Powerslave94
Aktivan član
- Poruka
- 1.245
Mislim nije nista posebno, ali dovoljno da bude zabavno na koncertu 
Ja idem 100% ako potvrde...
Ja idem 100% ako potvrde...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ponesi i utoku jednuici cu sa drugom... ali ako bude bilo sranje... bacam bombu na binu...
matori... to nije to... gansi sad zvuce kao... pokolj svinja... omiljeni su mi bend, ali necu ici...

gansi su bili,i ostali samo oniP.S.: pogledajte ceo set sa koncerta u Osaki... pa da vidim kako vas nece uvuci u onu staru pricu...![]()

Koja ste vi gomila picaka! Nek dodju Gunsi u bilo kakvom sastavu, ko ih je nekada voleo otici ce sigurno. Po tome se razlikuju pravi fanovi od fejkera.
Koliko god ova vest bila samo fora, ipak se i po njoj moze videti ko je ko, a ko je samo ..........
A ko god sumnja u kvalitet novih Gunsa uzivo neka pogleda koji klip na YT sa tom istom postavom! Ja prvi nisam gotivio ovu novu postavu ali me je kvalitet svirke razuverio!!
... ako su ovo gunsi onda sam ja don johnson...![]()

pogledaj samo tu svetlucavu gitaru...
pogledaj ekslove pokrete na bini... ko da peva u emisiji "jedna pesma- jedna zelja"...
a gitarista izgleda kao da je tek otpakovan iz novog "emo (ili sta vec) brabi- ken" kompleta...
don`t shit
bas zato mi se ne ide...pogledaj samo tu svetlucavu gitaru...
pogledaj ekslove pokrete na bini... ko da peva u emisiji "jedna pesma- jedna zelja"...
a gitarista izgleda kao da je tek otpakovan iz novog "emo (ili sta vec) brabi- ken" kompleta...
to nije rnr... 
vredi otici!joj jun nam je pun,clepton,bob dylan gansi...