Sta ce ti trial keyovi? :S
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LOOOL
koji je najbolje da uzmem mislim samo 1 pa posle ostale ako mi se svidi?!
najbolje ti da uzmes prvi deo, porphecies. Zbog price, a i to je pocetak. Tu su ti sve osnove i kasnije ces mnogo lakse shvatati ostale ekspanzije. U njega ces lako da se uigras, kasnije kad budes pro gamer uzmi Nightfall , a ako volis pvp mozes Factions.
Uzmi takodje Eye of the north ekspanziju. jer ja imam platinum edition, Prvi deo + ekspanzija...znaci pure pwnage
Inace, kad istrazim 100% tyrie, kolko ce mi to zauzimati na HDD-u ?posto se plasim da moj HDD to nece izdrzati
![]()
al skoronajbolje ti da uzmes prvi deo, porphecies. Zbog price, a i to je pocetak. Tu su ti sve osnove i kasnije ces mnogo lakse shvatati ostale ekspanzije. U njega ces lako da se uigras, kasnije kad budes pro gamer uzmi Nightfall , a ako volis pvp mozes Factions.
Uzmi takodje Eye of the north ekspanziju. jer ja imam platinum edition, Prvi deo + ekspanzija...znaci pure pwnage
Inace, kad istrazim 100% tyrie, kolko ce mi to zauzimati na HDD-u ?posto se plasim da moj HDD to nece izdrzati
![]()
Lul pure n00bage xD
Meni GW zauzima 4 GB a imam sve kontinente istrazene oko 80%...
@Kr$t@
Ne moras biti pro da bi uzeo Nightfall...a zasto PVP Factions? Uzmi sve da imas sve skillove...a prvo ih otkljucaj igrajuci PvE
Za razliku od Propheciesa, Factions i Nightfall nude kratki tutorial...
Jesi mozda probao Eye of the North da kazes da je pwnage? Nisi osetio pravu car igre, a to je kad dostignes lvl 20...u Propheciesu to ide sporo...
tj. na vreme... lukav si ti... )
Lul pure n00bage xD
Meni GW zauzima 4 GB a imam sve kontinente istrazene oko 80%...
Gde u Novom Sadu mogu da kupim Guild Wars Night fall?
Imam par meseci iskustva sa free mmorpg, al me lag nervira, i ocu da kupim ovo cudo da probam, nisam ni video nista sem te free igre, ali mislim koliko sam sad na netu pohvatao da je najbolje da kupim ovaj deo-Nightfall. Molim brz odgovor pa da krenem oma :razz:
Imas u onoj prodavnici u ulici kod Dunavskog parka. Tamo sam video samo Factions kada sam prolazio.
Evo malo da te obeshrabrimMa gotovo, ja vec instaliram Nightfall, al necu igrati danas, nisam in mood, nasao sam u cenru u Dunavskoj. Nadam se da cu na ovoj temi naci korisnog sadrzaja kada pocnem. Hvala na savetima al sada je kasno, a i platinum verovatno znaci vese para :-D, tako da se ne kajem.