Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E ovaj imam problem jedan. Naime, uzeo sam gw platinum edition i u njemu sam dobio originalni gw sa eye of the north expanzijom
E sad, to je valjda dvd posto moj cd citac ne moze da ga detektuje. To nije problem , uzecu citac od ortaka ( da znam da sam moron sto nemam dvd citac) . Pa me zanima, da li ce mi kojim slucajem trebati cd/dvd u drajvu dok bih igrao igru?
Ali to je pitanje samo za platinum edition

E ovaj imam problem jedan. Naime, uzeo sam gw platinum edition i u njemu sam dobio originalni gw sa eye of the north expanzijom
E sad, to je valjda dvd posto moj cd citac ne moze da ga detektuje. To nije problem , uzecu citac od ortaka ( da znam da sam moron sto nemam dvd citac) . Pa me zanima, da li ce mi kojim slucajem trebati cd/dvd u drajvu dok bih igrao igru?
Ali to je pitanje samo za platinum edition

Ne znam da li ce ti trebati, ali ako ti trba napravi virtual sa Alcohol-om ili Daemon tools-om

Made In Serbia? Lul..

Danas sam 3 sata cistio Underworld sa CREW-om. Uradili smo svih 10 questova, a na kraju mi je iz Underworld Chesta pao Ecto, Diamond, Phantom Key i q12 14-28 Celestial Longbow sa 15^50 modom.
Kao nagradu za sve ovo, u HoM-u mi stoji statua Grentha sa natpisom Eternal Conqueror of the Underworld.

Koji screenshot...

Ono sto onaj Necro drzi je Elemental Sword...

E, momci, javite se.... :D

kakvi screen-ovi kako jako... e a oce li neko da mi objasni koliko ima expanzija i taj EoN mission pack ili shta aj molim vas (pre svih Markocu) da mi objasnite SHTA i KAKO?!

Made In Serbia? Lul..

Danas sam 3 sata cistio Underworld sa CREW-om. Uradili smo svih 10 questova, a na kraju mi je iz Underworld Chesta pao Ecto, Diamond, Phantom Key i q12 14-28 Celestial Longbow sa 15^50 modom.
Kao nagradu za sve ovo, u HoM-u mi stoji statua Grentha sa natpisom Eternal Conqueror of the Underworld.

Koji screenshot...

Nadam se da ce da te nominuju za Nobelovu nagradu

Made In Serbia? Lul..

Koji screenshot...

Baš sam 'teo da te pitam jesi li odradio sve u Underworld-u :)
ozb!
Kad stignem tamo (ako stignem :lol:) uzeću neku eikpu kojima mogu da verujem,jer planiram da uzmem za ljubimca onog lvl 20 pauka ;)
Našao sam nešto sl. "gametrough"-u...
Detaljno uputstvo za hvatanje tog pauka...
BTW
blah...kako mrzim ovaj deo kad treba da kažem :
"Svaka čast" :)

Prophecies, Factions i Nightfall su stand-alone kampanje. Eye of the North zahteva da imate makar jednu.
Samo dodas CD key od GW-a koji si kupio na svoj acc i igras ^^

@! Somebody else !
Trebace vam voice komunikacija (a la TeamSpeak) da mozete normalno da igrate. Najbolje da to uradis sa clanovima guilda koji se bolje kontaju u GW nego u bilo sta drugo (u RIP-u nema takvih), organizujete se i picite. Mada, za to treba dosta izvezban party i jedan diper ^^ Runovi traju do 3-4 sata. Eto, toliko...

@! Somebody else !

Trebace vam voice komunikacija (a la TeamSpeak) da mozete normalno da igrate. Najbolje da to uradis sa clanovima guilda koji se bolje kontaju u GW nego u bilo sta drugo (u RIP-u nema takvih), organizujete se i picite. Mada, za to treba dosta izvezban party i jedan diper ^^ Runovi traju do 3-4 sata. Eto, toliko...

Reci šta je "diper"
Da....znam da dosta traje...
I pitanje je koga ću da nadjem...ehh...

GvG i HA se redovno igraju, barem dok je ekipa za to online. Guild je star 3 meseca i pun je...

Evo malo da pojasnim modove...

15^50 = Damage +15% (While Health is above 50%)
20/20 = Armor penetration 20% (Chance: 20%)
+30 HP = +30 Health bonus
-5/20 = Received physical damage -5 (Chance: 20)
Ench 20% = Enchantments last 20% longer

A kada vidis ono q9, q10, q11 i ostale, to je ono Requires 9 Swordmanship, Requires 10 Death Magic...

@! Somebody else !
Prvi put sam video ovakvu vrstu tankovanja u igri. Koliko sam skontao, on upija masovni damage dok nanosi isti...znaci lik je tankovao 2 Bladed Aatxa (kripovi sa najmocnijim udarcem u igri, 300 dmg, lvl 29) i 4 Grasping Darknessa, neka sranja lvl 26...

ahaha danas ko najgori noob dodjem u gildu i pitam : sta se desilo sa lakeside county :D
jer ja na kraju izvalim da sam u ascalonu ali da je on totalno razrushen. I onda izvalim da se desio searing posle onog questa...al to tek kasnije. Ja mislio da sam slucajno otisao u neki drugi region :D
e ***** ti zivot...ubuduce cu da gledam te sekvence filmice izmedju questova itd

a kad treba da izadje GW 2?! Da ne uzimam (ako budem uzimao) ovaj pa da se zayebem...
e a znachi ta tri dela... jel npr ako imash 2 to su dve posebne igre ili se dodaje na jedan na dugi? i koji je najbolji?!

Back