Guns'n'Roses

pa gunsi su bili pregrupa joviju ako cemo tako :wink: Isto i whitesnake..

Ljudi, nema potrebe tako iskljucivati... sve su to super bendovi! da ih nije bilo moj zivot ne bi bio isti... pa i tako je malo rock-a danas i ljudi koji to vole u moru ove komercijale... zar cemo i medjusobno da se potkopavamo i diskriminesmo bednove kao sto su gnr?? ajde cool samo..

pa gunsi su bili pregrupa joviju ako cemo tako :wink: Isto i whitesnake..

Ljudi, nema potrebe tako iskljucivati... sve su to super bendovi! da ih nije bilo moj zivot ne bi bio isti... pa i tako je malo rock-a danas i ljudi koji to vole u moru ove komercijale... zar cemo i medjusobno da se potkopavamo i diskriminesmo bednove kao sto su gnr?? ajde cool samo..

Midnight Rambler:
King of the mountain:
GNR su najveca sramota u istoriji rocka.Najveca?Oprostite,upotrebio sam pogresnu rec.JEDINA!!!!
pogresno ! od svih bendova s kraja 80-ih i pocetka 90-ih koje ljudi smatraju nekom vrstom roka, Gunsi su bili JEDINI koji je iole valjao. 4 pesme - 4 pesme. i to su Gunsi. "novebmarska kisa", "svit chajld ou majn", "paradajz siti" i "welcome u dzunglu". sve ostalo iz tog perioda nije vredno slusanja i vremena nekoga ko zna sta ce sa svojim zivotom.

vazi drugar!!!
Pa appetite for destruction se sveke godine proda u usa u 6000 primeraka nedeljno,i svim rock n roll anketama taj album je u prvih deset rock albuma svih vremena,a posto vidim da si nabrojao 4 pesme stakazes na(nighttrain,you're crazy,rocket queen,patience,move to the city,it's so easy,mr browstone,you could be mine,breakdown,coma,don't cry,CIVIL WAR...)

a ovo drugo gnr nikada ali nikada nisu bili predgrupa bon jovi ni whitesnake,,1987-1988 bili su predgrupa aerosmithu,iron maiden-u,ali je zato i Axl usao u konflikit sa maidenima zato sto je bilo evidentno da je vecina publike dolazila da gleda gunse,i posle toga je prekinuo turneju jer je trazio da gunsi sviraju full repertoar!!!

Cekao sam kada ce neko da se pobuni na moj komentar. :lol:
Vazi drugar, a 'leba ti, je l' ti onako STVARNO mislis da je taj "civil war" toliko naglasavas (da ne govorim o "rocket queen", "it's so easy", "you're crazy") vredan, ne slusanja, nego komentara ?

Midnight Rambler:
Vazi drugar, a 'leba ti, je l' ti onako STVARNO mislis da je taj "civil war" toliko naglasavas (da ne govorim o "rocket queen", "it's so easy", "you're crazy") vredan, ne slusanja, nego komentara ?

znas kako o ukusima ne treba raspravljati,ali isto tako mislim da i dokazane velicine ,u bilo kojoj sferi,a u ovom slucaju je rec o rnr ne treba pljuvati!!!
Po meni samo covek koji ne voli rnr moze da pljuje apetite for destruction ili use your illusion albume!!!

Meni su Gunsi ok mada ih ne slusam previse. Appetite for Destruction,Illusion 1 i 2 su dobri albumi koje svakako vredi preslusati.Takodje mislim da je bilo jos dosta dobre muzike koja je napravljena osamdesetih i pocetkom devedesetih.

gnrkoncerti:
Midnight Rambler:

znas kako o ukusima ne treba raspravljati,ali isto tako mislim da i dokazane velicine ,u bilo kojoj sferi,a u ovom slucaju je rec o rnr ne treba pljuvati!!!
Po meni samo covek koji ne voli rnr moze da pljuje apetite for destruction ili use your illusion albume!!!
Volim r'n'r i uvek stajem u njegovu odbranu. Odatle i moje pljuvanje po smecu koje se zabludom pripisuje tom zanru. Takodje ne pljujem po ta 2 (3) albuma, vec kazem da na njima ima pesama za koje nikad ne bih ni pomislio da ih je mogao napisati neko ko je stvorio November Rain ili Sweet Child O' Mine.

'ajde, 'leba ti, sad mi reci, da li postoji grupa cije su sve pesme antologijske, tj. grupa koja nema nijednu losu pesmu....

naravno da gnr ima slabijih stvari, ali ono sto je jako - medju najjacim je...

