Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ccc niste mi rekli za HA... kako da nadjem tim bez dobrog guilda?!

Aj da probam ja da ti odgovorim, mada nisam bas najkompetentniji za to (unranked, tnx to my connection ).
1. Unranked pug. Trenutno je najigraniji sway (3 r/d escape scythe, 2 trapera, 2 n/rt healera i rt/me sa expell hexes). Tu bi mogao da skupis dosta fejma, samo ako si uporan.
2. Get some highranked friends.
3. Buy fame. Cena je oko 3k po fejmu.

Za sve gorepomenuto ce da ti treba vent (osim mozda za 1. dok ne dodjes do ranked pugova). Takodje neophodan veliki broj otkljucanih skillova/runa itd. I bar 5k+ nepotrosenih balt factionsa ako ti zatreba nesto hitno da otkljucas.

meni i dalje fali 2 parceta obsija..a tako me mrzi da farmam,ma mrzi me i da igram..lepo vreme napolju pa mi se ne sedi u kuci uopste..malo cu slabije da igram sad dok se ne uzelim pa opet neki vikend provedem prikovan uz komp :D

Aj da probam ja da ti odgovorim, mada nisam bas najkompetentniji za to (unranked, tnx to my connection ).
1. Unranked pug. Trenutno je najigraniji sway (3 r/d escape scythe, 2 trapera, 2 n/rt healera i rt/me sa expell hexes). Tu bi mogao da skupis dosta fejma, samo ako si uporan.
2. Get some highranked friends.
3. Buy fame. Cena je oko 3k po fejmu.

Za sve gorepomenuto ce da ti treba vent (osim mozda za 1. dok ne dodjes do ranked pugova). Takodje neophodan veliki broj otkljucanih skillova/runa itd. I bar 5k+ nepotrosenih balt factionsa ako ti zatreba nesto hitno da otkljucas.

kako da kupujes fame?:dontunderstand:

kako da kupujes fame?:dontunderstand:

Imas na guru pod services, mada je red za to uvek veliki.
Pa vrlo je jednostavno, r9+ grupa povede jednog unranked/lowranked lika, on im za uzvrat placa (najcesce posle svake pobede). Ako igraju neki balanced (najcesce legoway) onda lik kome farmuju fejm najcesce dobija paragona (posto mu je glavna uloga chainovanje def ant sa drugim paragonom). Obicno mu leader partyja objasni sta i kako pre pocetka.

fala preacher pogledacu guru kad dodjem iz shkolice :lol:

@steva
isto kad dodjem iz shkole idem u Tombs pa cu nafarmat obsija sa eleom (neki build sa Shadow Formom) pa cu ti prodam ako ocesh meni treba para za z-keyeve :D

objasni mi zashto ovo? Zashto ne D/R pa staviti escape kad je vec dervishu default kosa?!
:dontunderstand:

Zbog expertise.

Jer taj r/d build popularan zbog toga sto moze skoro neprekidno da drzi block stance (escape i lightning reflexes oba su pod expertise) plus smanjuje energy cost ----> mogucnost spammovanja,

Generalno, drzis jedan stance i spammujes attack skillove. Upotrebis rend ako ti metu enchantuju. I to je to.

U tom buildu verovatno veci pressure dolazi od trapera. r/e sa spike trap, dust trap, barbed trap,flame trap, nature's renewal, graspping earth, res sig i trappers speed (ili natural stride) i r/p sa smoke, tranq i soc.

Sto je najgore likovi koji su r10+ i dalje igraju taj build. :dontunderstand:

Moje licno misljenje je da je build lame :thumbdown: i koliko god bio lak za igranje, jos lakse je da pobedis nekog ko tera ovo...

ahaaaa
a shta ti je lame ceo taj "set" ili samo taj r/d ili shta nisam te skontao :D

Lame je to sto svi igraju jedno te isto (i r9+ likovi), a itekako nervira kad krenes da bijes r/d (igras warr-a recimo) a on ti blokira non-stop. Lame je isto k'o toucher. Lame je sto su neki likovi sway-ovali svoj rank i sad misle kako su oni najpametniji, a svi ostali budale.

