Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
omg odkad ja nisam uradio neki dungeon :(
strajo bolje uzmi elite sunspear..za ele-a zenskog je bas extra :)
Image:Elementalist_Elite_Sunspear_armor_f.jpg

blade a sta kod vas u guildu moras da platis clanarinu a?xD

pobednici mAT-a dobijaju zlatan cape.

Kad smo vec kod promovisanja svojih sajtova, da se i ja pohvalim :D Nije me bilo poslednjih par dana jer sam bio zauzet na ovom web projektu, par nas hoce da podeli korisne GW informacije i guide-ove, pa ko voli nek' izvoli ^^

gw-adria.co.cc (bez www)

:whistling:

Poz,
Ivan

Danas sam uradio 3 runa u UW , iz prvog 2(wtf!), iz drugog 7(wtf!) i zi treceg 5 , kupio 1 ecto od nooba za 4.5k i tako skupio 15.:super:
Problem mi je shto sam se jedva naterao da uradim 3. run jer me dosada ubija:cry:
Bolje white dye-ovi da mi padaju , vishe mi se svidjaju:mrgreen:

heheh gw adria... sad ce MTV da vas tuzhi :lol:

EDIT:
ne radi aktivacija naloga ~.~'

Ma neceeee, prvobitno smo mislili da bude balkan, al' odmah potseca na raspad ;) , a ovo adria ne zvuci toliko politicki.

Aktivirao sam ti nalog. Videcu koliko vec danas da dodam jos neku opciju pri registraciji kako bi sprecio spam botove, a da sklonimo mail.

Problem je u tome sto smo na free hostu (bar za sad), koji je odlican, ali eto zna njihov mail server da se zakrci... Zbog toga kasni sa slanjem mail-ova izmedju pola sata pa cak i po nekoliko sati -_-

Nadam se da ces naci nesto korisno :klap:

Poz,
Ivan

Ne znam stvarno. I ja kad sam jurio skill hunter titule kupovao sam puno cap-ova odjednom, sad ne znam bas dal' sam nekad uzeo preko 100 komada (davno bese ;) ). Mada moguce je, posto je max platinuma u inventaru 100, verovatno su i cap ogranicili na toliko.

jbm li ga preachers..mada cu ih danas potrostiti sve :D
kosta..pa 12 gemsetova po 11k i jos nekoliko gemova pojedinacno..doa full run traje neki put sat i po a neki put 2 sata..odprilike racunaj za svaki deo(city,gloom itd..) po pola sata..a mallyxa ubijaju i na nm i na HM..kako kad..ja sam samo jednom isao HM i mogu ti reci da mi nece vise pasti na pamet :D
a mozes sa r8+ ursan i r5+ lb na nm a na HM obavezno max oba..

juche mi je bash bilo zanimljivo
preshao sam eotn i clear fow (dobio sam figuricu baltazara u HoM :D) a fow smo clear BEZ ursana: 1 terra, 2 monka, nekro i mesmer (ovaj se ugurao nekako njab xD) i ostalo nukeri... za sat vremena smo uradili, jes da je FoW kesa za UW ali ipak bez ursana ;)
a i danas sam nafarmao za r4 usran (:lol:) a i predacu izgleda onaj hero's handbook za 20k repa :D

Poslednja izmena:

Back