TheLoner:
vicente:
New Rose:
Svi su oni jako slatki :D Bon Jovi je bas meden ( mislim i na grupu )

izvini, je l' ti slusas muziku zbog muzike ili zbog muzicara... :wink:

Vala bas! I na Axl Rose-a su se klinke lozile jer je sladak :twisted:
Muzika na prvom mestu bre ljudi...

Pa najzad a ja sve vreme ovde saljem subliminarne poruke da sam glupaca koja gleda samo izgled :roll:
Koliko vam je treeeeebalooooooooo.......
Niko nije kriv Axlu sto je sladak, a za Bon Jovia - jeste on meden fizicki, ali mislim da je njegova muzika medena.. E ljudi moji nisam ja luda, nego vi imate predrasude prema devojkama koje " slusaju " muziku... Ne krivim vas :)
Ako cemo tako, statisticki, vecina frajera ne slusa ili nece da prizna da slusa neku muziku jer su u pitanju ili devojke ( pa one ne mogu da sviraju kao momci ) ili sto bend ima nalepnicu seks simbola...
Priznajte - svi volimo Bon Jovia, kako da ga ne volite... :D
Ne krivim vas opet :)
STA HOCETE BRE, SLUSAM WHITESNAKE, A ONI SU RUZNI DO BOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, AHA JEL SAM SADA DOKAZALA DA NISAM GLUPA FENSERKA KOJA GLEDA SAMO IZGLED??? :P
Salim se malo, ne cimam se stvarno zbog toga, ljudi imaju glavu da je koriste i da donose razlicite zakljucke :D

A ako cemo bas o Gunsima, jeste Axl sladak, ali Duff je uffffffffffffffff majku muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.............

Ma, vazno je da se nesto desava... :D

NOVEMBER RAIN
--------------------------------------------

When I look into your eyes
I can see a love restrained
But darlin' when I hold you
Don't you know I feel the same

'Cause nothin' lasts forever
And we both know hearts can change
And it's hard to hold a candle
In the cold November rain

We've been through this auch a long long time
Just tryin' to kill the pain

But lovers always come and lovers always go
An no one's really sure who's lettin' go today
Walking away

If we could take the time
To lay it on the line
I could rest my head
Just knowin' that you were mine
All mine
So if you want to love me
Then darlin' don't refrain
Or I'll just end up walkin'
In the cold November rain

Do you need some time... on your own
Do you need some time... all alone
Everybody needs some time... on their own
Don't you know you need some time... all alone

I know it's hard to keep an open heart
When even friends seem out to harm you
But if you could heal a broken heart
Wouldn't time be out to charm you

Sometimes I need some time... on my own
Sometimes I need some time... all alone
Everybody needs some time... on their own
Don't you know you need some time... all alone

And when your fears subside
And shadows still remain
I know that you can love me
When there's no one left to blame
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Don't ya think that you need somebody
Don't ya think that you need someone
Everybody needs somebody
You're not the only one
You're not the only one

TheLoner:
vicente:
New Rose:
Svi su oni jako slatki :D Bon Jovi je bas meden ( mislim i na grupu )

izvini, je l' ti slusas muziku zbog muzike ili zbog muzicara... :wink:

Vala bas! I na Axl Rose-a su se klinke lozile jer je sladak :twisted:
Muzika na prvom mestu bre ljudi...
mozda sam slucajno upala ovde i videla ove gluposti ali zar je bitno kako ko izgleda?? OK lepi ljudi ,ruzni ljudi i ako vam se to danas gleda GLEDAJTE PINK xaxaxaa :lol: sorry rock nije za to :oops:

:D
Jao c c c oko cega se mi dzapamoooo.....
Jel neko cuo come on, come in, ili video spot? Ja sam cula, dobra je pesma, a sto se tice Dirty Little Thing-a, spot je odlican!
AJDE AXL MAJKU MU IZBACI NESTO DA PRICAMO I O TEBI!!
E kad smo kod Axla, ima u GTA San Andreas na nekoj stanici Welcome to the Jungle, eto sta je Axl uradio :D
Jaaaaaaao kako sam bila srecna kad sam cula :D

vicente:
nece ih tuziti iz prostog razloga sto im je verovatno prodao prava na pesmu...

jao ljudi al' ste vi neobaveshteni!!! :? :P
axl je dao glas DJ smithy nightmare-u,u san andreasu...ti shto si chula pesmu,bolje idi na k-dst pa ga tamo slushaj kako komentarishe ceo dan!!!
e da chisto onako da se zna axl ima predivan glas... :wink: :D :D :D

e da i axl radi neshto novo u novembru...chineese democracy,naravno ajd' josh i da bude dobro pa da kazem:'all is wright with the world,axl finished chineese democracy!' :D :D :D

Back