Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ovi su totalno syebali PvP, pre nigde mesmera sad u svakom timu barem po jedan, sve neki VoR mesmeri sa pvxa, sa VoR, diversion i vastrels, sig of humility i cao monk... panglui iz arene ~.~

rofl nemoj me molim te... 1 mesto u skill baru po cenu -1nrg regen je previshe i ne dovodi moje monkovanje u pitanje >.< juche sam imao 4 puta po 10 zaredom od jedno 15 partija od kojih sam ulazio sa monkom !

EDIT:
w4lcl.jpg

Poslednja izmena:
Hmm da..za pve njubarstvo..da li treba da citiram tvoje pitanje:Kako D/Me ima SS??:hahaha:
Samo kazem da ako neko pogine mozes da ga rezujes..posto signet samo jednom mozes ikoristiti a neki skill mozes milion puta..mada opet u pravu si..koga da rezujes tolko puta..zavisi koji pvp igras..ako je RA ili TA nema potrebe..

Taj build ne valja strajo , imash dva condition removala i rez. Za RA monk ne treba da nosi rez. Stavi RoF mesto mending touch i cure hex ili holy veil umesto remove hex. Umesto reza stavi veliki prot (PS ili SB) , ostavi rez ili koristi neki energy management (GoLE).

To koliko si pobeda imao ne zavisi samo od tebe , vec i od drugih u timu.

Poslednja izmena:
rofl nemoj me molim te... 1 mesto u skill baru po cenu -1nrg regen je previshe i ne dovodi moje monkovanje u pitanje >.< juche sam imao 4 puta po 10 zaredom od jedno 15 partija od kojih sam ulazio sa monkom !

EDIT:
w4lcl.jpg

Holy Veil = epic win, a ti si, dragi moj monku, glup. I lol @ res sig u tvom baru, ti nisi bistar ako nosis res u bilo koju arenu na monku. Monkov posao je da leci, ne da resuje...

Taj build ne valja strajo , imash dva condition removala i rez. Za RA monk ne treba da nosi rez. Stavi RoF mesto mending touch i cure hex ili holy veil umesto remove hex. Umesto reza stavi veliki prot (PS ili SB) , ostavi rez ili koristi neki energy management (GoLE).

To koliko si pobeda imao ne zavisi samo od tebe , vec i od drugih u timu.

Te velike protove ces retko kad da koristis, ali ako bas moras, ubaci SB za dervish i warriore. GolE je skroz nepotreban, ja cak ni ne koristim offhand u RA/TA koliko je lako.

rofl to shto ti igrash 20 sati dnevno ne znachi da cesh postati pro od toga

:hahaha: 20 sati..nisam ja ti da ceo dan provedem u kuci za kompom..igram mozda sat vremena na dan ne vise..Ako je tvoj socialni zivot prikucan za racunar to je tvoja stvar ne moja..i kao sto sam reko..ne prebacuj svoje socialne i personalne probleme na mene..

ali neshto tipa GoLE je uvek potrebno , svaki e-management je dobar.
A , da zaboravio sam , LOL za 500 hp:hahaha:

GolE samo u GvGu kada treba za fake cast aegis i takve stvari, inace u arenama, pozeljniji su defence stancovi, ja npr. favorizujem Disciplined Stance jer daje +24 armor sto je dobro za spikove u TA ili za veliki pressure (daje i 75% block).

A monkovi minimum 600 helta :0.

Back