Guns'n'Roses

novi gunsi nikako ne mogu da prijatno iznenade..
pod 2. -> jer komercijala ne prija fanovima starih (8 (ono sto cuh..)

definitivno ne prija, zato i mislim da ce biti veeeliko razocaranje

inace, pise se surely

PA LJUDI ne moze nigde u celoj Americi ( dobro de, ajde u Bostonu ) da se nadje NISTA ALI NISTA OD GUNSA!!!! GDE DA SE TRAZI??? Imaju li oni neke prodavnice u tom fazonu ( ako SLUCAJNO neko zna ), a na netu, gde god potrazim majice Gunsa, ono je ponuda preko neta, ali NI LUDI nece da ostave neku adresu ili ime prodavnice gde se moze nabaviti.
HELP!

Sta ste se raspricali o komercijali,pa nijedan album gunsa nema veze sa komercijalom.to sto uyi imaju par baladica,ne znaci da je album komercijalan,jer kod axl-a nista nije komercijalno.Nove stvari koje sam ja cuo su do jaja,i jedva cekam da napokon izadje novi album.

ralekg:
Sta ste se raspricali o komercijali,pa nijedan album gunsa nema veze sa komercijalom.to sto uyi imaju par baladica,ne znaci da je album komercijalan,jer kod axl-a nista nije komercijalno.Nove stvari koje sam ja cuo su do jaja,i jedva cekam da napokon izadje novi album.

нико није рекао да је Use Your Illusion комерцијала, него да ће од новог албума то направити
ја сам чуо само једну песму и, што ти кажеш, до јаја је...
што се целог албума тиче, видећемо, надам се да си у праву...

mortishaaa:
ja znam u bg-u (8

CEEEEEKAAAAAAJ CEKAJJJJJJJ.... GDE???
Aaaaaaa molim te reci miiiiiiiiii, i reci mi sta to ima da se uzme, jer CDovi i majice mi ne trebaju ( toga imam zaista mnogo ), nego knjige o njima, zastave, posteri, knjige sa pesmama (pogotovo bas i klavijature mi trebaju)daj pleeeeassse reciiii!!!
Mooooooooliiiiiiiiim teeeeeeeeeeeeeeee...
Kad bi postojao smajlisa koji kleci ( klecisa ), sad bih ga nacrtala... :wink:

New Rose:
mortishaaa:
ja znam u bg-u (8

Aaaaaaa molim te reci miiiiiiiiii, i reci mi sta to ima da se uzme, jer CDovi i majice mi ne trebaju ( toga imam zaista mnogo ), nego knjige o njima, zastave, posteri, knjige sa pesmama (pogotovo bas i klavijature mi trebaju)daj pleeeeassse reciiii!!!
eja znam da u felixu ima postera i zastava... 8) bas za Gunse ne znam 8) nemam pojma... videla sam NIRVANU... 8) bili bi i Gunsi onda, zar ne? ;)
(ne pitajte koja je to logika :P)

bleach:
New Rose:
mortishaaa:
ja znam u bg-u (8

eja znam da u felixu ima postera i zastava... 8) bas za Gunse ne znam 8) nemam pojma... videla sam NIRVANU... 8) bili bi i Gunsi onda, zar ne? ;)
paz ovako.. za felix ne znam.. ali znam da ima sigurno marama ili tako nekih cuda u prolazu jednom u knezu.. znate gde su oni stripovi? e pa kad se udje u tu zgradu sidjete dole i mala prodavnicica ima sve (8 mogu i da vam ostampaju na majci sta trazite (8 a za ostalo nisam sigura... (;

vicente:
ralekg:

нико није рекао да је Use Your Illusion комерцијала, него да ће од новог албума то направити
ја сам чуо само једну песму и, што ти кажеш, до јаја је...
што се целог албума тиче, видећемо, надам се да си у праву...
ma ja sma se tripovala.. pissem sutra objasnjenje
POZ

mortishaaa:
bleach:
New Rose:
mortishaaa:
ja znam u bg-u (8

paz ovako.. za felix ne znam.. ali znam da ima sigurno marama ili tako nekih cuda u prolazu jednom u knezu.. znate gde su oni stripovi? e pa kad se udje u tu zgradu sidjete dole i mala prodavnicica ima sve (8 mogu i da vam ostampaju na majci sta trazite (8 a za ostalo nisam sigura... (;
Vrabac ;) 8) 8)

Back