Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1. Elemental Sword? Maksimum 100k, zavisi koliko Swordmanshipa drazi. Sto veci Swordmanship, to manja cena. Postaje overfarmed... :?
2. To su ti Chaos Gloves, traze 75 ectosa za craft. To ti je ~370k + 10k za craft + 5k za ostale materijale. Racunaj 390-400k.

Sa mesom do poslednje misije u dzhungli a brat do predzadnje misije u igri. Neshto mi se ne igra Proph kampanja , mislim o tome da uzmem Nightfall i GWEN kada prodjem misije u eloni . Znam da nije potrebno da zavrshish misije , ali je interesantnije.

Sa mesom do poslednje misije u dzhungli a brat do predzadnje misije u igri. Neshto mi se ne igra Proph kampanja , mislim o tome da uzmem Nightfall i GWEN kada prodjem misije u eloni . Znam da nije potrebno da zavrshish misije , ali je interesantnije.

U Tiriji?
Pa nije ti interesantno zato što samo profuraš kroz igru... 8)
Da si radio lepo quest po quest,bilo bi ti zabavnije...

Vidis markoca kako dolaze nove generacije.
Poceli smo ja i bufla, sada vec matori amateri, pa onda dosla generacija markoca-bllade.
Pa se sada pojavljuju novi balavci, tzv. noobovi ))
Neka neka )

Vidis markoca kako dolaze nove generacije.
Poceli smo ja i bufla, sada vec matori amateri, pa onda dosla generacija markoca-bllade.
Pa se sada pojavljuju novi balavci, tzv. noobovi ))
Neka neka )

motori amateri xD

ajmo sada ja i ti ko dva penzijonera

E ova deca danas misle da sve znaju
imamo mi matori jos po koji trik u rukavu
ili ti bolje receno RL xD
daj bre nemam vise toliko vremena za GW kao pre

motori amateri xD

ajmo sada ja i ti ko dva penzijonera

E ova deca danas misle da sve znaju
imamo mi matori jos po koji trik u rukavu
ili ti bolje receno RL xD
daj bre nemam vise toliko vremena za GW kao pre

Ma gledam ove nove generacije nista ne valjaju. Ja sam u svoje vreme igrao Guild Wars da bi dobio Rotwing bow, jurio onog zmaja kao lud. Nekad su se postovali igraci i bilo je sramota reci nekome noob, a sada bi sve uradili da prevare nekog (citaj markoca)). I u nase vreme, kada nije bilo interneta, nismo gledali na guild wiki-ju koji je najbolji build, a sada im je sve to dostupno, da vide kako smo mi, matorci budzili skill-ove. Stara dobra vremena.

Ako osh da igrash aktivno i da se prepustish igri,naucish sve cake,mora bre bar prva dva meseca da se bulji ceo dan u monitor,posle malo spustish gas....ja bre za 24 dana obrnuo Proph :)

To ti je savet nove generacije ccc ))
Dete moje, ja sada ocekujem i drugog unuka, mi ga zovemo mini pet, kakva tri meseca, blago bakino...
)

Ma gledam ove nove generacije nista ne valjaju. Ja sam u svoje vreme igrao Guild Wars da bi dobio Rotwing bow, jurio onog zmaja kao lud. Nekad su se postovali igraci i bilo je sramota reci nekome noob, a sada bi sve uradili da prevare nekog (citaj markoca)). I u nase vreme, kada nije bilo interneta, nismo gledali na guild wiki-ju koji je najbolji build, a sada im je sve to dostupno, da vide kako smo mi, matorci budzili skill-ove. Stara dobra vremena.

To ti je savet nove generacije ccc ))
Dete moje, ja sada ocekujem i drugog unuka, mi ga zovemo mini pet, kakva tri meseca, blago bakino...
)

Praistorija?
O čemu ti pričaš,pojasni mi,ja sam n00b...

Znam , chitao sam na GW wiki. Neshto kao tomb of primeval kings samo sa questovima , i elite misijom i super itemima.Igraju mi se dungeoni , underworld i fissure of woe. Planiram da napracim paragona jer su pravi "timski igrachi" i imaju 80 armora.

Back