Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

OPLA... cool
dance4.gif

E ljudi ja sam hardcore u guild warsu imam w/mo zove se nemanja bogdanovic i 20 je level i dervisu Nightfall Dervisha lvl 20 tako da ako neko treba pomoc ili oce da ga isprasim u AB ili PVP-u nek me zovne kad budem online.
P.S ocemo li ikad oformiti ponovo Srpsku aliancu.E sto se Ivo Andric zaljubio u trackmaniu njegov guild je bio zakon!!!

jel imats guild?ako imas mozemo da pravimo aly..mi sad imamo 2 guilda trenutno..mi smo lideri..ae whisp cu te u igri pa cemo videti;)

Brate to je trailer za EotN...sta se tripujes...
Inace, ekspanzija po sebi nije nista posebno, mnogo su zbrzili pricu...nije dostojna nastavka originalnog zapleta....

Poslednja izmena:
Brate to je trailer za EotN...sta se tripujes...
Inace, ekspanzija po sebi nije nista posebno, mnogo su zbrzili pricu...nije dostojna nastavka originalnog zapleta....

ma bre..ja nisam nesto pratio price uopste..ali stojim iza toga da najbolju pricu ima NF..a eotn po meni nema veze sa prophom..a i eotn je bolji zbog nekih drugih stvari..mesta za farmanje,dungeoni,weaponi(skinovi) itd..
barem ja tako mislim za druge ne znam :D
@strajo
i dalje ne znam koji ti je qratz XD

hehe pa ***..ma jbs mini petove..meni jedino do cega je stalo sada je da uzmem obsidian za mog derva :D
mada mi slabo ide..samo 24 sharda i 19 ecta..a po 120 komada od oba mi treba :(
ali sada imam necra 55 tako da sam sve ove ecte nakupio tako od aatxe..:)

Back