Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozz.Sta se radi?Brate,ne kontam ljude kojima das primer izmedju wow-a i gw-a ...pr kako je pvp u gw-u bolje uradjen.Ljudi su bolji u gw-u nego u wow-u...prijateljski nastrojeni.Valjda zato sto gw pretezno igraju stariji likovi pa ono nemaju ponasanje deca.Dok wow od kako je izasao burning crusade igraju sami debili...daju pare na pretplatu,izlazi nova expanzija,pa ce onda nova i sve tako u nedogled...igrica je bila ok do levela 60 sve dalje je glupost.GW je zakon...aj pozz pa se vidimo tamo.Btw moj char je Dervish (pvp i pve) Sheyba Shakta.

Pozz.Sta se radi?Brate,ne kontam ljude kojima das primer izmedju wow-a i gw-a ...pr kako je pvp u gw-u bolje uradjen.Ljudi su bolji u gw-u nego u wow-u...prijateljski nastrojeni.Valjda zato sto gw pretezno igraju stariji likovi pa ono nemaju ponasanje deca.Dok wow od kako je izasao burning crusade igraju sami debili...daju pare na pretplatu,izlazi nova expanzija,pa ce onda nova i sve tako u nedogled...igrica je bila ok do levela 60 sve dalje je glupost.GW je zakon...aj pozz pa se vidimo tamo.Btw moj char je Dervish (pvp i pve) Sheyba Shakta.

oo dobro dosao :mrgreen: fin govor :lol:

moguce..al pazi ja imam 17 godina pa sam opet sa svima dobar..ne dolazim u konflikte sa nikim..a u wow-u su takvi jer su tamo pravi no liferi..mislim samo kidaju po ceo dan,grindaju lvl-e itd..i onda im mozak prsne vremenom..

@stevamustaine ja igram wow(ne po ceo dan) a igrao sam i gw ali me je smorio,mozda pocnem opet,ali pazi kad Sheyba kaze da izlaze ekspanzije za wow i tako ce u nedogled,a za gw?Svi dobro znamo za ekspanzije za gw! nego recite posto imam samo osnovni gw koju ekspanziju da kupim?

@stevamustaine ja igram wow(ne po ceo dan) a igrao sam i gw ali me je smorio,mozda pocnem opet,ali pazi kad Sheyba kaze da izlaze ekspanzije za wow i tako ce u nedogled,a za gw?Svi dobro znamo za ekspanzije za gw! nego recite posto imam samo osnovni gw koju ekspanziju da kupim?

nisam rekao za sve..samo oni pravi no lifer(minimum 16 sati na dan)..
neki put ga i ja prikucam po 13 sati bez prestanka..al to u nekim oklolnostima(kad mi nila razbijena glava i nos) pa nisam izlazio..:D

moguce..al pazi ja imam 17 godina pa sam opet sa svima dobar..ne dolazim u konflikte sa nikim
Да,вратимо се пар страница у назад кад си попио бан...јер се ниси свађао ни са ким
Svi dobro znamo za ekspanzije za gw! nego recite posto imam samo osnovni gw koju ekspanziju da kupim?
Ти,на пример,не знаш.
Постоји само једна експанзија за GW,и ако хоћеш да купиш експанзију,мораћеш њу...

Back