Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma AB je najjachi :D
@bllade
izgleda da su pocheli da "priblizhavaju" igru noobovima (kao meni :D)... kao i ursan za koji je potreban skill pritiskanja brojeva 1, 2 i 3 !!! o.o

Onda bi 'ladno mogli da preimenuju igru u Ursan Wars ^^

Nego, nije ursan bas toliko overpowered, vidjao sam igrace koji fail-uju i kao r10 ursani lol

pa da..recimo ako rade DoA HM onda su poprilicno s*ebani u city-ju..kad god napadnu ili koriste skill -2 energy..
evo mi danas radili HM doa i neki lik(siptar,ali stvarno) poceo da leachuje..otisao ispred kapije
foundaryja i seo..i pukli smo u stygianu..

lol, josh samo 1 misija do kraja NFa a TAAAAAKOOO me mrzi... sad sam samo u RA i AB :D
e btw... kako da nadjem tim za HA bez dobro guilda (prventstveno pitanje za chika blejda :lol: )

Imas i one kombinacije dve kampanje ili kampanja i expanzija gde ti izadje malo jeftinije nego da kupis svaku posebno (recimo platinum je prophecies + eye of the north). Al' generano, ne moras da kupis sve delove odjednom, mozes da kupis samo jedan deo pa kasnije kako budes kupovao ostale da ih dodajes na isti nalog.

Ne placa se mesecna pretplata, placas samo cenu igre tj kampanje koju kupujes. Nema patch-eva, kad instaliras igru i pokrenes je, ona ce da skine sama sve sto joj potrebno. Kad god udjes u neku novu oblast (grad/outpost/arenu itd.) gde prethodno nisi bio, igra ce da ti skida fajlove za tu oblast direktno sa game servera. Znaci, nema razmisljanja o tome koji ti patch treba. Resenje za ovo cesto update-ovanje je ili da ostavis igru preko noci (ili kad god ne koristis komp) na login screen-u ili da dodas -image switch u target polju na desktop precici gw-a, mada ovo nije toliko bitno ako tek kreces po prvi put, posto su ti update-ovi pri prelaska iz zone u zonu najcesce mali.

ne placa se mesechno a patcheve ce ti skinuti sam a ja bi ti preporuchio eotn i NF ako si PvE tip, a factions ako si PvP ;)

Tesko da ce moci samo sa factions neki ozbiljan pvp, ako to kazes zbog AB, onda ok, mada ab i ne moze da se nazove PvP, vise mu dodje nesto kao granica izmedju PvE i PvP (zbog toga sto je krajnje neorganizovano i sve i svasta se igra, sto me potseca na PvE). Moj predlog je da krenes pve prvo, nauci osnove i vidi koja klasa i stil igre ti najvise lezi. Za PvP ima vremena...

tnx Preacher fails PvP
tnx strajo

sad za koji dan cu da kupim gw pa cemo da vidimo ;) krenu cu ja polako PvE pa posle cemo da se prebacimo na PvP...koji deo prvo da kupim???

Poslednja izmena:

Back