ancika
Iskusan
- Poruka
- 5.441
Chula sam da ce mozda doci u Pulu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eo , i ja cu tako pa da udvostruchimo sumuSergi0:pa da statje mi... imam 2.... mada planiram i 1 plutjno krilo da prodam... i to ima 2 komada...
![]()
![]()

chekaj , jer su ti ovo samo pesme ili i klipovi , slike , textovi itd. ?Sergi0:ae da vidimo koliko ko ima pesama od gunsa ????
ja tjem krenem
![]()
pa jbm im mater , mogli bi i do nas . . .ancika:Chula sam da ce mozda doci u Pulu...
tyra:eo , i ja cu tako pa da udvostruchimo sumu![]()
...tyra:chekaj , jer su ti ovo samo pesme ili i klipovi , slike , textovi itd. ?
ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemooooooooooooooooooooooooooooo !Sergi0:opaaaa... znachi idemo u Japan... ?...

hoces da kazes da imas 440 pesama ? :shock: :shock: :shock:Sergi0:ne... u tom folderu su samo pesme... a textovi, slike i klipovi su posebno![]()
![]()
pogledaj moj post na temi '' na ciji koncert bi voleli da idete '' .Sergi0:pffff teshko, netju da kazem nema teorije, da dodju ove god kod nas... sto kazesh ipak smo pukli na rhcp i stonse i maidene puno.... a gde su josh i ostali... al ako bi kojim sluchajem doshli.... hmmm ne smem ni da pomishljam![]()
![]()
tyra:hoces da kazes da imas 440 pesama ? :shock: :shock: :shock:
tyra:pogledaj moj post na temi '' na ciji koncert bi voleli da idete '' .
obrati paznju na poslednju recenicu .
i ostavio komentar
winnie pooh:E Tyra ak si i dalje zainteresovana ili vec koja od vas je bila(ovih dana sam potpuno pogubljena ne znam ni kako se zovem a kamoli nesto drugo 8-) ) trebalo bi drugarica da mi donese ove nedelje slike sa svirke iz X... Tako da ak jos os javi se....
I jel vi to pokusavate da mi nabijete komplekse?! :-| Nije lepo hvaliti se pred covekom koji ima trenutno ima ukupno 10 pesama od Gunsa svim tim...![]()

Sergi0:khm khm..... nije lepo hvaliti se da imash karte za rhcp... a karata u prodaji vishe nema...![]()
![]()
![]()
![]()
Joj da samo znas kako ce mi biti strava! 8-) Ako te se budem setila nazvacu te sa certa i pustiti te da slusas malo atmosferu...

winnie pooh:A ha ha ha... Pa sam si kriv! Trebalo ti je 5 godina da se smislis da narucis iako sam te svaki put kad se cujemo smarala za to...Joj da samo znas kako ce mi biti strava! 8-) Ako te se budem setila nazvacu te sa certa i pustiti te da slusas malo atmosferu...
:-D
![]()
![]()
![]()
![]()

imas moj msn , pa mi pisi kad nabavis , i dogovoricemo se . hvala ti unapred !winnie pooh:E Tyra ak si i dalje zainteresovana ili vec koja od vas je bila(ovih dana sam potpuno pogubljena ne znam ni kako se zovem a kamoli nesto drugo 8-) ) trebalo bi drugarica da mi donese ove nedelje slike sa svirke iz X... Tako da ak jos os javi se....
I jel vi to pokusavate da mi nabijete komplekse?! :-| Nije lepo hvaliti se pred covekom koji ima trenutno ima ukupno 10 pesama od Gunsa svim tim...![]()
NETJU DA TI KAZEM TJELAVI .Sergi0:pa da imam 440 pesama.. ... mislim da to znachi zaludjenik .. ??
![]()
koliko ti imash??

hvala na komplimentu . . .Sergi0:da video sami ostavio komentar
![]()
![]()
tyra:NETJU DA TI KAZEM TJELAVI .
[ nabijash mi komplexe ] .
![]()
aj aj reci.... pih.. i ti neki zaludjenik a ne smesh da kazhesh koliko pesma imash

<---------- najjachi smajli 
eeeeeeeeeeee , kad li ce se nama sreca osmehnuti sa tim msn - om . . . .a bas bih volela da kuckam sa tobom , vidis kako se slazemo . . .Sergi0:pa poznajemo se skoro samo preko msn-a...
a jeli... pa ja sam slushao prodigy hmm pa od nekog 4tog razreda osnovne.... pa do skoro...i to bash bash..... i u poslednje vreme slabije slusham... al znam da ubodem po ceo dan da slusham samo prodigy![]()