.pissbottleman
Iskusan
- Poruka
- 6.368
King of the mountain:GNR su najveca sramota u istoriji rocka.Najveca?Oprostite,upotrebio sam pogresnu rec.JEDINA!!!!
To je komentar nekoga ko slusa Bon Jovi... daj majke ti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
King of the mountain:GNR su najveca sramota u istoriji rocka.Najveca?Oprostite,upotrebio sam pogresnu rec.JEDINA!!!!
e, bas to...pissbottleman:King of the mountain:GNR su najveca sramota u istoriji rocka.Najveca?Oprostite,upotrebio sam pogresnu rec.JEDINA!!!!
To je komentar nekoga ko slusa Bon Jovi... daj majke ti...

Midnight Rambler:pogresno ! od svih bendova s kraja 80-ih i pocetka 90-ih koje ljudi smatraju nekom vrstom roka, Gunsi su bili JEDINI koji je iole valjao. 4 pesme - 4 pesme. i to su Gunsi. "novebmarska kisa", "svit chajld ou majn", "paradajz siti" i "welcome u dzunglu". sve ostalo iz tog perioda nije vredno slusanja i vremena nekoga ko zna sta ce sa svojim zivotom.King of the mountain:GNR su najveca sramota u istoriji rocka.Najveca?Oprostite,upotrebio sam pogresnu rec.JEDINA!!!!

Midnight Rambler:Cekao sam kada ce neko da se pobuni na moj komentar.
Vazi drugar, a 'leba ti, je l' ti onako STVARNO mislis da je taj "civil war" toliko naglasavas (da ne govorim o "rocket queen", "it's so easy", "you're crazy") vredan, ne slusanja, nego komentara ?
Volim r'n'r i uvek stajem u njegovu odbranu. Odatle i moje pljuvanje po smecu koje se zabludom pripisuje tom zanru. Takodje ne pljujem po ta 2 (3) albuma, vec kazem da na njima ima pesama za koje nikad ne bih ni pomislio da ih je mogao napisati neko ko je stvorio November Rain ili Sweet Child O' Mine.gnrkoncerti:Midnight Rambler:Cekao sam kada ce neko da se pobuni na moj komentar.
Vazi drugar, a 'leba ti, je l' ti onako STVARNO mislis da je taj "civil war" toliko naglasavas (da ne govorim o "rocket queen", "it's so easy", "you're crazy") vredan, ne slusanja, nego komentara ?
znas kako o ukusima ne treba raspravljati,ali isto tako mislim da i dokazane velicine ,u bilo kojoj sferi,a u ovom slucaju je rec o rnr ne treba pljuvati!!!
Po meni samo covek koji ne voli rnr moze da pljuje apetite for destruction ili use your illusion albume!!!
New Rose:Svi su oni jako slatkiBon Jovi je bas meden ( mislim i na grupu )
vicente:New Rose:Svi su oni jako slatkiBon Jovi je bas meden ( mislim i na grupu )
izvini, je l' ti slusas muziku zbog muzike ili zbog muzicara... :wink:
TheLoner:vicente:New Rose:Svi su oni jako slatkiBon Jovi je bas meden ( mislim i na grupu )
Vala bas! I na Axl Rose-a su se klinke lozile jer je sladak![]()
Muzika na prvom mestu bre ljudi...

mozda sam slucajno upala ovde i videla ove gluposti ali zar je bitno kako ko izgleda?? OK lepi ljudi ,ruzni ljudi i ako vam se to danas gleda GLEDAJTE PINK xaxaxaaTheLoner:vicente:New Rose:Svi su oni jako slatkiBon Jovi je bas meden ( mislim i na grupu )
Vala bas! I na Axl Rose-a su se klinke lozile jer je sladak![]()
Muzika na prvom mestu bre ljudi...
sorry rock nije za to
ops:Cudo ih nije tuzio!?New Rose:E kad smo kod Axla, ima u GTA San Andreas na nekoj stanici Welcome to the Jungle, eto sta je Axl uradio![]()

vicente:nece ih tuziti iz prostog razloga sto im je verovatno prodao prava na pesmu...
ops: