Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
au stevo ali se sad PROSRAO :lol: juche sam pitao: za atfh, za DD, za Rilohn Refuge i za josh neshto al se nesecam i samo sam u rilohn refuge dobio "pomoc" (to je i njemu trebalo ;)). A i ne treba mi pomoc nego dosadno raditi sam ;)

hehehe smorilo vas sve xD kladim se da niste isprobali ni do pola igre xD

Koliko ste puta vidjeli UW i FoW reward chest ?
Hmmm koliko ste dalje stigli od RA i ABa ?
Koliko ste puta vidjeli Deep i Urgoz reward chest ?
Koliko ste puta vidjeli HoH chest ? :mrgreen:
Jeste li se ikada zapitali da vasi likovi izgledaju previse obicno ?
Da li koristite neki comiunity sajt kao guildwarsguru.com ?
Koliko champ i reward pointsa ste zaradili igrajuci GvG ?
Imate li predstavu koliko je ljudi koje vi ne poznajete culo za vas ?

E ako je neko od vas rijesio sve ovo moze slobodno da kaze da nema vise sta da radi .... ja mu skidam kapu :ok:

E ako je neko od vas rijesio sve ovo moze slobodno da kaze da nema vise sta da radi .... ja mu skidam kapu :ok:

Mnogoooooo puta!!!!
Video sam TA :lol:
Jednom.
Nijednom :P
Ako ozgledam obicno u obsidianu ok.
Da.wiki ;)
Nista xD
Zna vecina srpskih igraca.
mada mene pvp ne interesuje uopste..tako da sam uradio sve..:cry:

FoW jedanput...
u TA sam imao jednom 12 zaredom: ele nuker, ele blinder, ranger i monk, RA: 10 zaredom, a za AB slika sve govori :lol:

311kjsl.jpg

nisam nikad bio... od factionsa sam samo jednom otishao da capujem Shadow Form :lol:
samo na slici :D
moj ele ne... bash je sexy ;)
da guru koristim...
0 jer ovi njabovi ne idu :lol:
niko :lol: ali zato me CoD4 scena zna i van srbije :lol:

Poslednja izmena:

Sa mojim likom nijednom , sa bratovim jednom FoW , UW mi se ne svidja.
11 flawlessa u RA mi je rekord , AB ne igram vishe od 2 zaredom.
Nijednom , ni deep ni urgoz , btw za koji od ova dva se prave cryer timovi?
NIjedno, ali planiram to jer volim pvp
NE
koristim guru da idem u inat elitistima , i guild wars inc mesmer forum jer tamo ima dosta dobrih saveta.
0 i ponovo 0
Mislim nula

yp to se koristi za pve...umjesto dasha ide crit agility :mrgreen:

aokrpoaker joj....ne mogu docekati GW2...najjaca stvar ce biti sto su se i ovdje sjebali uvodjiene Z ose i mislim da ce srediti ono sa outpostovima (nadam se )

a ne ne... to nemozhe blade, zbog grafike, u igri je previshe poligona i nemozhe da bude kao u WoWu jednostavno bi morali da imaju neke servera sa 300 core procesorima i milion megabita u sekundi :lol: a i HW zahtevnost bi bila OGROMNA (bez nekog EXTRA quad core-a nema nishta) i vukao OGROMAN protok! Zato je u wowu onakva grafika ko u crtanom !

a ne ne... to nemozhe blade, zbog grafike, u igri je previshe poligona i nemozhe da bude kao u WoWu jednostavno bi morali da imaju neke servera sa 300 core procesorima i milion megabita u sekundi :lol: a i HW zahtevnost bi bila OGROMNA (bez nekog EXTRA quad core-a nema nishta) i vukao OGROMAN protok! Zato je u wowu onakva grafika ko u crtanom !

Cekaj, ti stvarno mislis da server procesira poligone? Poligone, texture itd procesira iskljucivo tvoj komp tj game klijent. Dodaj -perf u target shortcut-a pa se uveri sam. Kad bi bilo tako k'o sto si ti opisao, onda bi za igranje bio potreban neki klijent od 1 mozda 2 mb, ne vise, jer bi onda bio u pitanju streaming. Protok se ne bi znatnije uvecao, jedino ako krene da igra gomila ljudi tj vise nego sto sad igra gw, u sta cisto sumnjam.

zato ce igra piti podjeljena na servere to jeste Svjetove...i bice WvW PvP...omg pa vi nista niste citali :rtfm:

*cough* WoW *cough* :whistling:

Chitao sam to na GW2 wiki , shto vishe chitam vishe mislim da ce to da bude WoW sa boljom grafikom. Sve shto mi se svidjalo u GW ce izbace , outposte , nema vishe neke priche kao sad , nego sve kao u WoW , ubacice neki sistem sa nekim herojima ili shta vec , valjda nece ni dve profesije , nece biti 8 skill sistema nego neshto drugo:sad2: Kupicu GW2 , ALI samo ako ima mesmer klasa ili neshto slicno , ako to nema ne interesuje me igra uopshte8)

Cekaj, ti stvarno mislis da server procesira poligone? Poligone, texture itd procesira iskljucivo tvoj komp tj game klijent. Dodaj -perf u target shortcut-a pa se uveri sam. Kad bi bilo tako k'o sto si ti opisao, onda bi za igranje bio potreban neki klijent od 1 mozda 2 mb, ne vise, jer bi onda bio u pitanju streaming. Protok se ne bi znatnije uvecao, jedino ako krene da igra gomila ljudi tj vise nego sto sad igra gw, u sta cisto sumnjam.

*cough* WoW *cough* :whistling:

dobro... to ne verovatno server ne radi poligone... ali kakav bi nam komp trebao :dash: koliki protok...
a jeste izgleda da ce to da bude josh jedna kopija WoWa... i kupicu je iz poshtovanja ali nastavljam da igram keca !

@electric
juche sam pichio sam sig of midnight mesom u RA... iju iju iju :lol:

Back