Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo sa esmazez sajta...

Guild Wars 2 je igra koja rusi sve tabue sto se tice takozvane "zaraze" kod igrara. Igracete taman toliko da necete jesti, a cak ni spavati. Demo koji nam je poslao GameSpot, je savrsenstvo. Ukoliko imate posao, zenu ili decu, jedina sansa da ih vidite je da im kupite takodje ovu igru (uz vec obezbedjen kompjuter za sve clanove vase porodice) i da zivite Guild Wars 2 zivotom.
Igra kao igra je i vise nego dobra, cak sta vise - predobra. U igri cete imate da birate 6 rasa.
Mana igre je formular koji popunjavate. Osim do sada nevidjenih polja za popunjavanje u video igrama (ime i prezime) imace te i polja kao sto su adresa, adresa na poslu, e-mail, razred, skola ocevo i mamino ime kao i mamino devojacko prezime! Obrazlozenje za to je i vise nego jednostavno: Ukoliko igrac presedi na kompjuteru vise od dozvoljenog vremena, server ce automatski poslati podatke na adrese koje ste uneli, da bi se sprecile vise nego nesagledive posledice. Ovaj potez opravdava sve one stavke koje se popunjavaju.
I jos nesto. Ime vaseg lika kojeg ce te voditi korz igricu mora da bude vase ime i prezime. Razlog je veoma ubedljiv: Da vam, ukoliko imate sina ili kcer ne bih chat-ovali ili pricali (da, podrzan je govor preko mikrofona) sa nepoznatim vam ljudima, koji mogu da budu, kao sto je vec svima poznato, clanovi neke organizacije ili druge grupe, kojih vec ima u Guild Wars-u. Tako ce te moci voditi racuna o vasim dragim osobama.
Igra ce sadrzati, prema najavi autora 2 DVD-a, kao i 3. DVD sa uputsvima, trailer-ima i jos raznih iznenadjenja.
Sve u svemu ceka nas uzbudljiva zabava, vise godisnje igranje i jos ko zna sta, i sigurno je da cemo sebe ili druge obradovati ovim fenomenalnim naslovom.

Ko je ovo napisao, oci cu mu iskopati kako laze...

Kao prvo, GW2 nije stigao ni do beta faze koja se ocekuje sredinom sledece godine. Da se ipak pojavila, ANet bi to zvanicno potvrdio, a naslo bi se na sajtu GW-a.
Kao drugo, nisu objavljeni detalji o igri sem da ce biti rasa koje smo videli u GWEN i da ce dogadjaji biti smesteni 100 godina posle prve igre. Takodje, jedan od menadzera ANeta je istakao u jednom intervjuu da ce biti oko 100 lvla, a mozda ce biti i unlimited lvla....

Ne znam shto oce da menjaju kada je ovako dobro ako ne i odlichno , meni odgovara jedna rasa , 20 lvl-a , ne svodi se sve na lvl u GW nego na znanje i spretnost. Ako uvedu vishe rasa i max lvl je veci od 20 (mozhda 30) GW2 ce izgledati kao WoW:(

Nece. WoW je grind, GW nije.

Bolje da bude jedno 80 lvla, da se igrac pati dok ne nabudzi lika, a ne da za 5 sati lvluje do 20....

Viš ovde se ne slažem...
kao prvo:
"Grind" je SKORO isto što i "farm"...tako da...batali te priče jer mnogi idu da "farmuju" da bi lakše lvl-ovali...
I u Prophecies-u ne možeš da nabudžiš lika za 5 sati ;)
Za pet sati možeš da stigneš do 10-12 lvl-a max!
E sad...kad bude bio 80-lvl onda će biti "trash", jer nikad,NIKAD,ne može biti jači neko sa lvl 50 od tog sa 80-im...
Jedino rešenje (po meni) je da se naprave Arene 1-5 lvla,5-10 lvl-a itd...To bi bila prava stvar...
P.S.
Kakvo je ono sranje od izvale da ćeš moći da biraš 6 rasa (0.o)
Postojaće više rasa,ali nećeš moći da igraš sa njima xD

Lul....

Farmuju u igri da bi dobili neke iteme, ne XP.
Nisam rekao za Prophecies, rekao sam za Factions i Nightfall.
Postojace vise rasa i MOCI ce se igrati sa njima...
Te Arene o kojima pricas su neopisivo sranje, nisi ti jos video HA.

..... >.<

Lul....

Farmuju u igri da bi dobili neke iteme, ne XP.
Nisam rekao za Prophecies, rekao sam za Factions i Nightfall.
Postojace vise rasa i MOCI ce se igrati sa njima...
Te Arene o kojima pricas su neopisivo sranje, nisi ti jos video HA.

..... >.<

nisi rekao za Nightfall niti za Factions,rekao si za GW....
E sad...
Moći ćeš igrati sa rasama...dobro...to može...zaboravih...
I ne se.ri bre da su sranje...kad si bio lvl 10 nisu ti bile sranje,a?
Mislim...imaš bolji predlog(znam da neće ni moj biti usvojen,ali... xD)?

nisi rekao za Nightfall niti za Factions,rekao si za GW....
E sad...
Moći ćeš igrati sa rasama...dobro...to može...zaboravih...
I ne se.ri bre da su sranje...kad si bio lvl 10 nisu ti bile sranje,a?
Mislim...imaš bolji predlog(znam da neće ni moj biti usvojen,ali... xD)?
Pa ionako je moguce uz power lvl...
Kad sam ja bio lvl 10, nisam ih ni igrao.

@Electric
HA je Heroes' Ascent, PvP bitka 8 na 8. GW2 beta se pojavljuje sredinom sledece godine...

Back