad bi postojao smajlisa koji kleci ( klecisa ), sad bih ga nacrtala... :wink:
)paz ovako.. za felix ne znam.. ali znam da ima sigurno marama ili tako nekih cuda u prolazu jednom u knezu.. znate gde su oni stripovi? e pa kad se udje u tu zgradu sidjete dole i mala prodavnicica ima sve (8 mogu i da vam ostampaju na majci sta trazite (8 a za ostalo nisam sigura... (;bleach:eja znam da u felixu ima postera i zastava... 8) bas za Gunse ne znam 8) nemam pojma... videla sam NIRVANU... 8) bili bi i Gunsi onda, zar ne?New Rose:mortishaaa:ja znam u bg-u (8
Aaaaaaa molim te reci miiiiiiiiii, i reci mi sta to ima da se uzme, jer CDovi i majice mi ne trebaju ( toga imam zaista mnogo ), nego knjige o njima, zastave, posteri, knjige sa pesmama (pogotovo bas i klavijature mi trebaju)daj pleeeeassse reciiii!!!
(ne pitajte koja je to logika)
ma ja sma se tripovala.. pissem sutra objasnjenjevicente:ralekg:Sta ste se raspricali o komercijali,pa nijedan album gunsa nema veze sa komercijalom.to sto uyi imaju par baladica,ne znaci da je album komercijalan,jer kod axl-a nista nije komercijalno.Nove stvari koje sam ja cuo su do jaja,i jedva cekam da napokon izadje novi album.
нико није рекао да је Use Your Illusion комерцијала, него да ће од новог албума то направити
ја сам чуо само једну песму и, што ти кажеш, до јаја је...
што се целог албума тиче, видећемо, надам се да си у праву...
Vrabacmortishaaa:paz ovako.. za felix ne znam.. ali znam da ima sigurno marama ili tako nekih cuda u prolazu jednom u knezu.. znate gde su oni stripovi? e pa kad se udje u tu zgradu sidjete dole i mala prodavnicica ima sve (8 mogu i da vam ostampaju na majci sta trazite (8 a za ostalo nisam sigura... (;bleach:eja znam da u felixu ima postera i zastava... 8) bas za Gunse ne znam 8) nemam pojma... videla sam NIRVANU... 8) bili bi i Gunsi onda, zar ne?New Rose:mortishaaa:ja znam u bg-u (8
(ne pitajte koja je to logika)
cek bwe ja sam plava (8 ne shvatam (8bleach:Vrabac8) 8)
ops: