Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam inace ovaj dan iskoristio kako sam i planirao :D
Sto se tice famea zaradio sam -+500. Tu sam isfarmovao 40 zaishen keyova koje sam odma prodao i zaradio 200k. Tu je sada takodje i odredjen broj HoH dropova al nista previse vrijedno spomena. :mrgreen:

Prvo smo igrali hexway a zatim ono sto je karakteristicno za nas guild a to je DIEway :super:

Evo jedngog shota :mrgreen:

strajo razlika je to sto je tirija mnogo zajebana i ima 20+ mapa vise od elone i canthe..a explore je najtezi jer trebas da explorujes sve misije a u canthi i eloni ne treba..
@bllade
kakve veze ima sa kojom klasom explorujes?ja sam skoro sav explore uradio krzo vanq..posle samo neke delove mape ocesem ako mi fale..

strajo razlika je to sto je tirija mnogo zajebana i ima 20+ mapa vise od elone i canthe..a explore je najtezi jer trebas da explorujes sve misije a u canthi i eloni ne treba..
@bllade
kakve veze ima sa kojom klasom explorujes?ja sam skoro sav explore uradio krzo vanq..posle samo neke delove mape ocesem ako mi fale..

pa ako ne vanquishujes nego samo eqplorujesh tu su ti najbolji najjaci raneri kao sto su derv i sin :D

@steva
ahaaa... stvarno ne trebaju misije... cool :D
@bllade
a to je malo bezveze, kad vec farmash titule onda brate uradi sve ;)

EDIT:
e ovo za eotn nekako me mrzi da ga radim neznam ni sam zashto a najbolja je PvE "kampanja" stvarno... zavrshio sam Norn i Vanguard, i josh jedan dungeon kod Asura, onaj Oolas lab sa onim robotima koji me s*****ju kad u onom krugu moram da se krecem :S inache nas pobiju one strele, za to moram naci party nemogu sa herojima i henchmanima nema shanse naterati ih da ostanu u krugu :lol:
Al hteo sam da pitam kolko mi josh ostaje do kraja eotna... malo da furam te dungeone, definitvno obsi uzimam :D Taman tamo na jesen kad krenem u shkolu cu nafarmati para :D e da lol juche sam zamenio 5 z-keyeva za 5 ectosa xD

Poslednja izmena:
e ovo za eotn nekako me mrzi da ga radim neznam ni sam zashto a najbolja je PvE "kampanja" stvarno... zavrshio sam Norn i Vanguard, i josh jedan dungeon kod Asura, onaj Oolas lab sa onim robotima koji me s*****ju kad u onom krugu moram da se krecem :S inache nas pobiju one strele, za to moram naci party nemogu sa herojima i henchmanima nema shanse naterati ih da ostanu u krugu :lol:
[/QUOTE]
Oola's lab lako , ono sa strelama ima neki robot shto previ krug u kome te strele ne diraju , jedine teshke misije u eotn su predposlednje dve.

strajo samo flagujes heroje malo ispred tog kruga posto su malo "inteligentni" da bi sami skontali sta treba..a do kraja eton-a imas jos onako..posle toga finding blloodstone pa heart og shiverpeaks pa DD i time for heroes..nema mnogo..za obsi:TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D:D
kazem ja..:lol:

Back