Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Srecan rodjendan M A R K O C A, zelim ti da porastes, da imas puno puno zlata. Da postanes kralj svog guild-a, i da igras jos dugo dugo guild wars kako bi dobio jos ljubimaca.
Jedino sto ti ne zelim je da igras 1 godinu aktivno. Ak otako bude, ti onda vise nisi kod kuce sigurno...)

Jos uvek vodim RIP....mozda kasnije predjem u CREW...ne znam...
Kad predjem GWEN bacam se u PvP...ali ozbiljno...sad imam dosta otkljucanih skillova, nabavim koji elite i ajmo junaci...

BTW, danas sam dao Woe Spreadera (najbolji MM staff, ima +60 HP mod, kosta 4k) za mini Necrid Horsemana koji kosta duplo vise xD

Gah, al sam se popalio na PvP ko baba na penziju...HA mi je nova droga...ala volim feeling kad ubijam castere :D
Bllade, kad budes online jednom, moraces mi pojasniti one skracenice...

@Electric
GW je pun takvih kretena...

jbt...koji "creep"-ovi!
Mamu im *****!
Ladno mi dali iskorišćen "bonus items key" !
AAAAAAAAAAAAA.....
Jbm ti ja takve slepce!
Baš će da privuku mušterije!!!!!
AAAA.....
Šta,bre,sad da radim???

Brate, u RIP-u nikad nismo radili HA, AB, GvG se desio par puta, ali je to bilo davno. Niko sem Alore ne vanquishuje, mene je smorilo razvlacenje godinu dana. Trazim naprednije igrace. Usao sam u CREW i saznao jako puno sitnica o igri. Cak sam zaradio i 5 fejma :D
Sada pocinje prava igra :twisted:

@Electric
Factions ti je nova kampanja na novom kontinentu i sa pricom koja nema veze sa Propheciesom. GWEN se nastavlja na Prophecies i tamo mozes da odes samo ako ti je lik lvl 20.

Brate, u RIP-u nikad nismo radili HA, AB, GvG se desio par puta, ali je to bilo davno. Niko sem Alore ne vanquishuje, mene je smorilo razvlacenje godinu dana. Trazim naprednije igrace. Usao sam u CREW i saznao jako puno sitnica o igri. Cak sam zaradio i 5 fejma :D
Sada pocinje prava igra :twisted:
.

0.o
da,da....samo ja da razumem ovo i smisliću adekvatan odgovor :?
definiši "vanquishuje" i "fejmovi"
Ili nađi odgovarajuću srpsku reč...

Ma brate, ovde u CREW ima 96 ljudi, nekima je 2k ectosa sica. Mnogi imaju Elementale i ostala sranja. Pikamo HA svako vece, vanquishujemo, imamo TS a ja imam 7 famea xD
Delimicno sam uhodan u PvP, samo da saznam jos neke forice i ajmo :D

Elementali tj Elemental Sword...najskuplji i najredji mac u igri...
HA je Heroes' Ascent, PvP
Vanquishovanje je klanje kripova u Hard Modu
TS je TeamSpeak, program za pricanje, tako da ti chat ne treba

Back