Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
;) Господа из Крстарице ми дуго држе поруке необјављене јр још нисам прешао ту бројку од 10 комада, па ево да поспешим то мало, узгред, када ми се неко прикључи у игри, а треба да пређем из једног града у други, не могу да пребацим целу групу. Увек нас раздвоји. Знам да ја нешто не радим како треба и да је то у некој вези са пинговањем, али немам појма шта је то (не знам ни шта је пинг):rumenko: .

E ovako, ako ste svi u jednom party-ju i unutar grada onda vodja party-ja jedino moze da vas prebaci sve preko map travel iz jednog u drugi grad. Ako ste kojim slucajem u explorable, tad ne moze da vas prebaci na taj nacin. U tom slucaju morate svi da kucate /resign kako bi vas ubilo i vratilo nazad u grad, i tek onda da vas prebaci vodja party-ja pomocu map travel.

Ping ti je vreme koje je potrebno informacijama da dodju od tvog kompa do servera i obrnuto. Sto slabija veza = veci ping. Meni je na dial-up ping izmedju 200 i 400. Imas u desnom donjem uglu kad stavis kursor iznad onog malog kruzica, pise ti koliki ti bio poslednji i prosecni ping.

Nadam se da si me bar nesto razumeo :)

Poz

E ovako, ako ste svi u jednom party-ju i unutar grada onda vodja party-ja jedino moze da vas prebaci sve preko map travel iz jednog u drugi grad. Ako ste kojim slucajem u explorable, tad ne moze da vas prebaci na taj nacin. U tom slucaju morate svi da kucate /resign kako bi vas ubilo i vratilo nazad u grad, i tek onda da vas prebaci vodja party-ja pomocu map travel.

Ping ti je vreme koje je potrebno informacijama da dodju od tvog kompa do servera i obrnuto. Sto slabija veza = veci ping. Meni je na dial-up ping izmedju 200 i 400. Imas u desnom donjem uglu kad stavis kursor iznad onog malog kruzica, pise ti koliki ti bio poslednji i prosecni ping.

Nadam se da si me bar nesto razumeo :)

Poz

Имаш жицу за предавача. Савршено сам разумео:super:.Само, мислио сам да пинг има засебну жаргонску вредност у оквиру gw (лик ми је поручио да пингујем на мапи). Много ми је драго што ти није мука да одвојиш време за пристојан одговор.
Велики :bye:,
Бане

OH MY ******* GOD... znachi ***** ti sve... nemozhesh da nadjesh normalnu grupu za norn farm... ja mislim da je ceo GW otishao sa monkovima u Olafstead i otishao AFK... a i kad nadjesh nekog monka njemu su skillovi pacovski... a i s obzirom kakav je weekeend ljudi je BRUKA malo...
otishao GW u kur@c

e to sam se i ja nervirao..konacno nadjes grupu kad noob u njoj..pa onda neko izadje i tako stalno..hvala bogu pa sam skontao da to moze i sa herojima da se farma..ja sam poslednjih 3-4 runa radio sa herojima da bi maxovao ;)

:???: Ма, не могу да верујем - нису ми пустили бар две поруке! Ово је трећи или четврти дан како их не објављују! :otkacio:
Теби, Иване, хвала на стрпљењу, савршено си био јасан. Имаш жицу за предавача и није те тешко разумети. Мислио сам да је пинг израз који има посебну жаргонску вредност у оквиру gw, јер ми је лик поручио да пингујем на мапи. Немам појма шта би то требало да значи, али добро.
Скупио сам 10 000 курцик факција и преко тога нешта не додају - која је онда сврха? Награде које нуде у облику к. факција су потпуно бесмислене после те своте од 10000. Или не?
Слично је и са хп. Све награде подразумевају гомилу хп, али преко нивоа 20 се не може. Ово ми се чини мало без везе.
Поздрав свима, :bye:, посебно Ивану!
Бане

:???: Ма, не могу да верујем - нису ми пустили бар две поруке! Ово је трећи или четврти дан како их не објављују! :otkacio:
Теби, Иване, хвала на стрпљењу, савршено си био јасан. Имаш жицу за предавача и није те тешко разумети. Мислио сам да је пинг израз који има посебну жаргонску вредност у оквиру gw, јер ми је лик поручио да пингујем на мапи. Немам појма шта би то требало да значи, али добро.
Скупио сам 10 000 курцик факција и преко тога нешта не додају - која је онда сврха? Награде које нуде у облику к. факција су потпуно бесмислене после те своте од 10000. Или не?
Слично је и са хп. Све награде подразумевају гомилу хп, али преко нивоа 20 се не може. Ово ми се чини мало без везе.
Поздрав свима, :bye:, посебно Ивану!
Бане

E da, ping mape ti je kad kliknes jednom na neko mesto na kompasu (kad recimo hoces da pokazes ostatku party-ja gde da stanu), na kompasu mozes i da crtas.

I jos imas ping builda (dok si u gradu drzi ctrl i klikni na bilo koji skill), kako bi pokazao koje skillove i attribute imas podesene ostatku party-ja.

10 000 kurzick factionsa ti je neophodno da bi nastavio dalje sa pricom. Kad dodjes u house zu heltzer uzmi od grofa quest befriending the kurzicks. Factions mozes da zamenis za scroll za urgoz warren, amber, za kurzick pve skillove ili da doniras svom guild tj alijansi (ovo jedino ako si u kurzick guildu) kod npc-a koji se zove kurzick bureaucrat [faction rewards] koji je u house zu heltzer i u guild hall-u (ovo drugo samo ako si u kurzick guildu). Doniranje factionsa ti daje poene za friend of the kurzick titulu.

20 je max lvl, medjutim posle dobijas skill poene kojih treba gomila ako ides na titulu kao sto je skill hunter ili jednostavno hoces da capujes gomilu elitnih i tako ih otkljucas za svoj nalog.

Poz

ljudi... njab se raspao, pola njih izashlo i ja prelazim, drag mi je guild ali nedostatak PvPa, neorganizacija (kad smo zadnji put radili neshto zajedno?), nedostatak TSa... sve to ubija u pojam... a i to vijanje za titulama je shit... titula nije isto shto i skill !

Ja ostajem :P

@strajo
Nekom je bitno da se sto vise nabudzi, a nekima je vise stalo do nekog drustva i da zajedno igraju.

i ja ostajem..zauvek sam NJAB :D:D:D:D
slazem se sa tobom..pa da nije bilo tolko dobrog drustva u gw-u ja ne bi izdrzao da igram ni 2 meseca..kad sam poceo sa tobom,dubijem,leukosom,sorabom,bladeom,matejom itd da igram..tad mi svanulo..vise sam igrao zbog drustva nego zbog same igre..mada sam sad prestao kao zbog wow-a..al sam skontao da ce mi propasti ceo raspust zbog nege glupe igre..tako da sad ne igram nista..po ceo dan sam napolju sa drustvom :)

Back