- Poruka
- 2.787

neznam dal ste ikad ikome pomogli ishta IKADA !!!
Jedino Kosta i Mare jesu... vidi se da su rod xD
sad razmishljam onaj KISS (Passionate Kiss of Nosferatu), chitao sam dosta o njima na sajtu i bash mi se svidjaju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

hmmm... ljudi moze li kratk info da ne listam sve strane...
1 - koliko kosta guild wars, gde ima da se kupi kod nas (bg) i koju verziju (pretpostavljam da ih ima vise) preporucujete?
2 - da li se ista dodatno placa nakon kupovine?
3 - kakva konekcija je potrebna?
4 - da li se uopste isplati uzimati je tek sada (a kao moj prvi mmorpg)?

jedino sto nisam siguran kakva je razlika u tim igrama koje ste naveli (kontam samo da je eye of the north expanzija)... znaci- to su u stvari sve posedbne igre koje nemaju veze jedna sa drugom? i kako da pazim da nadjem aktivan gild? ja nisam 100% ni da li se ovakva igra moze preci, niti koji joj je cilj... ni kako se nalaze gilde... ne znam ni kako se kaci na server, ni da li se i kako server treba birati, menjati... ni da li mi je potreban mikrofon... morate da shvatite da apsolutna nikakvog pojma nemam o mmorpg igrama... posto bih je instalirao- nisam siguran da bih znao sta cu sledece... setite se svoje prve mmorpg igre... 

hvala za odgovore...jedino sto nisam siguran kakva je razlika u tim igrama koje ste naveli (kontam samo da je eye of the north expanzija)... znaci- to su u stvari sve posedbne igre koje nemaju veze jedna sa drugom? i kako da pazim da nadjem aktivan gild? ja nisam 100% ni da li se ovakva igra moze preci, niti koji joj je cilj... ni kako se nalaze gilde... ne znam ni kako se kaci na server, ni da li se i kako server treba birati, menjati... ni da li mi je potreban mikrofon... morate da shvatite da apsolutna nikakvog pojma nemam o mmorpg igrama... posto bih je instalirao- nisam siguran da bih znao sta cu sledece... setite se svoje prve mmorpg igre...
![]()
mada... kada razmislim- videcu po netu da iskopam basics (a verujem da i igra nudi kompletno step by step objasnjenje)...
najbitnije mi je bilo da znam da ne moram da je placam dodatno kada je jednom uzmem...![]()
e nasao sam samo nek mi neko objasni u chemu je razlika izmedju nightfall collector's edition i samo nightfall ???? evo linka http://www.game-s.co.yu/index.php?page=shop.browse&option=com_virtuemart

hvala!![]()
ne znam ko mi bese reko da ako ti je jedan deo colectors edition da posle moraju svi da budu..jel to tacno??
Evo ti jedan kraci guide za pocetnike ovde. Mozda ti bude malo jasnije...
Svaka igra moze da se igra bez ostalih, ali zato ne mozes da putujes u taj drugi deo s tim likom. Mikrofon ti ne treba na pocetku, bar za pve, jer je tu ingame chat. Mozes da predjes pricu (misije) i posle toga da nastavis sa budzenjem titula u pve-u ili da predjes na pvp.
http://guildwars.wikia.com/wiki/Collector's_Edition#Nightfall
U NF collector's edition dolazi disko kugla kad krenes da igras sa darvishem ili paragonom.
Poz,
Ivan
Znam neshto o tome , najvishe re radujem shto ce umesto doestroyer oruzhja moci da se ubace Tormented.ArenaNet priprema izmene u HOM. Neke od njih su vrlo interesantne. Opsirnije o tome ovde
ArenaNet priprema izmene u HOM. Neke od njih su vrlo interesantne. Opsirnije o tome ovde