- Poruka
- 2.787
ccc niste mi rekli za HA... kako da nadjem tim bez dobrog guilda?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ccc niste mi rekli za HA... kako da nadjem tim bez dobrog guilda?!
Aj da probam ja da ti odgovorim, mada nisam bas najkompetentniji za to (unranked, tnx to my connection ).
1. Unranked pug. Trenutno je najigraniji sway (3 r/d escape scythe, 2 trapera, 2 n/rt healera i rt/me sa expell hexes). Tu bi mogao da skupis dosta fejma, samo ako si uporan.
2. Get some highranked friends.
3. Buy fame. Cena je oko 3k po fejmu.
Za sve gorepomenuto ce da ti treba vent (osim mozda za 1. dok ne dodjes do ranked pugova). Takodje neophodan veliki broj otkljucanih skillova/runa itd. I bar 5k+ nepotrosenih balt factionsa ako ti zatreba nesto hitno da otkljucas.
kako da kupujes fame?![]()
1. Unranked pug. Trenutno je najigraniji sway (3 r/d escape scythe, 2 trapera, 2 n/rt healera i rt/me sa expell hexes). Tu bi mogao da skupis dosta fejma, samo ako si uporan.
objasni mi zashto ovo? Zashto ne D/R pa staviti escape kad je vec dervishu default kosa?!
![]()
ahaaaa
a shta ti je lame ceo taj "set" ili samo taj r/d ili shta nisam te skontao![]()
Imas na guru pod services, mada je red za to uvek veliki.
Pa vrlo je jednostavno, r9+ grupa povede jednog unranked/lowranked lika, on im za uzvrat placa (najcesce posle svake pobede). Ako igraju neki balanced (najcesce legoway) onda lik kome farmuju fejm najcesce dobija paragona (posto mu je glavna uloga chainovanje def ant sa drugim paragonom). Obicno mu leader partyja objasni sta i kako pre pocetka.
znaci vecina likova koji imaju neke do jaja rankove kupuju fame?
to je glupo..ja vise volim da se trudim za nesto nego tek tako da dobijem..
Lame je to sto svi igraju jedno te isto (i r9+ likovi), a itekako nervira kad krenes da bijes r/d (igras warr-a recimo) a on ti blokira non-stop
idi u exyu i igraj sa ljubomto je moj savjet.....da mi ljubo nije udario temelje ne bi bio sada ovakav igrac kakav sam
/salute
idi u exyu i igraj sa ljubom![]()
i opalish ga wild blovom i onda ti on uradi ********![]()