http://www.gamesradar.com/us/pc/gam...&articleId=2007040916325477081§ionId=1001
jedan kraci clanak o gw2
jedan kraci clanak o gw2
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ovaj imam problem jedan. Naime, uzeo sam gw platinum edition i u njemu sam dobio originalni gw sa eye of the north expanzijom
E sad, to je valjda dvd posto moj cd citac ne moze da ga detektuje. To nije problem , uzecu citac od ortaka ( da znam da sam moron sto nemam dvd citac) . Pa me zanima, da li ce mi kojim slucajem trebati cd/dvd u drajvu dok bih igrao igru?
Ali to je pitanje samo za platinum edition

Made In Serbia? Lul..
Danas sam 3 sata cistio Underworld sa CREW-om. Uradili smo svih 10 questova, a na kraju mi je iz Underworld Chesta pao Ecto, Diamond, Phantom Key i q12 14-28 Celestial Longbow sa 15^50 modom.
Kao nagradu za sve ovo, u HoM-u mi stoji statua Grentha sa natpisom Eternal Conqueror of the Underworld.
Koji screenshot...
![]()
Ono sto onaj Necro drzi je Elemental Sword...
E, momci, javite se....![]()

Made In Serbia? Lul..
Danas sam 3 sata cistio Underworld sa CREW-om. Uradili smo svih 10 questova, a na kraju mi je iz Underworld Chesta pao Ecto, Diamond, Phantom Key i q12 14-28 Celestial Longbow sa 15^50 modom.
Kao nagradu za sve ovo, u HoM-u mi stoji statua Grentha sa natpisom Eternal Conqueror of the Underworld.
Koji screenshot...
![]()
Ono sto onaj Necro drzi je Elemental Sword...
E, momci, javite se....![]()

) uzeću neku eikpu kojima mogu da verujem,jer planiram da uzmem za ljubimca onog lvl 20 pauka 
@! Somebody else !
Trebace vam voice komunikacija (a la TeamSpeak) da mozete normalno da igrate. Najbolje da to uradis sa clanovima guilda koji se bolje kontaju u GW nego u bilo sta drugo (u RIP-u nema takvih), organizujete se i picite. Mada, za to treba dosta izvezban party i jedan diper ^^ Runovi traju do 3-4 sata. Eto, toliko...