Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
PvE nikad nije bio dobar jer nisu sve klase imale ravnopravnost (gde ce vidish mesmera , ritua ili sina u underworldu), kada je ursan izashao ta neravnopravnost je izbachena , ali se sada gleda koja ti je norn titula. A postoje isto i mnogo drugi mocni skillovi osim ursana koji su PvE-only.
ma vidi ove bre sta radi mesmer..moze i rt solo uw i sin takodje..a za to sto si reko za pve skilove se slazem,onaj od asura sto ima 50% sanse da block i obnavlja se svaki put kad te udare je ftw..i strajo ne lupaj i ti si sad ursan :D bas da te vidim kad budes bio r8 ursan dal ces reci da je sr*nje ;)

Ево опет нас неупућених, тек онако, да би било мало разноврсније. Будите љубазни, објасните ми шта је то емоте, која је сврха тога и шта је то plz.

Посебан поздрав за stevamustaine.Да ли још увек важи понуда "whisp me u igri..moj nick je I Dervish Srbija"? Не желим никога да нервирам и још једном те упозоравам - никада нисам играо у тиму.

Имам благи утисак да ми ови из Крстарице раде оно у здрав мозак. Пошаљем поруку, а ње нема Бог те пита колико дуго...
Да ли би друштво које прати ову тњму било љубазно да ми објасни шта је то emote, која је сврха тога, шта значи plz и да ли могу некако да избегнем мрцварење током игре услед честог искључивања (једноставно ме избаци и рестартује ми pc, нарочито при преласку из једне области у другу).
Посебан поздрав за stevamustaine. Да ли још увек важи понуда "whisp me u igri..moj nick je I Dervish Srbija "? Не бих желео никога да нервирам (имај на уму и то да до сада нисам играо у тиму).

ma vidi ove bre sta radi mesmer..moze i rt solo uw i sin takodje..a za to sto si reko za pve skilove se slazem,onaj od asura sto ima 50% sanse da block i obnavlja se svaki put kad te udare je ftw..i strajo ne lupaj i ti si sad ursan :D bas da te vidim kad budes bio r8 ursan dal ces reci da je sr*nje ;)

jesam bato ursan ali kad si me video da ga koristim... chak ni ne farmam norn....

jesam bato ursan ali kad si me video da ga koristim... chak ni ne farmam norn....

pa to kad si igrao samnom i dubijem vanq pa ti nismo dali jer nam treba nuker :D
ma emote je cito proseravanje..uglavnom sluzi kad ti je dosadno(ili u totalno debilskom slucaju da moras da uradis 15 emota za redom da bi dobio bonus za misiju OMG)
danas sam skoro ceo dan farmao tombs..*** kolko se promenio taj farm..sad iz 2 runa dobijes 1 ecto barem..evo nakupio sam 9 komada do sad :) jos malo pa uzimam chest i legs obsi :D

Имам благи утисак да ми ови из Крстарице раде оно у здрав мозак. Пошаљем поруку, а ње нема Бог те пита колико дуго...
Да ли би друштво које прати ову тњму било љубазно да ми објасни шта је то emote, која је сврха тога, шта значи plz и да ли могу некако да избегнем мрцварење током игре услед честог искључивања (једноставно ме избаци и рестартује ми pc, нарочито при преласку из једне области у другу).
Посебан поздрав за stevamustaine. Да ли још увек важи понуда "whisp me u igri..moj nick je I Dervish Srbija "? Не бих желео никога да нервирам (имај на уму и то да до сада нисам играо у тиму).

емоте је нешто потпуно небитно...
Plz је "плиз" ><
много се користе те скраћенице,па препоручујем неку листу скраћеница на нету.
Не знам зашто те избацује,питај на званичном форуму.

Ја само да се јавим...жив сам!
Ал' не играм...

Idi na guild wars wiki da vidsh sve promene , najvazhnije za PvE : BUFFOVALI SU SHADOW FORM sad traje 5...30 secunde:twisted: Sad ce i mesovi s lakocom da imaju perma shadow form , ali su ge nerfovali za PvP da ne bi imalo vishe onih timova od 8 perma SF sina.

sad je SF keva za PVE za farm u tombsima sad nema problema :D
a bas mi drago sto su ga zeznuli za pvp,,jer me bas to nervira kad se 4 pedera skupi sa SF-om i onda vas dobiju za minut..bas mi je DRAGO..neka crknu ti gejevi xD

Back