Mogao bih da nabrajam do sutra.

Kao sto sam rek'o u prethodnom postu, to je samo moje licno misljenje, ne znaci da sad ti ili bilo ko treba da se slozite s tim.

Igraj sway, jer to je trenutno najbrzi nacin da se nabudzi rank ako nemas visoko rankirane prijatelje/guild (mada i to ne pomaze uvek...) :nono:

I ja sam se napalio na obsi armor , ali iz tombs nema mnogo ecta. Mora se uvezhbam chaos plains HM solo , mada norn i primeval armor za mesa nisu loshi;)
Za HA , mnogo teshko da nadjesh team ako nemash rank , a i tada je vecinom sway. PvP me bash mnogo ne interesuje.

Imas na guru pod services, mada je red za to uvek veliki.
Pa vrlo je jednostavno, r9+ grupa povede jednog unranked/lowranked lika, on im za uzvrat placa (najcesce posle svake pobede). Ako igraju neki balanced (najcesce legoway) onda lik kome farmuju fejm najcesce dobija paragona (posto mu je glavna uloga chainovanje def ant sa drugim paragonom). Obicno mu leader partyja objasni sta i kako pre pocetka.

znaci vecina likova koji imaju neke do jaja rankove kupuju fame?
to je glupo:thumbdown:..ja vise volim da se trudim za nesto nego tek tako da dobijem..

znaci vecina likova koji imaju neke do jaja rankove kupuju fame?
to je glupo:thumbdown:..ja vise volim da se trudim za nesto nego tek tako da dobijem..

cuti ti ursandzhijo :lol: jedno govorish a drugo radish :bye:

Lame je to sto svi igraju jedno te isto (i r9+ likovi), a itekako nervira kad krenes da bijes r/d (igras warr-a recimo) a on ti blokira non-stop

i opalish ga wild blovom i onda ti on uradi ******** :lol:

idi u exyu i igraj sa ljubom :) to je moj savjet.....da mi ljubo nije udario temelje ne bi bio sada ovakav igrac kakav sam :D

/salute

ne ne... ja sam NJAB pa sam u takvom guildu :lol: ali ovi njabovi nece sa njima u ally zashto... boga pitaj :D

Poslednja izmena:
idi u exyu i igraj sa ljubom :)

I lol'd :rotf:

i opalish ga wild blovom i onda ti on uradi ******** :lol:

Ili wild trow ili rigor mortis, mozda cak i defile defenses.

Anyway, malo je nezgodno jer se sa wild blow-om gubi sav adrenalin, tako da bi morao da ubacis i fgj (pitanje je dal' bi bilo dovoljno), sto je opet menjanje jedne cetvrtine standardnog shock axe builda (al' to je vec druga prica).

Tom alijansom upravlja jedan guild koji mrzi sve sto je ispod r8 (odma' prete da ce da izadju). A psuju na italijanskom i misle da niko ne razume, a cim neko krene sa srpskim u ally chat-u oni nam kazu da smo rasisti...

pa shto ste sa njima u ally... omg :shock:

EDIT:

e ljudi ae pomagajte... sad sam na "prekretnici" :lol: neznam dal da mi glavni lik bude dervaja ili ele... mislio sam da bude derv a da elea koristim za neke solo farmove... shta vi mislite :D

Poslednja izmena:
pa da ja jesam ursan..ali sve titule koje imam sam sam zaradio..niko nije radio vanq za mene ili misije ili explore..dakle trudim se :P
a za aly sa exyu-om..necemo zato sto kad smo bili sa njima bili smo mi oni i crew..i posle dodjose neki strani guildovi i mi izasli..posto smo se nadali da ce to biti domaci aly..al ***..

Back