Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
LOOOL
koji je najbolje da uzmem mislim samo 1 pa posle ostale ako mi se svidi?!

najbolje ti da uzmes prvi deo, porphecies. Zbog price, a i to je pocetak. Tu su ti sve osnove i kasnije ces mnogo lakse shvatati ostale ekspanzije. U njega ces lako da se uigras, kasnije kad budes pro gamer uzmi Nightfall , a ako volis pvp mozes Factions.
Uzmi takodje Eye of the north ekspanziju. jer ja imam platinum edition, Prvi deo + ekspanzija...znaci pure pwnage

Inace, kad istrazim 100% tyrie, kolko ce mi to zauzimati na HDD-u ? :D posto se plasim da moj HDD to nece izdrzati :D

najbolje ti da uzmes prvi deo, porphecies. Zbog price, a i to je pocetak. Tu su ti sve osnove i kasnije ces mnogo lakse shvatati ostale ekspanzije. U njega ces lako da se uigras, kasnije kad budes pro gamer uzmi Nightfall , a ako volis pvp mozes Factions.
Uzmi takodje Eye of the north ekspanziju. jer ja imam platinum edition, Prvi deo + ekspanzija...znaci pure pwnage

Inace, kad istrazim 100% tyrie, kolko ce mi to zauzimati na HDD-u ? :D posto se plasim da moj HDD to nece izdrzati :D

ama nema to veze skoro sa HDD :lol: al skoro

za sve da se zna PVP > PVE xD kada predjete bacite se na pvp

Ako si instalirao igricu sa diska onda ti nece opteretiti HDD, ali ako si skidao sa neta, onda hoce ali ne znam koliko...

Lul pure n00bage xD
Meni GW zauzima 4 GB a imam sve kontinente istrazene oko 80%...

@Kr$t@
Ne moras biti pro da bi uzeo Nightfall...a zasto PVP Factions? Uzmi sve da imas sve skillove...a prvo ih otkljucaj igrajuci PvE :D
Za razliku od Propheciesa, Factions i Nightfall nude kratki tutorial...
Jesi mozda probao Eye of the North da kazes da je pwnage? Nisi osetio pravu car igre, a to je kad dostignes lvl 20...u Propheciesu to ide sporo...

Lul pure n00bage xD
Meni GW zauzima 4 GB a imam sve kontinente istrazene oko 80%...

@Kr$t@
Ne moras biti pro da bi uzeo Nightfall...a zasto PVP Factions? Uzmi sve da imas sve skillove...a prvo ih otkljucaj igrajuci PvE :D
Za razliku od Propheciesa, Factions i Nightfall nude kratki tutorial...
Jesi mozda probao Eye of the North da kazes da je pwnage? Nisi osetio pravu car igre, a to je kad dostignes lvl 20...u Propheciesu to ide sporo...

Ma jeeeeste....
Sad se kajem što nisam uzeo platinum....ali...nisam uštekao još 1k dindži...
Ako kupim još nešto,uzimam EotN ;)....i kasnije,ali dosta kasnije,(i to MOŽDA) GW2 8)

Bah, sad ja tebe ucim...
"U njega ces lako da se uigras, kasnije kad budes pro gamer uzmi Nightfall , a ako volis pvp mozes Factions." N00bskiju recenicu na ovoj temi jos nisam video...da si rekao to u igri leteo bi na TTN...Talking To Noobs :D

Gde u Novom Sadu mogu da kupim Guild Wars Night fall?

Imam par meseci iskustva sa free mmorpg, al me lag nervira, i ocu da kupim ovo cudo da probam, nisam ni video nista sem te free igre, ali mislim koliko sam sad na netu pohvatao da je najbolje da kupim ovaj deo-Nightfall. Molim brz odgovor pa da krenem oma :razz:

Gde u Novom Sadu mogu da kupim Guild Wars Night fall?

Imam par meseci iskustva sa free mmorpg, al me lag nervira, i ocu da kupim ovo cudo da probam, nisam ni video nista sem te free igre, ali mislim koliko sam sad na netu pohvatao da je najbolje da kupim ovaj deo-Nightfall. Molim brz odgovor pa da krenem oma :razz:

uzmi prophecies + eye of the north....platinum edition...

Ma gotovo, ja vec instaliram Nightfall, al necu igrati danas, nisam in mood, nasao sam u cenru u Dunavskoj. Nadam se da cu na ovoj temi naci korisnog sadrzaja kada pocnem. Hvala na savetima al sada je kasno, a i platinum verovatno znaci vese para :-D, tako da se ne kajem.

Ma gotovo, ja vec instaliram Nightfall, al necu igrati danas, nisam in mood, nasao sam u cenru u Dunavskoj. Nadam se da cu na ovoj temi naci korisnog sadrzaja kada pocnem. Hvala na savetima al sada je kasno, a i platinum verovatno znaci vese para :-D, tako da se ne kajem.
Evo malo da te obeshrabrim :mrgreen:
Ja sam pročitao celu ovu temu pre nego što sam kupovao...i ne samo ovo...
Pročitao sam i 50% sadržaja na njihovom sajtu...+ sam pročitao manuscriptove....
+ sam smarao markocu jedno vreme...sad mi je to prešlo u naviku >.<
I šta sam shvatio (između ostalog):
Definitivno "Prophecies" za početnike!
Ja nisam kupio platinum jer tad nisam imao kintu...
Ali EotN je mnogo zanimljiviji i sad se ja kajem što ga nisam kupio!!!
+ imaš HoM za kasnije GW2...ako ga kupiš....

Back