Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
errrmmm... lol? Ovo je tebi lepo?!
I josh je skuplji?!

Elementalist_Obsidian_armor_f.jpg

jbm ti danas sam gledao armore na wikiju i onaj norn armor za dervisha je UBEDLJIVO najlepshi od svih dervish armora... i od elite-a bilo kojeg 0.o

EDIT:
mislim lep je ovaj obsi ali je cela pokrivena :( shteta je pokriti onakvo telo :lol: )

pa sad..ja znam da sam najzgodniji u celom gw-u xD ali ne moraju da svi znaju to :)
ma gde najlepsi..i ja sma mislio da je lep..dok nisam video to izbliza..po meni najlepsi je primeval(NF verzija) pa posle obsidian..

Де,бре,Страјо, 'олади мало...све сам ово видео још пре него што сам почео да играм ГВ...ако си ти тек сад сазнао за јутјуб,има нас који смо знали од раније :Р

Де,бре,Страјо, 'олади мало...све сам ово видео још пре него што сам почео да играм ГВ...ако си ти тек сад сазнао за јутјуб,има нас који смо знали од раније :Р

omfg... -.- ja sam YT gledao daaaavno daaaavno... a i ovo sr@nje od igre ce mi sjebati zhivot na kraju.. dobio sam danas keca jer nisam pisao domaci jer sam igrao GW ceo raspust :lol: imam 210 sati lol za 58 dana :D a jedno vreme nisam igrao

@steva
GZ... 8-)

ccc a prvi put si se ti smorio a ne ja... hehehe ali sad bi ti sa mesmerom na elea... zajebi malo :D a i onog derva shto sam napravio :roll: SS dervish :lol: to je samo bila proba morao sam na WAR
ae neka nacicu ja neki anti mesmer build pa si ga najebo :lol:

Back