GUNS N ROSES U BEOGRADU!! AAAAAAAA!

Ruku na srce, zvuce mnoooogo bolje od onog neslavnog povratka na dodeli MTV nagrada... dosta stvari je vraceno vrlo blizu starog nivoa...

ALI...

'Bes ti to kad Axl ne pretrci osamnajs kilometara na koncertu.
''Bes ti to kad mi Axl izgleda k'o Tifa na povratnickoj turneji.
'Bes ti to kad ovaj nema Slash-ovu harizmu, na stranu sto pokoji akord omane.

Medjutim, nece biti propusteni.
Onaj ko kaze da lose zvuce trazi iste Ganse od pre dvajs godina. A nema grupe koju zub vremena nije naceo...
Neka dlake u jajetu; meni ne smeta. FAN-TAS-TI-CNO! :super:

P.S.: pogledajte ceo set sa koncerta u Osaki... pa da vidim kako vas nece uvuci u onu staru pricu... ;)

P.S.: pogledajte ceo set sa koncerta u Osaki... pa da vidim kako vas nece uvuci u onu staru pricu... ;)
gansi su bili,i ostali samo oni
guns-n-roses.jpg

i nije neka mudrost da kazete da ovo nisu stari gansi, niste izmisliil toplu vodu sad...Ekslov album je odlican, nova postava odlicno se nosi sa zadatkom naslednika, ali nije ni njihov cilj da kopiraju staru postavu, sto ne znaci da ne mogu...Eksl peva solidno, bolje nego pre 5-6 godina, a to sto se ugojio nije nikakav faktor u zivotu...Ako budu dosli, moze da se desi da ne odem, ali to nece biti zato sto se Eksl ugojio, ili zato sto navodno to nece biti ni priblizno dozivljaj kao kad bi svirali stari gansi...

Koja ste vi gomila picaka! Nek dodju Gunsi u bilo kakvom sastavu, ko ih je nekada voleo otici ce sigurno. Po tome se razlikuju pravi fanovi od fejkera.
Koliko god ova vest bila samo fora, ipak se i po njoj moze videti ko je ko, a ko je samo ..........

A ko god sumnja u kvalitet novih Gunsa uzivo neka pogleda koji klip na YT sa tom istom postavom! Ja prvi nisam gotivio ovu novu postavu ali me je kvalitet svirke razuverio!!

Taj rad!
Ako potvrde,idem naravno :D

Koji ste vi pozeri...jednom smetaju Axl-ove godine, drugom smeta sto Axl ne nosi kratke sorceve, trecem sto ne trci pedeset kilometara na koncertu, cetvrtom smetaju Axl-ovi dredovi (koje ne nosi zadnje dve godine)...petom smeta boja gitare...sestom album koji nije ni slusao....sedmom kako bend zvuci uzivo, a nije pogledao ni jedan klip na You Tube-u, a kamoli da ih je slusao uzivo...osmom Axl-ova kilaza, a kladim se da je tezi od njega...

Ljudi drago mi je sto necete biti na koncertu, siguran sam da ce biti mnogo bolje bez vasih babskih zvocanja... :worth:

Svim ostalim, vidimo se u areni, verujte mi bice nezaboravno! Tvrdim ovo iz iskustva! ;)

Back