Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Да,вратимо се пар страница у назад кад си попио бан...јер се ниси свађао ни са ким

Ти,на пример,не знаш.
Постоји само једна експанзија за GW,и ако хоћеш да купиш експанзију,мораћеш њу...

dobro to..hehe *** to je nesto drugo bilo..a i bio sam pocetnik :D
sad se ne svadjam ni sa kim..
@mehanizam
brate vec si kod nas u guildu :D NJAB

Da li se GW jos igra,posto planiram danas da ga kupim? Posto nisam pri parama da kupim sve delove planiram da uzmem Prophecies za pocetak.(Jedino ako iskukam od devojke jos 1.5k)
Pitanje je :
Na kompu vec imam instaliran Eye of the North koji sam skinuo sa neta da vidim o cemu se radi,ali nisam nasao trial key.
Da li moram instalirati Prophesi ili da na ovu instalaciju (EotN) napravim akont i picim bez instalacije i apdejta jer sam to vec odradio??
p.s.
Nadam se da sam jasan sta hocu da uradim.
Molim odgovor sto pre.

Pa nemozhesh samo eotn... treba ti josh neka od kampanja... eto ja sam uzeo prvo Prophecies i moram priznati da sam se zeznuo... NightFall je mnogo bolji... a i AB u Factionsu me ODUSHEVIO :D

[satan];6457984:
Da li se GW jos igra,posto planiram danas da ga kupim? Posto nisam pri parama da kupim sve delove planiram da uzmem Prophecies za pocetak.(Jedino ako iskukam od devojke jos 1.5k)
Pitanje je :
Na kompu vec imam instaliran Eye of the North koji sam skinuo sa neta da vidim o cemu se radi,ali nisam nasao trial key.
Da li moram instalirati Prophesi ili da na ovu instalaciju (EotN) napravim akont i picim bez instalacije i apdejta jer sam to vec odradio??
p.s.
Nadam se da sam jasan sta hocu da uradim.
Molim odgovor sto pre.

ides proph pa eotn ...al eotn ce ti biti samo trial tako da...

bolje se strpi jos malo pa sakupi za plantum Proph+ Eotn :P

Dodali endgame weapone za proph , bash su cool:D Uzeo sam spear.

*** odusevio sam se kad sam video to :D
uzeo sam Sword I Shield..mnogo lepo izgledaju :D
mozda cak i naj end game skinovi do sad :D
i jos mozes ovako da craftas iste takve iteme samo da budu gold :D
sad proph i nije tolko njesra ko sto je pre bio..ali i dalje smara ubija..

@satan
reci nick u igri da te whisp ako hoces kod nas u guild..moje je I Dervish Srbija I

Imam dva lika ali mislim da cu igrati sa nekromanserkom :
Lady of Hell Srbija
i
fajtera:
Drz Ne Daj
Igram od 09.00 h - 02.00h.
Igra je super,samo nisam provalio gde mogu da vidim koliki mi je str,dex,int ..
Gde na pocetku igre mogu da kupim bag za iteme jer sam non stop pun?
@stevamustaine
ajde navataj me sutra jer bi mi dobrodosla pomoc,a i guild ako me primate.
U nedelju nisam tu pa vidi da se sutra nadjemo pls :d

pa nije to kao u WoW-u strenght, intelligence i agility... malko je ovde komplikovanije... ae kad budesh online pa cu te cimnuti pa da se sretnemo da radimo te misije zajedno poshto ocu da uradim i proph na mom dervishu :)

ako planiras da igras PvP onda uzmi factions,eotn ti za PvP nije potreban..a ako hoce PvE onda uzmi eotn pa posle factions..
OMG puko sam sinoc 20k za one tickete za one Nine Rings :O
ostavio sam celu noc da mi stoji tamo,valjda sam dobio titulu do sada..

E ljudi ja sam hardcore u guild warsu imam w/mo zove se nemanja bogdanovic i 20 je level i dervisu Nightfall Dervisha lvl 20 tako da ako neko treba pomoc ili oce da ga isprasim u AB ili PVP-u nek me zovne kad budem online.
P.S ocemo li ikad oformiti ponovo Srpsku aliancu.E sto se Ivo Andric zaljubio u trackmaniu njegov guild je bio zakon!!!

Back